Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wirtualni przyjaciele Dogz :)
Maciejo, nano są ogólnie fajne. Oczko
Mają bardzo podstawowe funkcje, jak to zwierzątka z lat 90. ale mają też swój urok. ^^
Odpowiedz
Czemu nie piszesz już ? :C Napisz coś o piesku MGA.
Odpowiedz
Bo dogz wrzuca jednego posta raz na jakiś czas. ;p
Odpowiedz
Dzisiaj w moim UraTama zauważyłam śliczną animację. Nie wiedziałam nawet, że w UraTama takie śliczne animacje są. Duży uśmiech
Tamek stoi sobie przy kwitnącym drzewku, gdzie lecą płatki kwiatków Duży uśmiech
Myślę, że to znaczy, że u Tamka zawitała wiosna. Uśmiech

EDIT:

MGA Puppy.
Mój piesek wyrósł na uroczego łaciatego kundelka. Uśmiech
[Obrazek: 2607ac6.jpg]

A tuta fotka pieska jaki jest szczęśliwy:
[Obrazek: 11kgidy.jpg]
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Faktycznie śliczne te animacje! :O Tak mi się coś kojarzy; czy w v3 nie było czegoś podobnego? Z motywem spadających jabłek?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
W EnTama też taka animacja jest. Uśmiech

EDIT:
Znalazłam:
http://www.blogagotchi.com/tamaphilippines/Entama/

EDIT:
Teraz będę nagrywać moje Tamki zwłaszcza v3:

https://www.youtube.com/watch?v=5LFzeBCW...e=youtu.be
Więc włączyłam moje drugie v3 amerykańskie.
Akurat szczęśliwym trafem wykluł się w jednym chłopczyk w drugim dziewczynka. Uśmiech
Odpowiedz
Fajnie, że się zabierasz za coś takiego, ale... przepraszam, ja mam bzika na punkcie efektów końcowych i tego jak wygląda moja praca. Przed oddaniem muszę być zawsze pewien, że jest ostatecznie dopieszczona. Zatem. Trochę mnie gryzie dźwięk w tle, bardzo; naczynia, czy telewizor/radio. Bałagan na stole - papierek? No i to ruszanie kamerą, może byś sobie ułożyła książki i położyła na nich telefon/kamerkę? Wtedy masz stabilny punkt i filmik wyjdzie o wiele lepiej. Uśmiech Mogłabyś też sobie jakiś blok, czy prześcieradło na tło wynaleźć żeby było jednolite. To są szczegóły, a naprawdę dają lepszy efekt.
Odpowiedz
OK. Dzięki za radę Samsungiem galaxy s 4 nagrywam. Muszę sobie ustawić, żeby oświetlenie było dobre i takie drobne szczegóły. Uśmiech
Odpowiedz
Ach, to pewnie Ci będzie trudniej to ustawić jak telefonem, ale możesz sobie jakąś podpórkę pod łokieć zawsze załatwić. Albo poczytaj, dużo jest technik w internacie jak uniknąć nadmiernych drgań ręki.
Odpowiedz
Ja mam specjalną podstawkę do telefonu, której używam do nagrywania.

[Obrazek: Z11995_18176.jpg]
Odpowiedz
Dzisiaj moje Tamki się poślubiły Mametchi z Mametchim. Lola w v3 w koniczynki urodziła dziewczynki i jedno dziecko wróciło do ojca Bobbyego. Historia lubi się powtarzać kiedyś miałam Memetchi w obu v3
Tylko zamieniłam tapetki w v3 teraz lepiej pasują te tapetki. Uśmiech

W v3 amerykańskim Mametchi jest chłopcem wcześniej był Patapatatchi, a w v3 w koniczynki Mametchi jest dziewczyną wcześniej była Young Mametchi

Teraz czekam na trzy Tamki od Osu na v4 błękitne na v2 i na EnTama. Wreszcie będę z kim miała łączyć UraTama.
Odpowiedz
Ale ładne te v3 Uśmiech. Czyli można mieć tą samą postać i jako chłopiec i dziewczynka w v3?
Odpowiedz
Tak. Uśmiech
Odpowiedz
(15-08-2014, 14:15)Dogz20 napisał(a): Tylko zamieniłam tapetki w v3

Tak? Ciekawe.
Odpowiedz
Atak klonów xDDD
Odpowiedz