Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tamagotchi] GOTCHI HOUSE - sklepik
Bardzo przepraszam, nie wiedziałam wcześniej, że to ty, Hadley.
Z ciekawości, czemu mam ja tobie zamawiać, skoro sobie sama świetnie radzisz z ebayem...? Przecież to cię drożej wyjdzie niż jakbyś sobie sama kupiła.
Odpowiedz
Nie mam konta bankowego. Mam trochę na yeti trochę na paypal kasy i zależy mi żeby potem odebrać w punkcie.
To jak Carol?
Odpowiedz
>KLIK<
To cudo bym prosiła. Wyliczyłam, że będzie mnie kosztować 98,32 zł, ale z moimi zdolnościami matematycznymi... xD.
Przelew będę mogła już teraz [znaczy dzisiaj] zrobić, wtedy nie będę musiała dopłacać za przesyłkę twój dom->ja.
Odpowiedz
Hmm odpowiesz? Uśmiech
Odpowiedz
Liv, sorry, ale jestem w tym momencie kompletnie spłukana.

Quinling, jeśli jesteś w stanie mi zaufać ze swoją kasą, to mogę Ci zamówić, ale jeśli nie, to serio nie mam chwilowo kasy, żeby to kupić, a potem odsprzedać. Oczko
Odpowiedz
Tak, mogę Ci zaufać ^^ Już wysyłam Ci na PW moje dane, a Ty mi wyślij numer konta bankowego [czy co tam jest potrzebne]. Prosiłabym, żebyś przesłała mi ten numer jeszcze dzisiaj przed 22, jeśli możesz, bo jutro rodziców nie ma w domu, a sama przelewu nie zrobię. A, i napisz jeszcze, czy mam wpłacić te 98,32 czy pełne 100zł.
Odpowiedz
20% z 80 zł to 25 zł. Uśmiech Poza tym paypal / ebay lubi pobierać opłatę za konwertowanie walut, więc prosiłabym o jakieś dodatkowe 5 zł, bo z tym przeliczaniem to serio różnie bywa. Nawet ostatnio, nasz Maciejo, jak kupował iD L to musiał jeszcze przelać sobie dodatkowo parę złotych mimo, że teoretycznie miał już na paypal potrzebną kwotę.
Więc 110 zł powinno być w sam raz. Oczko
Odpowiedz
Ostatnio mi doliczali.
Jak to, kurde, na kalkulatorze to liczyłam, wut? o.O
Mi wychodzi 25 zł i nie chce wyjść inaczej.
Odpowiedz
20% to nawet mniej niż jedna czwarta, bo 1/4 to 25%. 20% to 1/5, bo 20/100=2/10=1/5. Skłonna jestem zapłacić nawet i te 110zł, ale nie wiem, czy mama się zgodzi.
Odpowiedz
Nie no, spoko, dajcie mi chwilę, bo serio liczę to i inaczej nie chce mi wyjść. xD
Chwila, będzie git. Oczko

EDIT: Racja, 16, liczyłam to w drugą stronę, sorry. Ostatnio jestem przemęczona. -.-
Oki doki, czyli równo 100 zł byłoby super. Oczko
Odpowiedz
Ok, to prześlij mi na PW dane potrzebne do zrobienia przelewu. Nie wiem, co tam jest potrzebne [chyba nic poza takim śmiesznym, długim numerkiem], więc piszę po prostu "dane".
EDIT: Tamagotchi doszło dzisiaj. Zaufałam Carol z moimi pieniędzmi i nie żałuję. Generalnie, nie było żadnych problemów. Nic, tylko polecać ;D
Odpowiedz
A wstawisz fotkę? Duży uśmiech
Odpowiedz
Carol ile by kosztowało u Ciebie P's?
Odpowiedz
Znajdź jakieś na ebay, dodaj cenę Tama do kosztu wysyłki (+8 zł za przesyłkę krajową) i dolicz do tego 20% tej sumy.
Odpowiedz
Tutaj jest kilka zdjęć Tamagotchiego. Tak swoją drogą, sprzedawca napisał, że Tama ma iść do mnie 2-3 tygodnie, a przyszło w niecały tydzień *.*
http://forum.tama-world.pl/Thread-Nic-na...#pid109454
Odpowiedz