Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(P's) Przyciski i głosik powiadomienia.
Też tak czasami macie, że jak naciśniecie jakiś guzik w P's to jest jego odgłos, ale nie ma rekcji? (dzieje się to zazwyczaj jeden raz i od czasu do czasu) Mam nadzieję, że w moim P's nie ma za dużo kurzu. :c
Druga rzecz to głosik. Też czasami Tamagotchi Was nie powiadomi, że zrobiło kupę?
Odpowiedz
Tak, zdarza się, to normalne. Szczególnie jak je wciskasz zbyt szybko. Nie martw się, nic nie jest popsute. Oczko
One mają po prostu takie głupie ograniczenie, że nie można zbyt szybko przewijać opcji (co wg mnie jest idiotyczne, no ale ok).
Odpowiedz
Chyba najlepsze przyciski miały jedynie v5-tki.
Odpowiedz
W +C i iD tego nie ma, ale już w iD L i w P's jest. I to nie jest wina przycisków, tylko programu.
Odpowiedz
Ostatnio też widziałam pod światłem (gdy ekranik w P's był wyłączony), że pod spodem są nadal te animacje, ale przyciemnione i się wcale nie ruszają.
Odpowiedz
Jeszcze w UraTama przyciski są najlepsze zawsze mi reagują tak samo jak w v5 i w v5.5.
Ja też tak czasami mam jak szybko naciskam w P's przyciski czasem nie reaguje ale to wina programu.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz