Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gimpowe koszmary
Nie są ładne, acz robisz postępy. ;> 6/10.
Odpowiedz
Oj tam, nie dołujcie jej, same w wieku 9 lat i jako początkujące w Gimpie robiłybyście takie same. xD Ja nie potrafiłam takich ze 2 lata temu Uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Oj tam, nie dołujcie jej, same w wieku 9 lat i jako początkujące w Gimpie robiłybyście takie same.
Jak miałam 9 lat to nie miałam komputera. I jak byłam początkująca to takich nie robiłam, mów za siebie. D:
Poza tym pieszczenie nie jest fajne, dajecie nieszczere oceny. ocena 6/10 to to samo co 3/5, czyli "bardzo mi się podoba, jednak czegoś brakuje". Czy wy tak uważacie? Fail.

Niu, czy ty w ogóle patrzysz na estetykę i czy ci się podoba, czy chcesz tylko robić "sygny" bo tak?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Oki, dzięki Aga, ale mnie nie dołują. Mogą mieć własne zdanie, ale masz trochę racji z tym 9 lat. Tu macie pracę kolejną (a feee!) :
[Obrazek: 14av5hf.png]
Mi się nawet podobają pracę, ale nie jestem zła, bo wy mi pomagacie.. krzycząc. (?)
Odpowiedz
niunilove6 napisał(a):(a feee!) :
Jak CI się nie podoba, to nie publikuj, tylko pracuj nad sobą.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Niee, to dodała moja sis. ^^ Każdy chce powiedzieć swoje zdanie, no niee?
Odpowiedz
Ta postać jakoś nie psuje do tła. Tak jakby to było oddzielnie, nie razem.
Unhappy Junhyung is unhappy.
Odpowiedz
.halfi. napisał(a):Ta postać jakoś nie psuje do tła. Tak jakby to było oddzielnie, nie razem.
Też odniosłam takie wrażenie.
Odpowiedz
Render nie wtopiony. I zgadzam się z Halfi.
.halfi. napisał(a):Ta postać jakoś nie psuje do tła. Tak jakby to było oddzielnie, nie razem.

I nie rozumiem czemu Twój efekt wychodzi kompletnie inaczej niż z tutoriala. o.o Nie wiem, może napisz, z którymi punktami w tym tutorialu masz problem to Ci wytłumaczymy?
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Ja robiłam to nie według tutoriala. Jak coś, ja zaraz będę robiła według jakiegoś tutoriala.
Odpowiedz
A, no chyba, że tak.
Poza tym najpierw poczytaj jeszcze kilka tutoriali i pościągaj jakieś pędzle/czcionki/tekstury(z deviantarta najlepiej).
[Obrazek: ded.png]

Odpowiedz
Zaburzyłaś moje poczucie estetyki.
Odpowiedz
Cytat:Oj tam, nie dołujcie jej, same w wieku 9 lat i jako początkujące w Gimpie robiłybyście takie same. xD Ja nie potrafiłam takich ze 2 lata temu

Tamaaga - oceniamy galerię nie pod względem wieku, lecz pod względem prac.
Ostatnia praca.. Źle zrobiona po prostu.
Aż nie chce mi się tłumaczyć.
jezusmaria, korzystaj z tych tutoriali.
Odpowiedz
Moje prace powracają w wielkim stylu. XD Zrobiłam se z nudów Hinaichigo.

[Obrazek: 8xvwno.jpg]
Odpowiedz
To z tyłu nieładnie wygląda. D:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości