Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[inne][kupię] Koreańskie naklejki z Biedronki
Tak, tak, dobrze przeczytaliście temat. Otóż w sieci sklepach Biedronka (ale może i innych) krążą bardzo fajne zestawy naklejek importowane z Korei. Ich styl BARDZO mi odpowiada, niestety w mojej Biedronce były tylko raz i już ich nigdy nie widziałam.
Jeżeli ktoś by miał czas i by mi ich poszukał, kupił i mi odsprzedał byłabym bardzo wdzięczna. Kosztują jedyne 1.99zł za 1 arkusz, nawet powtórki możecie mi kupić, chcę mieć zapas.

Żeby nie było że nie wiecie o czym mowa, o takie między innymi naklejki mi chodzi:
[Obrazek: tumblr_n1kiurNSCC1qjh7gjo1_1280.jpg]
(moje zdjęcie) (chodzi mi tu głównie o styl, tych co już mam to może po 1 arkuszu to bym kupiła, ale ogólnie to szukam tych co nie mam)
Istnieją też takie warianty (bardzo bym te chciała):
[Obrazek: kawaii_naklejki_____by_vaaanillia-d6k6kwy.jpg]
źródło
Wiem że były też jakieś literki i inne pierdoły, nawet takie bym chciała. I tak, są one nadal w sprzedaży, sprzedają je ponownie od 13.02 br. (tak, chciało mi się pisać do importera...)
Możecie mi je nawet odsprzedać z procentem, bardzo mi na nich zależy! Oczywiście zapłacę też za przesyłkę.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Często je kupuje. Trzeba czekać na nie. Ostatnio kupilam te, co masz w słoniki.
☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾ ☾ ~☾ ~☾ ~☾ ~☾

http://www.rhaeenys.deviantart.com

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Mogę Ci kupić, mieszkam koło biedrony. Duży uśmiech
Odpowiedz
Wiem że może kiedyś będą, ale moja Biedronka jest bardzo mała, więc często wycofują rzeczy bo po prostu miejsca nie ma. W ogóle to za tymi naklejkami planuję pójść nawet do większej Biedronki. No i nie chadzam do Biedronki tak często, więc od razu paranoja że przegapię dostawę...
Edit: Carol, super! Jakbyś kiedyś poszła i zobaczyła jakie są i kupiła mi parę, byłoby super.
Odpowiedz
Jutro po lub przed zajęciami wstąpię po drodze. Oczko
Odpowiedz
Ok, jakby były to po 1 arkuszu różnych by starczyło, mam tylko 30zł na koncie a tak na marginesie jeszcze muszę od ciebie kupić pokrowiec na iDL (obie zapominamy już o tym :/)
Odpowiedz
Niestety nigdzie Tesco nie mam, w Piasecznie są chyba tylko 2 Biedronki i Lidl.
Te naklejki są po prostu swietne, bo tanie, i ich styl mi bardzo odpowiada- szukałam wszędzie, nawet po kawaii shopach, ale żadne nie były aż takie fajne, no i nie chcę wydawać 30zł na arkusz naklejek.
Odpowiedz
Ja mogę Ci kupić jak gdzieś zobaczę, najwyżej jak nie będziesz chciała to zostawie sobie Uśmiech

[Obrazek: Hamster_Cupcake__by_XxSleepyKittenxX.gif][Obrazek: abbeb8d19bc0efd10c6ef0432f47e817-d3gq8zm.png][Obrazek: Beta_Fish_by_Enu.gif]
Odpowiedz
Jasne, jestem otwarta na kupno! Znalazłam swoją kasę którą zgubiłam więc jak coś to nie ma problemu.
Odpowiedz
To jak kupię przy najbliższej okazji to dam Ci znać Uśmiech

Odpowiedz
Zauważyłam, że jednak sprzedają je na allegro... Za 6.50zł za arkusz.
http://allegro.pl/naklejki-piankowe-z-pi...13722.html
Zdzierstwo trochę, przecież sam importer ustalił cenę 1.99zł... Aż tak desperancka nie jestem, a jeszcze przesyłka...
Dzisiaj byłam w tej większej Biedronce, udało mi się znaleźć gdzie wywalone naklejki z wąsami itp (Carol ma je chyba?), dalej były TYLKO literki. Więc jak cos to tych najmniej potrzebuję, ale szukam dalej, bo za 11zł na allegro nie kupię.
Odpowiedz
Ja byłam dwa dni temu u nas w biedronce, co kupiłam sobie te kolorowe taśmy, ale naklejek już nie było. Smutny
Tak, mam te naklejki, to z tego zestawu jest czerwona kokardka na moim v3. Oczko
Odpowiedz
Hilla byłam dziś w Biedronce i już nie było tych naklejek :<

Odpowiedz
Nie martwcie się, kupicie w swoim czasie, a i może i mi się uda. Jeżeli nie będzie innej opcji to kupię na allegro, mama sama mi mówi że co żałować mam, i tak mi ma dołożyć kasę na grę... Poza tym Biedronka ma chyba dostawy w poniedziałki, więc w srodku tygodnia można przegapić.
Odpowiedz
W soboty / niedziele wieczorem u mnie. Więc pójdę jutro i pojutrze, sama też będę miała więcej! XD
No i kupię też jakieś inne wzory tych taśm ozdobnych.
Odpowiedz