Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gotchi-gotchi!
Biedactwo, taki był młody :c Jeju, jakie śliczne te gierki, chyba sobie pobiorę ;3 Tylko... Androida mam tylko na tablecie, a do szkoły go nie biorę, więc by mi ciągle zdychały :/ Chyba, że gry są też na WindowsPhone...
Odpowiedz
Ocean i Mothra na milion procent nie zdechną, bo im spadają serduszka tylko jak masz aktualnie włączoną aplikację. Co do L.i.f.e.... To jest bardzo dziwne ogólnie .3. Ale zawsze dla bajeru można pobrać c: Tylko musisz z netu, a nie ze sklepu Play, bo zablokowane tam jest :q
Odpowiedz
Dzisiaj nie będzie notki fabularnej, gdyż nie mam zbytnio weny ^ ^"
1. Śniły mi się dzisiaj wyniki konkursu Bandai... i jednak! Wygrałam Tamagotchi Friends! Strasznie się cieszę, to moje drugie wygrane Tamagotchi Duży uśmiech Jakoś chyba nie przepadam za tą wersją, bo wszyscy piszą, że jest nudna... no ale darmowe Tamagoczi Duży uśmiech
2. Obudził mnie rano tamuś swoją przemianą w dorosłego. Stał się tym obrzydliwym Elvisem >.< Chyba go jeszcze nigdy nie miałam. Mógł się jednak zamienić w Celebtchiego :c Fabułę da się nagiąć - wyglądu nie. Tak czy inaczej miał wszystkich punktów po 35 i nawet ważył 35... xD Muszę z nim trochę pograć, aby znalazł jakąś dobrą pracę. Pieniążki z konta uciekają, dzisiaj kupiłam mu gitarkę i dużo jedzonka.
A u trojaczków dalej cisza i spokój. Czekam aż Elvis wyrośnie, chcę rozpocząć nową generację równocześnie (szkoda, że nie zsynchronizuje się z Friends... No ale na to są kolejne pokolenia Duży uśmiech).
Powie mi ktoś o których godzinach przychodzi swatka w v4.5? Bo w dni robocze mam wyłączony dźwięk, a w szkole i na angielskim mam spauzowane zazwyczaj, więc pewnie będę musiała sztucznie ją wywołać =3=
[Obrazek: p1050331_vert_by_katechi-d7iowab.jpg]
3. Tamagotchi L.i.f.e. też jest dorosły Duży uśmiech I też jest brzydki ;;
[Obrazek: tumblr_n5q4yfY3uX1taeq60o1_400.png]
TMGT Ocean odeszło do wieczności ;; To było straszne. Ale bardzo ładne animacje. Wyszłam dziewczynką na dwór i znalazłam szybko kolejne jajeczko. ;u;
Natomiast Mothra wyewoluowała w postać dorosłą Duży uśmiech Jest naprawdę cudowna <3
[Obrazek: tumblr_n5q4xs0PkV1taeq60o1_1280.jpg]

To na tyle Duży uśmiech Kolejna notka w piątek. Może do tego czasu dojdzie Friends :3

PS Taki pech: 3 TMGT i żaden nie może się łączyć z innymi ;;
Odpowiedz
blue: Mi się wyświetlają małe @@ A mam dosyć duże powiększenie w przeglądarce.

Michu: Trzeba było napisać z którym z tamciów w TMGT Friends chciałbyś się zaprzyjaźnić i dlaczego. No i trzeba było dodać formułkę w stylu "akceptuję regulamin" i "mam zgodę rodziców", co było gdzieś głęboko w regulaminie, a pewnie grono dzieci, które dobrało się do ulotek informujących o konkursie nie spojrzało na to xD
Odpowiedz
(17-05-2014, 16:35)blue napisał(a): Matko, zmniejszaj te zdjęcia, jak je tu wrzucasz. x____________________________x

Ja też tu nie lubię wchodzić dlatego, że wątek mi się godzinę przez ogromne zdjęcia ładuje...
Odpowiedz
Taka demotywacja D: No cóż, postaram się. Może jakiś format zaproponujecie? Bo serio nie mam jak sprawdzać czy format jest dobry skoro mi działa ok :c
Odpowiedz
Zdjęcia się po chwili automatycznie zmniejszają, ale to bardzo długo trwa. Musisz zmieniać rozmiar.
Osobiście polecam http://www.picmonkey.com/ możesz tam wybrać opcję "resize" i wpisać nowy rozmiar.
Korzystanie z tumblr również pomaga, bo wszystkie zdjęcia, które tam wrzucasz, przybierają jeden rozmiar, a to zawsze fajnie wygląda. Oczko
Odpowiedz
Z tumblr'a wrzucam screeny z TMGT z aplikacji. A co do zmieniania rozmiaru to mam tyle programów, że nie potrzebuję kolejnych aplikacji do tego xD Ale dzięki~ c:
Co do "formatu"... Chodziło mi o wymiary :q Fakt, że w przypadku graficznej wersji "format" znaczy też coś innego... xD
Odpowiedz
To może czas zacząć z nich korzystać? xd
Jeśli zaczniesz, to więcej osób będzie tu zaglądać, bo, niestety, duże zdjęcia ładują się CHOLERNIE długo...
Odpowiedz
Sam tinypic na który można wrzucić zdjęcia ma opcję zmiany formatu, także może warto... ale oj tam, jest progres z jakością, także piątka! : D Gratuluje wygranej! A tama na telefon wygląda na tyle korzystnie, że może się skusze by ściągnąć. Język
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Prawie cała strona rozmowy o wielkości zdjęcia ;_; Dobrze, dobrze, postanawiam poprawę ;_;

