29-01-2014, 23:00
Och jak ślicznie! Kiedy włożysz do nich baterie?
|
All About My Tamagotchis ;3
|
|
29-01-2014, 23:00
Och jak ślicznie! Kiedy włożysz do nich baterie?
30-01-2014, 22:50
Prawdopodobnie po egzaminie, który mam 6 lutego.
EDIT: Moje Morino ma dziś 5 lat. Jutro powinno się zamienić w kokon. ![]() ![]() Dostałam dziś zestaw 3 zwierzaczków z Allegro i pokrowiec Shimashimatchi. <3 ![]() ![]() Żółty zwierzaczek, z napisem 'my cloopy' okazał się być po prostu pieskiem Hitorikko, co oznacza, że teraz mam dwa i jednego mogę sprzedać lub wymienić. ;> Zwierzaczek z wizerunkiem jednookiego pieska na obudowie i napisem 'DOG' to Virtual Pet Egg - wersja z pieskiem (oczywiście). Są jeszcze żaba, dinozaur i obcy. Jest bardzo słodki, szczerze mówiąc. Wygląda na to, że jest to piesek z innej planety. xD Tutaj ekran 'wykluwania' oraz mały szczeniaczek zaraz po wykluciu. ^^ ![]() ![]() ![]() Leczenie i sprzątanie: ![]() ![]() ![]() Status: ![]() ![]() ![]() ![]() I forma, w którą ewoluował po ok. godzinie: ![]() A tutaj mój filmik o tym zwierzątku: http://www.youtube.com/watch?v=1lWJoeUAoRI
08-02-2014, 22:12
Hm, dużo czasu upłynęło od ostatniej notki, sorry. Robię nowy post, bo zdjęcia. ;P
Morino poprzednim razem mi niestety umarło. Jak bł w kokonie to ustawiłam zbyt wysoką temperaturę i się... Ugotował... Uch... To już jest podejście numer dwa. ;P Obecnie na chodzie mam 4 zwierzątka: Morino, Genjintch, TamaGO i Dinkie Dino. Pokażę wam cykle rozwoju do tej pory. Genjintch (włączyłam go dziś w autobusie i nie mogłam zrobić zdjęcia pierwszego stadium, więc jest tylko drugie): ![]() Dinkie Dino: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Morino: ![]() ![]() ![]() ![]() TamaGO: ![]() ![]()
08-02-2014, 22:18
Michu, pieski są tylko w wersji 4 in 1. :< I szczerze mówiąc nie wiem, chyba tak, mało kto je niestety ma. ;/
08-02-2014, 22:43
11-02-2014, 09:26
Carol, od rana z kawą zaczytuję się w tym pamiętniku! Świetne zdjęcia i genialne opisy, zazdroszczę kolekcji!
![]()
11-02-2014, 13:40
Dziękuję!
![]() ![]() Dziś rano wysłałam mojego Wooltchi do swatki. Wrócił z Ringotchi, ale... Przepraszam ja bardzo, gdzie dziecko??? ![]() ![]() Chyba sobie poczekam na nową generację... ![]() Mój Dinkie Dino jest już dorosły. Jutro chyba powinien odejść, ale szczerze mówiąc już mam dość i chyba go wyłączę jeszcze dziś. xD ![]() ![]() Mam ochotę włączyć coś nowego... Ale wiem, że za trzy dni startuje walęwtynkowy hatch, więc chyba się nie opłaca. ;/ A tak mnie korci, żeby już odpalić v4 od Chuun. :3
11-02-2014, 16:40
A skąd masz takiego ładnego raku raku?
13-02-2014, 14:35
W wakacje mi się trafiło, że ktoś sprzedawał w zestawie swoje elektroniczne zwierzątka i był tam między innymi właśnie ten Dinkie Dino.
![]() Możesz je znaleźć na ebay za ok. $30, ale gdybyś się chciał decydować na kupno takiego, poślij mi najpierw linka do aukcji, to Ci powiem, czy to nie podróba. ![]() EDIT: Czas na apdejt. xd Wczoraj dostałam Keitai Akai z wymiany z użytkownikiem TamaTalk. Jest w bardzo kiepskim stanie, jeśli chodzi o tył, ale z przodu wygląda spoko. xd Aktualnie mam Cheritchi. :3 Zdjęcie z wczoraj: ![]() I z dzisiaj: ![]() A tu pokrowiec, który zrobiłam dla Akaia. <3 ![]() Przyszły również inne rzeczy, na które czekałam! I tak, oto piesek Poochie od Michu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zielone TamaGO i ostatnia partia figurek (teraz mam już wszystkieee! ;D): ![]() ![]() Tu zdjęcie Akai i v4.5, które dostałam w prezencie razem z Akai: ![]() Obecnie mam włączone tylko Akai i Genjintch. ^3^
13-02-2014, 16:12
Prześliczny akai,uwielbiam pomarańczowy.
13-02-2014, 16:25
Carol dasz linka do aukcji z tymi figurkami tama-go?Gdzie kupiłaś,za ile tyle figurek?
13-02-2014, 16:49
Chciałabym zobaczyć wszystkie Twoje figurki i tama go na jednym zdjęciu xD
Pokrowiec jak zwykle śliczny, szczególnie ten guziczek ^^
13-02-2014, 16:57
@Daniel - mój Akai jest żółty!
![]() A figurek nie kupiłam, tylko się za nie wymieniałam. ![]() @Chantal - da się zrobić! ;D I dziękuję. <3 ![]() @Michu - dziękuję! ^o^
13-02-2014, 17:05
Carol, Twoje ozdobione Tama-Go ładnie wygląda i ile masz do niego figurek! To v4.5, które dostałaś w prezencie wygląda na troszkę zniszczone, ale bardzo mi się podoba ^^ Gratuluję
13-02-2014, 17:08
Jeej *.* Dziękuję...
Gdybym miała tyle figurek, to bym się nimi normalnie bawiła xD Gratuluję kolekcji ! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|