Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi.
To w takim razie... po co jest opcja zapełnienia tego serca?
Odpowiedz
Żeby odblokować pozostałe gry. Język

Generalnie można to zrobić na dwa sposoby:
- szybszy, poprzez bump
- wolniejszy, poprzez zebranie biżuterii
Odpowiedz
Dziękuję, ale to i tak kicha w tej wersji. Można maksymalnie pięć razy na 24 godziny się połączyć z drugim Tamagotchi. Niezdecydowany
Odpowiedz
Z tego co widziałem na filmikach, wydawało mi się, że maksymalnie pięć razy na 24 godziny można połączyć się tym BFF, a pozostałe bez limitu, ale jeśli nie, to kiepsko :/
Odpowiedz
Wiesz co, byłoby to nudne gdybyś mogła to od razu na maksa zapełnić. ;p
Odpowiedz
Witam czy ktoś może mi podpowie dlaczego nie moge się połączyć z drugim TF, moze robie to zle, albo trzeba spełnić jakieś warunki, bede wdzieczna jak ktroś mi w miare nieskomplikowanie podpowie jak te czary stworzyć ;p
Odpowiedz
(15-05-2014, 13:43)blue napisał(a): Pewnie muszą siebie dotykać, bo to technologia NFC.

dotykałam i stukałam tyłami i nic ;/
Odpowiedz
A wchodziłaś w połączenia, wybierałaś te, które chciałaś i po wybraniu, kliknęłaś jeszcze raz żeby pojawiło się "connect"?
Odpowiedz
Przeglądałam pudełko od tamagotchi i wypadła z niego taka mała karteczka z informacją " Dla lepszej widoczności ustaw kontrast na poziomie 1 poprzez : 1)Naciśnij przycisk (B) aby uzyskać dostęp do czasu. 2)Naciśnij razem przyciski (B) & ©. 3) Naciśnij (A), aby zmniejszyć kontrast do poziomu 1. 4) Naciśnij ©, a potem (B)" widzicie jakąś zmianę u siebie po zastosowaniu tego?
Odpowiedz
(15-05-2014, 18:09)Thom napisał(a): A wchodziłaś w połączenia, wybierałaś te, które chciałaś i po wybraniu, kliknęłaś jeszcze raz żeby pojawiło się "connect"?

wchodze w te serduszko na raz w obydwu TF wybieram visit bump łacze obydwa przykładałam do siebie i stukałam próbowałam kilka razy... nie wiem nawet jak dodać do przyjaciół obydwa Tamy, pewnie czegoś nie zrobiłam i dlatego pytam bo nie wiem.... a sama instrukcja obsługi nie wiele mi pomogła
Odpowiedz
(15-05-2014, 18:14)ArrianeAvenge napisał(a): Przeglądałam pudełko od tamagotchi i wypadła z niego taka mała karteczka z informacją " Dla lepszej widoczności ustaw kontrast na poziomie 1 poprzez : 1)Naciśnij przycisk (B) aby uzyskać dostęp do czasu. 2)Naciśnij razem przyciski (B) & ©. 3) Naciśnij (A), aby zmniejszyć kontrast do poziomu 1. 4) Naciśnij ©, a potem (B)" widzicie jakąś zmianę u siebie po zastosowaniu tego?

Aż włączyłem swoje. Jeżeli wyświetliła Ci się tabela z ustawionym kontrastem i go zwiększę, to faktycznie się zmienia, ale jeżeli sobie zmniejszę, to różnicy nie widzę. v:
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
(15-05-2014, 20:10)Maciejo napisał(a):
(15-05-2014, 18:14)ArrianeAvenge napisał(a): Przeglądałam pudełko od tamagotchi i wypadła z niego taka mała karteczka z informacją " Dla lepszej widoczności ustaw kontrast na poziomie 1 poprzez : 1)Naciśnij przycisk (B) aby uzyskać dostęp do czasu. 2)Naciśnij razem przyciski (B) & ©. 3) Naciśnij (A), aby zmniejszyć kontrast do poziomu 1. 4) Naciśnij ©, a potem (B)" widzicie jakąś zmianę u siebie po zastosowaniu tego?

Aż włączyłem swoje. Jeżeli wyświetliła Ci się tabela z ustawionym kontrastem i go zwiększę, to faktycznie się zmienia, ale jeżeli sobie zmniejszę, to różnicy nie widzę. v:

No właśnie. Jak się zwiększy to kompletnie nic nie widać XD, a jak zmniejszy to chyba tak samo jak było. Dzięki Uśmiech

Edit: Mam pytanie, czy ktoś z was wie, co ile godzin(lub o której) odświeża się sklep?
Odpowiedz
Wydaje mi się, że co 24 godziny lub co 12, ale ręki sobie uciąć nie dam. xd
Odpowiedz
(21-05-2014, 11:48)Carleesi napisał(a): Wydaje mi się, że co 24 godziny lub co 12, ale ręki sobie uciąć nie dam. xd

Dziękuję bardzo, zastanawiałam się bo ostatnio sporo go pauzowałam ( a to do pracy, a to gdzieś tam trzeba było polecieć itd.) a w sklepie pustki XD.
Odpowiedz
Czy wie ktoś, dlaczego mój brat i ja mamy w naszych TF jak na razie tylko Coffretchi albo Knightchi?
Mój brat ma 5 gen., a ja 3 gen. i jak na razie nie mieliśmy żadnej innej dorosłej postaci. Jest to, delikatnie mówiąc, denerwujące.
Dodam jeszcze, że nie opiekujemy się tak samo. Mój brat np. tylko chyba w 1 i 2 gen. grał dużo w gry, potem głównie zwykła opieka, a ja opiekuję się, gram w gry, chodzę do parku itd. od 1 gen.
Odpowiedz