Haha, Maciejo, fajnie, że ktoś widzi jakieś dobre strony xD Cóż, jak widać jakość nie idzie w parze z wymiarami x'D
Odpowiedz
Dzień dobry, towarzysze. Dzisiaj zdjęć nie będzie (dodam w piątek, teraz nie mam jak D: ), ale opiszę co tam się u mnie wyrabia, bo potem pozapominam xD
1. Na zachodzie (v5) bez zmian.
2. Kochany Тоска został w niedzielę nieźle nakarmiony przez brata, który chciał sobie pograć. Skończyło się na tym, że dopiero dzisiaj doszedł do normalnej wagi. W końcu przyszły oferty pracy. Cyrk - podziękujemy. Piosenkarz - nie wydaje mi się. Telewizja - można siać propagandę, ale to do niego nie pasuje. Siłacz - nudna gra. Bank - cóż... Wybraliśmy to miejsce, jednak jego podanie zostało odrzucone. To niesprawiedliwe :c Chociaż i tak nie widziałam mojego mafioza w takim miejscu. Wróciliśmy do domu. Jeszcze będą błagać o to, aby u nich pracował. Musi pracować. Itemów brak, a kasa się kończy. Kupiliśmy dzisiaj tylko jakąś fantazyjną zupkę.
3. TMGT L.i.f.e. odszedł do wieczności (i dobrze) i niestety nie z powodu śmierci naturalnej(wstrętne zbugowane powiadomienia). Jego "potomek" jest aktualnie radosnym żółtym Marutchim.
4. Okazało się, że mój poprzedni tamuś z Ocean nie odszedł śmiercią naturalną, tylko... z powodu choroby? :c Tak czy inaczej dzisiaj spędziłam dużo czasu z Ocean i Mothra, więc czekały mnie "miłe" niespodzianki. Mothra z pięknego puszystego czegoś zamienił się w kokonik! *-* To było takie cudowne! W przeciwieństwie do tego co z tego potem wyrosło... Później zobaczycie na screenach x_x Natomiast Ocean znowu wyrosło w czarną rybkę, która jest dopiero nastolatkiem. Dodatkowo mogę stwierdzić, że karta postaci z forum zupełnie nie sprawdza się do Mothry, natomiast z Ocean jak narazie się zgadza.
5. Szukałam dzisiaj baterii do Friends. Bardzo fajne znalazłam w empiku - 10 zł za 10 sztuk. Jednak nie kupiłam, bo po co mi tyle :c Poszłam więc do Pepco i czegoś jeszcze tego typu. Tam było 8 bateryjek po 4 zł! *-* (a dokładniej to w tym drugim były po 3,99) No i zrobiło mi się smutno, bo zobaczyłam tam tańsze świeczki urodzinowe, niż te, które kupiłam w R- innym sklepie (żeby nie było, że antyreklama), a zwykłe płaskie bateryjki były po 4 zł za 3/4 sztuki *już nie pamięta* :CC Jakbym je wcześniej znalazła to dzisiaj moje v5 nie byłyby samotne. O ile brat pozwolił mi odpalić swoje v5, które aktualnie i tak jest u mnie. (No i nie byłoby na pewno historii z resetem mojego v5 ;c )

To na tyle, zachęcam do czekania na pomniejszone zdjęcia :'D
Odpowiedz
Bardzo mi się podobają twoje wpisy z tamagotchi z wersji android Duży uśmiech
[Obrazek: chissweethome.jpg]
Odpowiedz
Dzięki :'D Cieszę się, że komuś się to podoba, bo nie jestem do końca pewna czy to nie jest niepotrzebny spam czy coś xD

Dodatkowo dopiszę moje nowe odkrycie, to nie jest TMGT Mothra tylko Morino c: Znalazłam kartę postaci: http://tinkerville.cutthatout.com/tamago...ichart.gif
Te same postacie miałam, tylko po Imotchi miałam Minotchi, dopiero potem kokon i Mishibatchi o_O Ale mimo wszystko to nie Mothra~
Odpowiedz
A gdzie zdjęcia, albo chociaż screeny? To nic, że nie masz jak, ja PRAGNĘ Twych zdjęć ;P
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości