07-04-2013, 14:50
To napewno jest to. ^^ Pamiętam to stadium początkowe przypominające kijankę. ;D
|
Jakie mieliście elektroniczne zwierzątka zanim poznaliście Tama?
|
|
07-04-2013, 14:50
To napewno jest to. ^^ Pamiętam to stadium początkowe przypominające kijankę. ;D
07-04-2013, 14:57
Jak ja miałam dawniej MY SWEET PUPPY czyli w innych krajach znane ko NANO PUPPY to ja nie znałam nawet Tamagotchi. Jakoś w 2000 roku miałam takiego psiaka 5 lat temu mi się niestety zepsuł, ponieważ nie uważałam na niego. Ale teraz mam drugie na szczęście jak nowe
I za żadne skarby go nie sprzedam i żadnego Tama też nie.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-05-2013, 20:26
O MÓJ BOŻE... Właśnie znalazłam filmik z moim pierwszym elektronicznym zwierzątkiem. To było Apollo 8 in 1, a nie żaden giga pet.
Tu jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=orUmhXa0lqQ Mój miał białą obudowę. Nie macie pojęcia ile bym dała, żeby znowu mieć to zwierzątko... ;(
10-05-2013, 17:09
O kurka! Serio??? ;O Szkoda, że nie widziałam!!!!!!!! ;(((((((((((((((((( Pod hasłem 'tamagotchi'?
10-05-2013, 17:16
Szukaj na allegro pod hasłem elektroniczny zwierzak elektroniczne zwierzątko, wtedy przypadkowo trafiłam na aukcję z elektronicznym pieskiem za 8 zł.
na szczęście było w idealnym stanie i jest nadal. Teraz sprawdziłam pod hasłem elektroniczne zwierzątko są tylko LPS. Ale kiedyś może znowu będzie taka aukcja.
![]() ![]() ![]() ![]()
20-05-2013, 13:56
Znalazłam filmik o innej wersji apollo, 6 in 1, która ma inne opcje niż ten, którego ja miałam (8 in 1) i muszę przyznać, że animacje są słodziutkie, a opcje zaskakująco rozbudowane jak na zwierzaczka z 1997 roku. ;]
http://m.youtube.com/#/watch?v=orUmhXa0l...rUmhXa0lqQ
06-07-2013, 11:47
Ja miałam LPS motylka. Jeszcze gdzieś go mam i działa. No i oczywiście podróby
. : P
24-03-2014, 14:56
![]() Moim pierwszym elektronicznym zwierzątkiem było My Sweet Kitty. Dostałam je od taty na bodajże 8 urodziny. Rany ile ja się musiałam napracować żeby na nie zasłużyć. Mimo nazwy miało mnóstwo zwierzaków do wyboru, od piesków, kotków, królików, kurczaków, po małpki a nawet kosmitów. Popsuło się po upadku ze schodów. Bardzo za nim tęsknię :< Koleżanka, która wypuściła moje pierwsze tama z rąk oddała mi swoje, Smart Chick. Oczywiście w środku był kurczak. Było dość ograniczone w opcjach w porównaniu do My Sweet Kitty ale też je bardzo lubiłam. Niestety szybko się popsuło. Zaczęło się samo z siebie resetować przy każdej próbie położenia gdzieś aż w końcu przestało działać. ![]() Moim trzecim tama była jakaś mieszanka Vertual Petz Dinosaur w obudowie Mr Dino. Kupiłam je sama. Niestety cierpi na tę samą przypadłość co Smart Chick. Działa do dziś, czyli ma jakieś 13 lat tylko ostatnio gdzieś je posiałam... Moje ostatnie tama. Nie sugerować się obudową, w środku jest piesek. Dostałam na urodziny od koleżanki. Też działa do dziś (12 lat) tylko ogonek Pikachu mi odpadł XD A o oryginalnym Tamagotchi usłyszałam dopiero w liceum. Całe życie byłam przekonana, że te jajeczka nazywają się Tamajajo, bo tak na nie wszyscy w podstawówce mówili. Dopiero na którymś konwencie mnie oświecono. Ale nie podobają mi się zwierzaki w oryginalnych jajeczkach. Od dłuższego czasu poszukuję swojego pierwszego zwierzaka ![]()
24-03-2014, 15:22
Już powinny działać
24-03-2014, 16:06
O, z trzema ostatnimi miałam styczność.
Smart Chick miałam, ale w środku miałam dinusia. To są Tamakaci. ![]() Co do dinusia, to mam takiego, ale w okrągłej czerwonej obudowie z napisem 'My Sweet Pet Garden'. A trzecie miałam do niedawna, ale dziś trafiło w ręce Pathss - właśnie piesek. ^^
24-03-2014, 16:53
(24-03-2014, 14:56)kekikeki napisał(a): Wiem co to znaczy też straciłam 10 lat temu swoje ulubione zwierzątka MGA Puppy i My sweet puppy, ale na szczęście klon Nano puppy odzyskałam przypadkowo napisałam na allegro elektroniczny zwierzak i było, a MGA Puppy w obudowie Pikachu też odzyskałam, bo jedna Pani je sprzedawała kupiłam ja i Carol, lecz teraz trafi do Pathss wymiany od Carol. Miałam jeszcze Poochie Puppy długo mi służyło, lecz potem się zepsuło nie pamiętam jak. ![]() ![]() ![]() ![]()
24-03-2014, 17:14
Dogz20, dokładnie tego samego pieska miałam w My Sweet/Lovely Kitty! <3 Znalazłam nawet kilka sztuk Nano Puppy na Ebayu, ale niestety żadna w tej starej obudowie. No i nie mogę przeżyć D: Cały czas mam swojego Pikachu ale kurcze, tak strasznie chciałabym w końcu wytropić to trapezowate jajko.
24-03-2014, 17:17
Nano na ebay są oryginalne. To co miałaś Ty, co ma Dogz i ja to są podróbki.
Ale w dalszym ciągu słodkie. ;3
26-03-2014, 15:06
Pamiętam, że zaczynałem od Dinkie Dino. Nie orientuje się, czy te sprzedawane na straganach to podróby, skoro teraz chodzą na eBayu po sto parę złotych, ale sprawiła mi wiele radości. Z chęcią znowu bym się nim pobawił. Wydaje mi się, że zwierzaczek w obudowie Pikachu również kiedyś mi się trafił, ale już tego nie pamiętam. Niemniej, Dinkie Dino wspominam najmilej, potem były jeszcze takie charakterystyczne jajka z klapką, nazwy już nie pamiętam (o ile jakąś miały), ale całkiem fajne były.
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka | Carol | 439 | 56,951 |
17-03-2021, 13:34 Ostatni post: Dogz |
| Zwierzątka z lat 90. | Orsacchiotta | 24 | 3,833 |
30-04-2020, 11:50 Ostatni post: Dogz |