Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
All About My Tamagotchis ;3
Masz kilka takich samych figurek. Duży uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Dogz, wiem, dlatego je tak ułożyłam. Język

WESOŁEGO DNIA WALENTYNKOWEGO!!! Serce

[Obrazek: tumblr_n105otwZ2P1soif0yo1_r1_75sq.gif]

Mam szczerą nadzieję, że każdy miał dziś tak cudowny dzień, jak ja. :3

A teraz a propos moich Tamków.
Mój Akai jest obecnie Ringotchi. ;D

[Obrazek: tumblr_n0zauhXkys1soif0yo1_500.jpg]

Wiem, jest ledwo widoczny, ale bardzo trudno jest zrobić dobre zdjęcie tym czerwonym pikselkom. Smutny

A właśnie, ostatnio na Tama-Zone odkryłam, że japońskie wersje się łączą z angielskimi! Nie wszystkie, ale akurat Akai łączy się z większością, więc miałam dziś frajdę, jak łączyłam je z moim v4 i v2, które włączyłam na rzecz hatch'a tutaj i na Tama-Hatchi.

A oto i one. <3

[Obrazek: tumblr_n0zi1icc8J1t5bcj6o3_500.jpg]

EDIT:
Zuko ewoluował i wygląda bardzo bardzo niemęsko... ;/
No cóż, przynajmniej mam szansę na Kuribotchi w drugiej generacji. ^o^

[Obrazek: tumblr_n13zdoz3hN1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Fotobomba!!!

Akai:
Mój Ribotchi znalazł sobie żonę i mieli dziecko. Tak, jak miałam nadzieję, zmieniło się w Kuribotchi, a następnie w YoungMametchi. Może mi się uda zdobyć Mametchi...?

[Obrazek: tumblr_n198zy6yCn1soif0yo1_500.jpg]
(Boże, to dziecko wygląda jak kupa na tym zdjęciu...)

[Obrazek: tumblr_n1euc8bLWz1soif0yo1_500.jpg]

P's:
Zdecydowałam się je znowu włączyć. Obecnie jest na 10. generacji - Mogumogutchi. ;D

[Obrazek: tumblr_n1ex0xUiKx1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1g5c8mpSW1soif0yo1_500.jpg]

Tamagotchi Friends:
Przyszło w piątek od Marthy. ;3
Aby zabezpieczyć wzroki przed ścieraniem, nałożyłam na przednią część Tama folię śniadaniową. ^^

[Obrazek: tumblr_n1d0i6rrLb1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1eubqINEV1soif0yo4_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1g5zs56wb1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1eubqINEV1soif0yo2_500.jpg]

Poochie Puppy:
Jak na razie jest na 2. etapie rozwoju. Trochę mnie wkurza dźwięk, bo jest bardzo głośny i pika jak alarm w budziku, no ale generalnie nie narzekam, bo nie jest bardzo wymagający. Uśmiech

[Obrazek: tumblr_n16zuq9gy51soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1euct7hsI1soif0yo1_500.jpg]

A tu pokrowiec z filcu, który niedawno uszyłam. ;3

[Obrazek: tumblr_n16zy8e9OK1soif0yo3_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n16zy8e9OK1soif0yo4_500.jpg]
Odpowiedz
Jak zobaczyłam po raz pierwszy zdjęcie właśnie w Akai, myślałam, że Tamek zrobił kupę, ale po chwili sie przyjrzałam dokładniej, i to jest bobas bo ma oczka. Uśmiech
Cudowne te czerwone pikselki.
Odpowiedz
@Carol, jak zdobyłaś Akai? Uśmiech
Odpowiedz
Pewnie przez wymianę w zamian za inne Tamagotchi lub za jej pokrowce, które szydełkowała. Znam Carol bardzo dobrze. Uśmiech
Odpowiedz
@ Cofuru - wymieniłam za nie moje v5.5. Duży uśmiech
@ Dogz - masz rację, aczkolwiek nie powiedziałabym, że mnie znasz bardzo dobrze. Język

Akai jest bardzo przyjemne do hodowania, szczerze mówiąc bałam się trochę, że się nim szybko znudzę, ale jak na razie jestem na drugiej genereacji i dalej jestem pełna zapału. ^^
Ma bardzo fajne gry, rzadko mi się wcześniej zdarzało, żebym tak dużo grała w gry na Tamagotchi. Duży uśmiech

EDIT: Przyszła dziś Mothra. ;>
Jako, że w tym tygodniu zapowiada mi się bardzo dużo pracy, włączoną mam tylko Mothrę i Akai.

