27-06-2013, 22:47
Mój chłopak, hahaha. xD
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
28-06-2013, 07:33
Wczoraj Jezus, bo dwa razy prawie go zabiłam kiedy chciałam go przytulić, lol~ XD
A dzisiaj... mój sen. Po raz pierwszy od bardzo dawna miałam świadomy sen. I teraz też. Skal ninja przygotowuje się na zakończenie roku liceum, nie wiadomo po co, hahahha. XD ![]()
28-06-2013, 11:35
Wszystko. Kradnięcie coli z Sabłeja, Adaś i "altacet", Adrian na ruchomych schodach, zbiorowy hug i pisanie do kogoś smsów i to, co z tego wynikło. <3 A z tego co wynikło wynikł "ekowy dzień dobroci". </3 Chce ktoś komplement? : DD I to, że właśnie się zorientowałam, jakich świetnych znam ludzi. ;_; Ech. Może te wakacje nie będą takie złe. c:
30-06-2013, 02:56
Widziałam ich. A oni mnie. W prawdzie dzięki mamie koleżanki nie udało mi sie zrobić z nimi zdjęcia i normalnie pogadać ^^"""" ale. Miałyśmy super miejsca. Było bosko. Mój Kieran mi pomachal, widział mnie! I widział nasz plakat który potem miałam! I chyba nawet widzial jak płakałam na The morning after...po wszystkim przybilam piątkę Ashowi, tylko mi przybil choc dużo osób wystawiało ręce! Dałam cześć Robbiemu i przekazalysmy mu laurke dla chłopaków, obiecał ze im da! Ta laurka swoją droga jest świetna, w naszym stylu, sikam jak o niej myślę 8DD i było tak super. A gdy już musiałam jechać a niedługo potem oni wyszły...została tam moja przyjaciolka z Twittera i zrobiła mi świetna niespodziankę...bo powiedziała Kieranowi ze jej przyjaciółka Rozalka nie mogła go teraz spotkać ale bardzo go kocha i pocalowala go mówiac ze to ode mnie. A nawet tej akcji ze mną nie uzgadniala. XDD Kieran jej odpowiedział "przekaz rozalce, ze też ją kocham!"
MOGE MDLEC JUZ
30-06-2013, 08:38
Jeszcze nic. Ale będzie powód, bo dziś wracam do domu i czeka na mnie 8 nowych nabytków. ^__^ <3
30-06-2013, 09:35
Lyr, jak fajnie. <3
Dzisiaj Dexter. A wczoraj... Krisu, cenzura w postaci talerza, peruka, Neko paparazzi, Nemi, która mnie rozgryzla, wiedzowka, Piotrek analfabeta, moje buty, które prawie mnie zabiły, machanie parasolką, park bez traktorów, Nyan Cat pod kościołem, Angelika, Natalia i Jezus. Hentai i yuri, torrenty Jezusa, pokój Jezusa, okno i łóżko, haha. Cały dzień. <3 ![]()
30-06-2013, 12:29
Domek, domek, domekkk. xD
I zobaczę moje śliczne nowe Tamagotchi P's. *__* I Dinkie Dino. *______________*
01-07-2013, 14:16
"Sto lat", torcik-napoleonka ze świeczką, zdmuchnięcie świeczki (i cukru pudru XD) i "twoje życzenie już się chyba spełniło", puchata owca-skarbonka z karteczką "zbieram na xboxa". <3 You made my day~
01-07-2013, 17:29
mi mi mi mi mi ~ Kyary XDDDDDD mimimimimi? XDDDDD
https://www.youtube.com/watch?v=WF5u_5RzxWY
24-07-2013, 12:02
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/0...4vclcg.swf
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|