13-02-2014, 17:14
Masz kilka takich samych figurek.
![[Obrazek: Cuo5aY7.png]](https://i.imgur.com/Cuo5aY7.png)
![[Obrazek: e3jQr0d.png]](https://i.imgur.com/e3jQr0d.png)
![[Obrazek: TFUv9Im.png]](https://i.imgur.com/TFUv9Im.png)
![[Obrazek: WUj62ll.png]](https://i.imgur.com/WUj62ll.png)
|
All About My Tamagotchis ;3
|
|
16-02-2014, 23:15
Dogz, wiem, dlatego je tak ułożyłam.
![]() WESOŁEGO DNIA WALENTYNKOWEGO!!! ![]() ![]() Mam szczerą nadzieję, że każdy miał dziś tak cudowny dzień, jak ja. :3 A teraz a propos moich Tamków. Mój Akai jest obecnie Ringotchi. ;D ![]() Wiem, jest ledwo widoczny, ale bardzo trudno jest zrobić dobre zdjęcie tym czerwonym pikselkom. ![]() A właśnie, ostatnio na Tama-Zone odkryłam, że japońskie wersje się łączą z angielskimi! Nie wszystkie, ale akurat Akai łączy się z większością, więc miałam dziś frajdę, jak łączyłam je z moim v4 i v2, które włączyłam na rzecz hatch'a tutaj i na Tama-Hatchi. A oto i one. <3 ![]() EDIT: Zuko ewoluował i wygląda bardzo bardzo niemęsko... ;/ No cóż, przynajmniej mam szansę na Kuribotchi w drugiej generacji. ^o^
23-02-2014, 13:14
Fotobomba!!!
Akai: Mój Ribotchi znalazł sobie żonę i mieli dziecko. Tak, jak miałam nadzieję, zmieniło się w Kuribotchi, a następnie w YoungMametchi. Może mi się uda zdobyć Mametchi...? ![]() (Boże, to dziecko wygląda jak kupa na tym zdjęciu...) ![]() P's: Zdecydowałam się je znowu włączyć. Obecnie jest na 10. generacji - Mogumogutchi. ;D ![]() ![]() Tamagotchi Friends: Przyszło w piątek od Marthy. ;3 Aby zabezpieczyć wzroki przed ścieraniem, nałożyłam na przednią część Tama folię śniadaniową. ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() Poochie Puppy: Jak na razie jest na 2. etapie rozwoju. Trochę mnie wkurza dźwięk, bo jest bardzo głośny i pika jak alarm w budziku, no ale generalnie nie narzekam, bo nie jest bardzo wymagający. ![]() ![]() ![]() A tu pokrowiec z filcu, który niedawno uszyłam. ;3 ![]()
23-02-2014, 13:25
Jak zobaczyłam po raz pierwszy zdjęcie właśnie w Akai, myślałam, że Tamek zrobił kupę, ale po chwili sie przyjrzałam dokładniej, i to jest bobas bo ma oczka.
![]() Cudowne te czerwone pikselki. ![]() ![]() ![]() ![]()
23-02-2014, 14:28
@Carol, jak zdobyłaś Akai?
23-02-2014, 14:31
Pewnie przez wymianę w zamian za inne Tamagotchi lub za jej pokrowce, które szydełkowała. Znam Carol bardzo dobrze.
![]() ![]() ![]() ![]()
24-02-2014, 15:17
@ Cofuru - wymieniłam za nie moje v5.5.
![]() @ Dogz - masz rację, aczkolwiek nie powiedziałabym, że mnie znasz bardzo dobrze. ![]() Akai jest bardzo przyjemne do hodowania, szczerze mówiąc bałam się trochę, że się nim szybko znudzę, ale jak na razie jestem na drugiej genereacji i dalej jestem pełna zapału. ^^ Ma bardzo fajne gry, rzadko mi się wcześniej zdarzało, żebym tak dużo grała w gry na Tamagotchi. ![]() EDIT: Przyszła dziś Mothra. ;> Jako, że w tym tygodniu zapowiada mi się bardzo dużo pracy, włączoną mam tylko Mothrę i Akai. A oto i mój nowy nabytek wraz z prezencikiem bonusowym - książeczką o P1 i P2. ![]() ![]() Wyjęta z pudełka: ![]() Jajeczko: ![]() A tu już na drugim etapie rozwoju, godzinę po wykluciu: ![]() Moje Akai dziś ewoluowało. Jako, że nie udało mi się zapełnić całego wskaźnika dyscypliny, nie zmienił się w Mametchi, ale w Kuchipatchi. ![]()
24-02-2014, 15:33
Jeju, strasznie podoba mi się ta Mothra. @Carol, jest jeszcze ona dostępna na allegro? :<
24-02-2014, 15:43
Nie wiem, sprawdź. Ale wiem, że Hilla ją chciała kupić, możliwe, że już to zrobiła.
24-02-2014, 15:58
Już nie ma. Wielka szkoda. :c
24-02-2014, 16:26
Dwie inne pozy mojego 10-tonowego "robaczka". :3
![]()
24-02-2014, 21:40
Jestem zakochany po uszy w tej Mothrze, naprawdę! ^3^ Rozgryzłaś może co oznacza ten dopisek przy "Mothra no..."?
![]()
24-02-2014, 21:57
Mothra No Tamagotch. ^^
Heh, no jest super słodka. :3 A do tego chwilę temu włączyłam Umino... Będę je musiała często pauzować, no ale cóż. Miałam ochotę.
25-02-2014, 11:53
"No" w japońskim jest dodane jako przynależność do rzeczy lub danej grupy etc. Można je przetłumaczyć również na "z (skądś)".
28-02-2014, 13:06
Furia ewoluowała wczoraj w Baby Mothrę. Jest dzisiaj wyjątkowo niegrzeczna, rano zdążyła już zaatakować wieżę w Tokio dwa razy! Ale to dobrze, przynajmniej mam szansę zapełnić jej wskaźnik training na maxa i może ewoluuje w Mothrę. ;>
![]() ![]() ![]() W Akai wciąż Kuchipatchi. Mam nadzieję, że odwiedzi go dziś swatka. ;P ![]() Moje v3 dostało nowe życie. Przemalowałam je, ozdobiłam i tak mi się teraz podoba, że je sobie włączyłam. :3 Obecnie mieszka tam sobie Hinatchi o imieniu Zell (T. go tak nazwał - ostatnim razem to Tamagotchi było używane rok temu, właśnie przez niego no i nie chciało mi się go resetować tylko po to, żeby sobie username zmienić na Carol xd). ![]() Powiem Wam, że łączenie v3 z Akai daje mi mega frajdę. :3 Dopiero niedawno się dowiedziałam, że japońskie wersje mogą się łączyć z angielskimi! Włączyłam sobie wczoraj TamaGO. Tak, na weekend. Wie ktoś ile rodzice zostaną z dzieckiem? Wczoraj jeszcze byli sami, dziecko pojawiło się dziś rano.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|