Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
p's z piercem tanio
Sprzedam p's z lovely melody pierce tanio.
Wysyłam wyłącznie po wpłacie na allegro priorytetem

[Obrazek: r788r8.jpg]

[Obrazek: 2iiju4m.jpg]

[Obrazek: ru9vf7.jpg]

(14-04-2014, 20:48)Michu napisał(a): A za ile? Z tym wyświetlaczem coś jest nie tak, czy tylko zdjecie tak wyszło?
Aparat lipny w telefonie.Ryski ą na ekraniku tylko więc wszystko w porządku.165 zł z przesyłką.
edit:Ktoś chętny?
Zapytam się o to ponownie, wybacz Daniel. ^^' Dla mnie stan Tamagotchi jest ważny. Ma ono jakieś otarcia i rysy na obudowie oprócz ekranika?
Cena jest dosyć wysoka.
(15-04-2014, 14:20)cofuru napisał(a): Zapytam się o to ponownie, wybacz Daniel. ^^' Dla mnie stan Tamagotchi jest ważny. Ma ono jakieś otarcia i rysy na obudowie oprócz ekranika?
Cena jest dosyć wysoka.
Taki set tmgc z piercem na ebayu był by po 200 coś złotych, więc jest tanio.Ryski ma trochę na ekraniku, ale obudowa jest w bdb.
Rajciu. W górę te ceny idą. ( ; \
Przepraszam, mnie na razie nie stać. Takie Tamagotchi mogłabym dopiero w wakacje kupić. Gdzieś na początku lipca lub koniec czerwca.
Edycja : Ale chcesz sprzedać wraz z pierce czy zgodziłbyś się oddzielnie? Oddzielnie Tamagotchi i oddzielnie pierce?
(15-04-2014, 14:25)cofuru napisał(a): Rajciu. W górę te ceny idą. ( ; \
Przepraszam, mnie na razie nie stać. Takie Tamagotchi mogłabym dopiero w wakacje kupić. Gdzieś na początku lipca lub koniec czerwca.
Edycja : Ale chcesz sprzedać wraz z pierce czy zgodziłbyś się oddzielnie? Oddzielnie Tamagotchi i oddzielnie pierce?
Razem.
Sam ten pierce jest warty 100 zł. A zestaw P's love&melo kosztuje ok. 260 zł.
Jeju, to drogo.
*nie przegląda nigdy ebaya*
A ktoś jest chętny na teraz?
Ktoś kupił , prawda ? Smutny No kurde Smutny
Nikt nie kupił. Wszystkie transakcje są przeprowadzane w tematach i gdyby zostało kupione, Daniel by napisał.
Ktoś je kupił na allegro :C
Naprawdę? ;; Oi.
Już się taka okazja nie trafi :C Kurcze Język
Sprawdziłem allegro,sprzedało się.Proszę o zamknięcie tematu.