Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ID L] pojawił się list i narodził się nowy maluch
Sprawa wygląda mniej więcej tak: pare dni temu na ekranie mojego tamagotchi pojawił się ekran ze stworkiem lecącym z kopertą. Pod klawiszem A krył się list po japońsku od mojej postaci. Powciskałam bez sensu jakieś klawisze i pojawiło sie jajko, z którego wykluł się nowy tama. Powiedzcie mi proszę - czy moja wcześniejsza postać umarła? Ale gdyby umarła, to przerwałaby się chyba generacja, a wciąż mogę obejrzeć moje wcześniejsze postacie, mam wszystkie zakupione przedmioty itd. Chyba,że zawsze mogę je obejrzeć, bo teoretycznie w ikonce z danymi postaci jest napisane, że to pierwsza generacja.
Strasznie mnie to nurtuje, bardzo proszę o rozwianie moich wątpliwości.
[Obrazek: 2rwup08.jpg]
(W tym miejscu powinno być zdjęcie ale edytor wątków nie chce mnie słuchać)
Odpowiedz
Tak, twoje Tamagotchi umarło. Po wciśnięciu przycisków A i C zaczynasz zabawę ze zwierzątkiem od nowa. Twoje zdobyte gp, rzeczy i tym podobnie, nie przepadną. ^^ Jakbyś je zresetowała, to wszystko byś straciła.
Odpowiedz
Nie umarła, a odeszła. Oczywiscie różnicy prawie nie ma, no ale, lubię szczegóły. W końcu w tej wersji dorosłe postaci nie chorują, a popadają w depresję, a w liscie pisze cos w stylu że pobyt u Ciebie się mu nie podobał wiec sobie polazł.
Gdybys złapała go na siedzeniu z walizką to bys miala jeszcze szanse na "udobruchanie" go. :<
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
No tak, źle napisałam. Tak w ogóle... moje dawne iD L! Mam nadzieję, że masz fajną z nim zabawę betty. ^^.
Odpowiedz
Oooo matko, ciągle zmieniasz nick i już nie wiem jak sie nazywasz :p jasne, uwielbiam je!

Dzięki za wyjaśnienie, postaram się nie przegonić kolejnego :p
Odpowiedz
Poznasz mnie po ikonce, ponieważ tą zostawiam już na stałe. //off
Odpowiedz