A oto i mój nowy nabytek wraz z prezencikiem bonusowym - książeczką o P1 i P2. Uśmiech

[Obrazek: tumblr_n1i6qtP6Ff1soif0yo1_500.jpg]

Wyjęta z pudełka:

[Obrazek: tumblr_n1i6skEAWZ1soif0yo1_500.jpg]

Jajeczko:

[Obrazek: tumblr_n1i6ttowCJ1soif0yo1_500.jpg]

A tu już na drugim etapie rozwoju, godzinę po wykluciu:

[Obrazek: tumblr_n1i6vkpxLD1soif0yo1_500.jpg]

Moje Akai dziś ewoluowało. Jako, że nie udało mi się zapełnić całego wskaźnika dyscypliny, nie zmienił się w Mametchi, ale w Kuchipatchi. [Obrazek: lol2.gif]

[Obrazek: tumblr_n1i6x8e9hB1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz
Jeju, strasznie podoba mi się ta Mothra. @Carol, jest jeszcze ona dostępna na allegro? :<
Odpowiedz
Nie wiem, sprawdź. Ale wiem, że Hilla ją chciała kupić, możliwe, że już to zrobiła.
Odpowiedz
Już nie ma. Wielka szkoda. :c
Odpowiedz
Dwie inne pozy mojego 10-tonowego "robaczka". :3

[Obrazek: tumblr_n1i6vkpxLD1soif0yo2_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1i6vkpxLD1soif0yo3_500.jpg]
Odpowiedz
Jestem zakochany po uszy w tej Mothrze, naprawdę! ^3^ Rozgryzłaś może co oznacza ten dopisek przy "Mothra no..."? Uśmiech
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mothra No Tamagotch. ^^
Heh, no jest super słodka. :3
A do tego chwilę temu włączyłam Umino... Będę je musiała często pauzować, no ale cóż. Miałam ochotę. Duży uśmiech
Odpowiedz
"No" w japońskim jest dodane jako przynależność do rzeczy lub danej grupy etc. Można je przetłumaczyć również na "z (skądś)".
Odpowiedz
Furia ewoluowała wczoraj w Baby Mothrę. Jest dzisiaj wyjątkowo niegrzeczna, rano zdążyła już zaatakować wieżę w Tokio dwa razy! Ale to dobrze, przynajmniej mam szansę zapełnić jej wskaźnik training na maxa i może ewoluuje w Mothrę. ;>

[Obrazek: tumblr_n1oa8rGQ5f1soif0yo2_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1oa8rGQ5f1soif0yo1_500.jpg]

[Obrazek: tumblr_n1pbhd0wIB1soif0yo1_500.jpg]

W Akai wciąż Kuchipatchi. Mam nadzieję, że odwiedzi go dziś swatka. ;P

[Obrazek: tumblr_n1pbffR5bI1soif0yo4_500.jpg]

Moje v3 dostało nowe życie. Przemalowałam je, ozdobiłam i tak mi się teraz podoba, że je sobie włączyłam. :3
Obecnie mieszka tam sobie Hinatchi o imieniu Zell (T. go tak nazwał - ostatnim razem to Tamagotchi było używane rok temu, właśnie przez niego no i nie chciało mi się go resetować tylko po to, żeby sobie username zmienić na Carol xd).

[Obrazek: tumblr_n1pbffR5bI1soif0yo2_500.jpg]

Powiem Wam, że łączenie v3 z Akai daje mi mega frajdę. :3
Dopiero niedawno się dowiedziałam, że japońskie wersje mogą się łączyć z angielskimi!

Włączyłam sobie wczoraj TamaGO. Tak, na weekend.
Wie ktoś ile rodzice zostaną z dzieckiem? Wczoraj jeszcze byli sami, dziecko pojawiło się dziś rano.

[Obrazek: tumblr_n1pbffR5bI1soif0yo1_500.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości