Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[wymiana] piesek MGA
Żeby nie robić wszystkiego przez PW, co by było w sumie niezgodne z regulaminem, zrobię tu temat.
Umówiłam się z Pathss na wymianę - mój piesek MGA za jej Apollo 6 in 1.

Oto zdjęcia mojego pieska:

[Obrazek: tumblr_n2lhngWmIr1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n2lhngWmIr1soif0yo2_500.jpg]

Obecnie czekam na zdjęcia Pathss. Uśmiech
Wstawie jutro po południu Uśmiech
A, właśnie. A propos stanu. Mój jest jak nowy, co prawda bez opakowania, ale nie ma śladów zadrapania, czy startej farby. Wszystko działa jak należy. Został też wyczyszczony w środku. Dźwięk też działa bez zastrzeżeń. Dołączam do niego pokrowiec.
[Obrazek: fmlab5.jpg]
Przepraszam za wielkie zdjęcie O.o
[Obrazek: 2rxh4w2.jpg]
To za małe O.o xD
[Obrazek: 9qi73c.jpg]
A możesz większe to drugie wrzucić? Smutny
Tam tylko wygląda jak się wkłada baterie na rdze to od lampki -,-
A masz możliwość bardziej ostre zdjęcie może zrobić? Uśmiech Bo niewiele tam widać. ;<
Stan : Używany , problem jest tylko z tą klapka co ci pisałam Uśmiech Wzorek trochę starty z boku domku Uśmiech
[Obrazek: 1smkh4.jpg] Bardziej nie dam rady. Zdjęcia z tableta ;-;

Tylko mówię że tam gdzie się baterie wkłada na tych metalowych nie ma rdzy to od mojej lampki tak widać ;-;
To co Carol wszystko ok i na PW adresy podajemy ? ^^
Ok, myślę, że sobie z tym jakoś poradzę...
Ok, PW.
No więc tak .. ymm.. wymiana poszła pomyślnie Uśmiech Każda dostała swojego zwierzaczka <3
A właśnie, opinia.
Pathss była bardzo sympatyczna, szybko wysłała swoje zwierzątko (dostałam je na następny dzień) i była wobec mnie bardzo cierpliwa, kiedy miałam drobny problem z kasą i mogłam wysłać swojego zwierzaczka 2 dni później.
Jestem bardzo zadowolona z wymiany i polecam Pathss jako rzetelnego użytkownika. Oczko
Zawstydzasz mnie xD Opinia dla Carol : sympatyczna , rzetelna i oczywiście przemiła Uśmiech To że miałaś problemy Carol to nic ja zawsze czekam Uśmiech Piesek MGA dotarł do mnie w stanie idealnym , bez żadnej najmniejszej ryski. Bardzo , ale to bardzo polecam wymiany z kochaną Carol Uśmiech Z wymiany jestem bardzo zadowolona.
Po ostatnich wydarzeniach na forum miło jest przeczytać jakąś serdeczność Duży uśmiech
Fajny ten piesek MGA, miałam takiego jak byłam mała.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]