Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ID L - pytania ogólne
W ikonce książki. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Możesz też dawać mu słodycze, tylko potem się trochę roztyje Oczko
Odpowiedz
Można też zrobić samemu jedzenie które uzupełnia dużo pasku szczęścia i jest za darmo.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
@Michu, a w jaki sposób mam ściągnąć właśnie tą opcję do P's? Załóżmy, że mam telefon z podczerwienią. A jak kilkam na link to jedyne co mi się wyświetla to obrazek. Nic więcej. :c
Odpowiedz
Bo to jest w formie obrazka. Zapisujesz obrazek na kompie, wrzucasz na telefon i wysyłasz podczerwienią.
Odpowiedz
- cofuru rozpoczyna zbieranie pieniędzy na telefon z podczerwienią -

Dziękuję Carol!
Odpowiedz
O, ja mam takie właśnie jedzonka co zapełniają szczęście i głód na raz. ;D
Dostałam. :3
Odpowiedz
Nie za bardzo jeszcze rozumiem, ale... gdzie można zdobyć ostatni brakujący znaczek Kuishinbotchiego? Mam już zabawkę, strój i jedzenie.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ostatnie znaczki sie dostaje po 2 dniach posiadania postaci dorosłej.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
O, dziękuję! Duży uśmiech A dobra, jak już pytam to jeszcze jedno; jak można zdobyć nowe tła, w sensie podstawowym są drzewa i domki, które no niezbyt mi pasują.
Odpowiedz
Odblokowujesz je zdobywając postaci. To też jest w linku, który Ci niedawno podrzuciłam.
Odpowiedz
@Carol, o no może faktycznie... Mój angielski jest kiepski i wolno wszystko ogarniam, na ten moment tylko to co wydaje mi się najpilniejsze. Dzięki. Oczko

Okej, to kolejne pytanie. Pojęcia nie mam, co moje tamki celebrują, ale już drugi raz świętują czyjeś urodziny. Nie ma szans bym źle wbił datę a to już drugie obchodzenie urodzin w roku... Czyje świętujemy?
Odpowiedz
To są urodziny poszczególnych postaci z iD L, generalnie nic sie z tym nie robi, tylko się czasem animacje pokazują. Uśmiech
Odpowiedz
O, na to bym nie wpadł! Dzięki! Raz mi jakaś czapeczka latała po ekraniku, myślałem, że coś dostanę, ale jednak nie. :<
Odpowiedz
1. Jak zdobywać symbole?Jak zdobyć zwierzątko? Czy ktoś na forum ma tłumaczenie menu Tamagotchi ID L?
Odpowiedz