Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
A może teraz za tyle sprzedają, bo jeszcze w sklepach ich nie ma, a jak już się pojawię, to będą tańsze? Szczęśliwy
Tu są za 75 zł z przesyłka,jeśli płacicie z góry:
http://merlin.pl/Bandai-Tamagotchi-elekt...04193.html
Nie wydaje mi się. No cóż, właśnie odkupiłam niebieskie od daniela za 50zł wliczając przesyłkę, co jak dla mnie jest adekwatną ceną do 'zaawansowania' tegoż tamagocza. Fajnie je będzie po prostu mieć w kolekcji. Uśmiech
(06-02-2014, 17:42)Michu napisał(a): z tymi obudowami nie postarali mogli by jeszcze chociaż jakieś zielone zrobić, zamiast zgapiać obudowy od id l.

Trochę dziwnie wyglądają te obudowy z ID L,a ale mi się nawet taka podoba ta niebieska z ID L.
A te obudowy wzory łatki dalmatyńczyka na białym lub panterka z przodu Tama po prostu będą schodzić jak się będzie często dotykać.

Mam nadzieję, że jak będzie druga fala to obudowy Tama może będzie kolor zielony, żółty, pomarańczowy.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Raczej jej nie będzie, chociaż kto wie, PODOBNO Music Star mało się przyjęło (co mnie dziwi) a jednak druga fala była, jak i plany zrobienia Around The World Edition (bardzo ubolewam, że jej nie zrobili :/), które były niestety porzucone. Czy to były plotki, bo nie pamiętam? Bo z tego co wiem to Tamagotchi: 'Round the world to gra na iOs, hmm...

Ale na temat... Kolory iDLowych obudów są jakieś dziwne. Różowy faktycznie wygląda czerwonawo... Dziwnie to wygląda.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Wiadomo komuś może, kiedy Tmgc Friends pojawi się w sklepach w Polsce? Bo jestem ciekawy m. in. ile tam będzie kosztować i czy będzie popularne jak kiedyś wcześniejsze wersje Język
Ja też jestem ciekawa czy się pojawi np w Smyku. Byłam tam, le TMGC Friends jeszcze nie ma. Smutny
A tak bym kupiła niż przez allegro.
Zapytałam dosyć niedawno panią w Smyku w Katowicach (Silesia) czy mają tmgc. Usłyszałam: yy to takie małe, elektroniczne? To już chyba nie istnieje. XD
Ciekawi mnie, kiedy wreszcie będzie normalnie w sklepach. Czyżby ktoś z Katowic? Duży uśmiech
Może wydrukuj zdjęcie opakowania TMGC Friends i samego Tama najlepiej wszystkie obudowy Tama pokaż je Pani w Smyku i zapytaj czy będą w sprzedaży?
A Furby jest takie znane w Smyku i w Empiku. Chciałabym, żeby Tama też było znane jak Furby. Smutny
Ja mieszkam w Warszawie.
[offtop] Thom, z Jaworzna Język ale często bywam w Katowicach.

Dogz - to nic nie da. Panie w Smyku nie wiedzą co w danym momencie mają w sprzedaży, a co dopiero w przyszłości..
Martha, Sosnowiec się kłania. Język
Nie jestem pewna, czy w ogóle będą dostępne w sklepach, obawiam się, że nie...
O kurczę, rzut beretem i wpadam zobaczyć Twoją kolekcję haha Duży uśmiech

A może to i nawet lepiej. Przynajmniej mamy takie "niszowe" zainteresowanie Uśmiech I żeby zdobyć tmgc trzeba się postarać Duży uśmiech
A śmiało. xD Jest jeszcze jedna dziewczyna z Chorzowa jakby co. xDDD

Może tak, ale z drugiej strony przyjemnie by było znów je zobaczyć na półkach i widzieć nowe zainteresowanie wśród dzieci i młodzieży... To takie cudowne zabawki. <3
Tak takie zabawki są cudowne. Pamiętam jak inne elektroniczne zwierzątka jakoś 12 lat temu były na dworcach, lub na bazarku gdzie były zegarki do kupienia to tam właśnie kupiłam klona nano puppy. Uśmiech