Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends
(24-03-2014, 19:07)cofuru napisał(a): Daniel no. :< Muszę jeszcze z rodzicami pogadać. To nie jest tak hop siup. Szkoda, że nie robisz holdów.
W takim razie cena zostaje taka jaka była czyli 205 zł z kosztami wysyłki razem.Zależało mi na tym,aby szybko sprzedać to dlatego obniżyłem cenę.
Rozumiem, ale pisałam, że nie jestem pewna. Jak coś to się zgłoszę.
(24-03-2014, 19:15)cofuru napisał(a): Rozumiem, ale pisałam, że nie jestem pewna. Jak coś to się zgłoszę.
Ok.
Do kupionego tamagotchi dodaje instrukcję od pierca i to plastikowe opakowanie co z nim przyszło.
Cofuru, mam nadzieję, że mnie nie zjesz, ale Daniel napisał mi na fejsbógu i chyba bym się zdecydował. Tzn. mam nadzieję, że uda mi się uzbierać pieniądze w tym tygodniu, ale jeżeli Cofuru odezwie się pierwsza, to jak najbardziej jest jej.
*jak coś Maciejo ma nadzieję, że uda mu się podrzucić jej czekoladę na zgodę*
[Obrazek: usRtoXY.png]
Nie no, ja się wycofałam, więc niech ktoś inny bierze. ^^
*jestem uczulona na czekoladę nadal, tum tum*
Tak więc, ja się chyba zdecyduję. :> Jutro powinien mi przyjść przelew ze sprzedanych rzeczy, to bym zapłacił w czwartek chyba.
*właśnie wieem, moje życie nie ma sensu, to chociaż żelki dostaniesz. XDD*
(24-03-2014, 22:35)Maciejo napisał(a): Tak więc, ja się chyba zdecyduję. :> Jutro powinien mi przyjść przelew ze sprzedanych rzeczy, to bym zapłacił w czwartek chyba.
*właśnie wieem, moje życie nie ma sensu, to chociaż żelki dostaniesz. XDD*
Wasza rozmowa mnie rozwala.Jak będziesz miał pieniążki to wyślij mi adres na pw,bo juz mi się wykasował.
*jak to nie ma sensu, kup mi zupkę chińsko i będę szczęśliwa*
Tamagotchi Friends sprzedane.
Kurde mam chrapkę na P's xD
Daniel, Maciejo zdecydował się na Tamagotchi P's?
(25-03-2014, 17:26)cofuru napisał(a): Daniel, Maciejo zdecydował się na Tamagotchi P's?
Powiedział,że jak uzbiera kasę w tym tygodniu to kupi.
*Zupka chińska już czeka*
Generalnie jestem zdecydowany, ale nadal czekam na te piekielne przelewy, które idą już sto lat chyba. :v Ale mam rozumieć, że Wy się też jednak zdecydowałyście? Jeżeli tak to bierzcie - ważne by Daniel sprzedał. Uśmiech
Ja nie kupuję jak coś.
*kusi zupga*
Michu, weź.. Jeżeli trafia Ci się taka fajna okazja, to korzystaj, tym bardziej jak sama wspominałaś, dawno niczego nowego nie miałaś. (: Generalnie Danielowi zależy na czasie, a mi te pioruńskie przelewy od przyszłego tygodnia "idą". Sam nie wiem, chyba zadzwonię i się dopytam, czy w ogóle je wysłano i czy będą w tym tygodniu.