Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konto Sims3+Po zmroku
Hejka wszystkim. Mam teraz do sprzedania orginalne konto origin z grą The Sims 3 i dodatkiem "Po zmroku" Sprzedaż elektroniczna przez Allegro. Zapraszam tylko chętnych. Cena 50zł Uśmiech
Hadley, to jest nielegalne. Potem ktoś, kto to kupi będzie miał problemy, już się z tym spotkałam, że ktoś od kogoś odkupił konto i dostał bana. I wszystkie gry + kasa tej osoby się poszły paść. Plus nie możesz też założyć nowego konta z tego samego IP.
Carol ma racje. Moja koleżanka kiedyś kupowała konto (do jakieś gry od kogoś) i się nieźle przejechała na tym.
Jak to nielegalne? Mnóstwo osób kupuje konta na Allegro, nawet używane. Więc to ty nie oszukuj i bezpodstawnie oczerniaj. Po zakupie podaje dane kona a ta osoba zmienia hasło. Hasło a nie zakłada nowe konto. Dziękuje.
W jaki sposób Carol Cię oszukała pisząc Ci jakie są fakty? Gott im Himmel...
Przejechała? Po prostu kupiła od oszusta. Nie raz tu sprzedawałam i zawsze się wywiązywałam i dawałam dobry towar.
Nie próbuj manipulować. I nie życzę sobie, żebyś się do mnie odzywała w taki sposób, nie jestem twoją 'koleżanką'. Akurat tak się śmiesznie składa, że na tym się znam i doskonale wiem co mówię. To, że ludzie tak robią, nie znaczy, że tak robić można. Jest to NIELEGALNE.
Oszukała z tym pierwszym twierdzeniem. Nie wiem po co piszecie. Zapraszam tu tylko chętnych a wy brednie piszecie. Nie wiem po co. To nie ładne zachowanie. Dziękuje.
Jest legalne i nic się złego nie dzieje. Ta osoba po prostu zmienia hasło a nie zakłada nowego konta. A ty jak się do mnie odzywasz? Też nie jestem twoją koleżanką. To raczej ty manipulujesz i oszukujesz. Nie wcinaj się i nie zmyślaj. Zapraszam tu tylko chętnych. Dziękuje i nie psujcie mi ogłoszenia.
///"nie psujcie mi ogłoszenia" XDDDD/////

Takie rzeczy nie są legalne. Temat zamykam.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości