Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.:: Michu & Carol ::.
[Obrazek: 28j8sw2.jpg]

Witamy i zapraszamy! Duży uśmiech
Do czytania, oczywiście. Oczko

Jakoś tak wczoraj wyszło, że zdecydowałyśmy z Michu włączyć dziś nasze zielone iD i poprowadzić razem pamiętnik. Duży uśmiech
Sama od siebie powiem, że chciałabym w sumie go prowadzić dopóki nie zdobędziemy obydwie wszystkich stempelków, ALE nie wiem jak zapatruje się na to Michu, więc na razie nic nie będę obiecywać. Duży uśmiech

Pozwolę sobie zatem przedstawić Wam moje zielone Tamagotchi iD. <3
Po wykluciu się jajka ujrzałam malutką dziewczynkę. ^o^ Po godzinie zmieniła się w Belltchi. Oczko

[Obrazek: tumblr_n5des6PmzH1soif0yo1_500.jpg]

W sumie to się stęskniłam za tą wersją, a nigdy tak na prawdę się za nią nie zabrałam, więc to będzie ciekawe. Duży uśmiech
Nie wiem jakie lokacje są do odblokowania itd. i w sumie nie chcę wiedzieć. xd
Mam zamiar jutro lub dziś wieczorem wgrać jakieś fajne rzeczy przez podczerwień. Uśmiech
Postaram się jutro wrzucić troszkę więcej zdjęć. ^^
Odpowiedz
Super Carol. Uśmiech Ja również włączyłam swoje ID też się za nim stęskniłam.
W moim mieszka sobie Hoshitchi. Duży uśmiech

Będę zaglądała i z chęcią będę czytać pamiętnik Carol i Michu. Duży uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ładna ta zielona obudowa o: Na zdjęciach od BanDai nie prezentuje się tak ślicznie.
Tyle pamiętników kolorowych tamciów... A ja dalej nie wiem czy wgl. myśleć o zakupie na serio czy tylko marzyć xD
Odpowiedz
Katetchi, bardzo polecam kupno kolorowej wersji! Szczególnie iD L lub P's, ale iD L bardziej. Duży uśmiech
Odpowiedz
Śliczny chłopczyk <3

@Carol: P's odpada, a iD L tak bardzo tak <3 Tylko, że myślę też nad tym 15-a, bo z tych szczątkowych informacji jakie wyczytałam, to jest o wiele lepsze. Poza tym jak zobaczyłam, że tam jest Antoinetchi i Princess Tamako ; o ; *aleznającżycienigdyniekupi*

Tak czy inaczej wiedzcie, że mam na Was oko~
Odpowiedz
Cześć wam. Duży uśmiech
Sorry, że tak późno, ale byłam dziś bardzo zajęta cały dzień. ;/
Tak więc notka, będzie krótka, nie gniewajcie się. <3

Belltchi miała dziś w miarę dobry dzień. Zachorowała tylko raz, grałam z nią dużo w gry i ogóle myślę, że humor miała dziś niezły. Duży uśmiech
Poza tym zawarła nową znajomość z moją przesłodką postacią z iD L 15th. ^^

Tu dzisiejsze zdjęcie:
[Obrazek: tumblr_n5eogt8NuO1soif0yo1_540.jpg]

Jakoś po południu usłyszałam dźwięk ewolucji. W obydwóch! xD
I tak, ku mojej uciesze, Belltchi zmieniła się w mega słodką Chuchutchi. <3

[Obrazek: tumblr_n5f966gBwx1soif0yo1_540.jpg]

A tu jej koleżanka. Duży uśmiech

[Obrazek: tumblr_n5f92ajWCm1soif0yo1_540.jpg]
Odpowiedz
Jej koleżanka *-*
A maleńka czerwoniutka jest taka... czerwoniutka <3
Czekam na jakąś większą notkę, ale nie, żebym napierała~ W końcu dni robocze T_T
Odpowiedz
Jeju, ale słodkie są te postacie! *v* W ogóle iD wydaje mi się takie minimalistyczne i urocze, aż bym chciał kupić. XD
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Hie, hie, hie! Taaak! Duży uśmiech
Chuchutchi ewoluowała i maaam... Furawatchi! Duży uśmiech Yay! <3 Tak uwielbiam tą postać. ;3

[Obrazek: tumblr_n5inhypvvX1soif0yo1_500.jpg]

Kurde, teraz mi się zwaliło na głowę mnóstwo nauki na kolejne 3 dni, ale obiecuję, że znajdę chwilkę, żeby wrzucić coś przez podczerwień i porobić dla was zdjęcia. Oczko
Odpowiedz
(13-05-2014, 07:44)Maciejo napisał(a): W ogóle iD wydaje mi się takie minimalistyczne i urocze, aż bym chciał kupić. XD
Minimalistyczne? xD *dla niej to ma tyle tego wszystkiego*

Fajne tamcie :'D
A te oszukane gry... To jak granie w Simsy na kodach xD Zczitowane Tamagoczi, co za czasy ; o ;
Odpowiedz
Yay, Violetchi! Znaczy... Furawatchi.
Masz może linka do takiej oszukanej gry na zwykłe iD?
Odpowiedz
Katechi, no mnie się takie dość minimalistyczne wydaje w porównaniu do iD L, ale sam nie wiem. v:
Qinling, o ile taka w ogóle istnieje to będzie tutaj: http://www.gotchiworld.de/

Odpowiedz
Hejo! :3
Zebrałam się wczoraj w sobie i wgrałam na moje śliczne zielone iD różne itemki przez podczerwień + tą oszukaną grę (którą można znaleźć TUTAJ) i taką fajną ze strzelaniem (którą można znaleźć TUTAJ).
Wystarczy zapisać obrazek i wgrać go na swojego Tamka. Oczko

Wracając do mojego iD. Wgrałam sobie parę ładnych tapetek, w tym fanowskich, i zrobiłam ze swojej Furawatchi czarownicę... ;D

[Obrazek: tumblr_n5lua7jqTZ1soif0yo1_500.jpg]

Powiem wam, że w końcu się zaczynam totalnie przekonywać do tej wersji i bardzo chcę zdobyć wszystkie stempelki. Zajmie mi to troszkę, ale w tej wersji jest to na tyle proste, że mogę się w to pobawić. Duży uśmiech
Jutro Furawatchi powinna dostać znaczek MO i będę ją mogła wydać za jakiegoś przystojnego Tama-mena. xD
Odpowiedz
To ja w takim razie zawieszam pisanie, poczekam, aż znowu będziesz mogła robić wpisy, żeby fair było. Oczko
Odpowiedz
Od teraz (przez Carol >: D) Violetchi zawsze będzie mi się kojarzyć z czarownicą, jest idealna dla tej roli! Duży uśmiechD Generalnie pytanie - planujecie np. wspólnie odpalić inne tama?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości