Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać??
Moje zielone TamaGO jutro będzie wysłane do USA, muszę uaktualnić swojego posta, dzięki za przypomnienie.
Odpowiedz
A macie jakieś propozycje na elektroniczne zwierzątka?
Odpowiedz
http://allegro.pl/tamagotchi-tamatown-ta...91440.html
Możesz kupić różowe Tama-Go z dwiema figurkami Kuchipatchi w zestawie i z Memetchi gdzie są itemki.

A jeśli chodzi o elektroniczne zwierzątko polem Ci dotykowe Anipalz World.
http://allegro.pl/interaktywna-gra-anima...58995.html

Mam takie ale kotka i jestem z niego zadowolona. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
O, bardzo ładne TamaGO! I w super stanie! I do tego z figurką! Duży uśmiech
Polecam, ja lubię swoje TamaGO, a figurka z Memetchi jest urocza. Oczko
Odpowiedz
Tak myślę o Pokemonie Pikachu Electronic Pet z Ebaya za 76 zł w którym opiekuje się dinozaurem. Ale nie wiem czy się opłaca Smutny Przesyłka z Chorwacji... A mi zależało żeby opiekować się pieskiem ,a nie dinozaurem Smutny Poradzicie coś?
Miałam zamiar kupić Pokemon Pikachu Electronic Pet z Ebaya za 76zł z bezpłatną przesyłką.. Ale tam opiekuje się dinozaurem ,a mi zależało na piesku Smutny I przesyłka z Chorwacji Smutny Co radzicie zrobić?
Przepraszam za pisanie podwójnych postow ale pierwszy mi się nie wyswietlal
Odpowiedz
Nie bierz, bo nie jest warte tyle kasy...

Ja bym na Twoim miejscu to cudne TamaGO wzięła. :3
Odpowiedz
Mam taki dylemat ;_; Tamago raczej nie kupię bo zostało 4 dni do końca ,a ją w ciągu 4 dni nie zapłacę bo za tydzień raczej będę mieć pieniądze :-:
Odpowiedz
Ale nie ma wymogu, że trzeba płacić od razu przecież. Chyba na allegro można w przeciągu paru dni zapłacić. Tylko trzeba o tym sprzedawcy napisać.
Odpowiedz
Pathss, widzę, że już masz jedno v6. Ja sprzedaję takie pomarańczowo-fioletowe. Jeśli byś chciała kupić to poszukaj mojego wątku w dziale Ogłoszenia.
Odpowiedz
Albo się rozejrzyj na allegro lub tablicy. Jest ładne różowe v3 na tablicy do wzięcia i drugie niebieskie. Albo to pomarańczowo-fioletowe v6. Albo to TamaGO różowe z allegro z figurką dodatkową. Masz dużo opcji. Po prostu się zastanów co chcesz...
Odpowiedz
Mam v3 , v6 Smutny
Odpowiedz
Zastanawiam się nad jakimś v3, Akai (na eBay'u jest takie śliczne; bialutkie całe) albo coś w stylu vintage, tylko jak wyjść na tym dobrze i tanio? Da się? Najbardziej podoba mi się wizja posiadania Akai, bo Carol zrobiła mi na nie niesamowitą ochotę. ^^ Co myślicie?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Generalnie chodziło mi o to, że zastanawiam się między tamtymi generacjami, albo czymś totalnie innym w stylu właśnie vintage. x) Prosiłbym tylko o potwierdzenie, Akai jest po japońsku, prawda?
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Ale to nie szkodzi, Akai nie jest trudne w obsłudze, a poza tym na tama-zone są tłumaczenia menu japońskich tmgc, więc zawsze jak jest potrzeba, to robię na polski i wrzucam tu, na forum. Oczko
Odpowiedz
Będę już niedługo miał v5 i nie wiem jakie tama kupić następne. Starsze wersje jakoś mnie na razie nie zachęcają, a v4 jest według mnie gorsze od v4,5. Które polecacie? v5,5, v6 czy friends?
[Obrazek: baby.gif]
Odpowiedz