Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka
Muzyka 
Sprzedam Tamagotchi v6 Music Star pomarańczowe wraz z kostką.

[Obrazek: mtscuu.jpg]

[Obrazek: 2uppank.jpg]

[Obrazek: 2629s2h.jpg]

[Obrazek: 9775l4.jpg]

Opis : Tamagotchi jest w idealnym stanie. Ma jedno potarcie z boku, ale malutkie. Niewidoczne. Zero rysek na ekranie czy obudowie. Mało się nim bawiłam, bo jakoś mnie nie zaciekawiło, więc leżało sobie spokojnie cały czas w pudełku. Do Tamagotchi dodaję plastikową kostkę do gitary, która była w zestawie.

Cena : 75 zł + przesyłka pobraniowa 18 zł = 93 zł.
Pięęęęęęęęęęękne! *__*
To chcesz Carol kupić czy jednak nie?
Nie mam na to kasy, drogo. :<
W takim razie prosiłabym o nie pisanie postów nie wnoszących nic do tematu. ^^"
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Chcę za nie dużo, bo ono wygląda jak nowe, bardzo mało je używałam. Przesyłka pobraniowa zdrożała o 3 zł. Widziałam jedno v6 też za około 100 zł (lecz nie jestem pewna.) Dobrze, w takim razie mogę zejść z ceny Tamagotchi do 65 zł.
Ja kupuję,ale jeżeli będę mógł ci z góry zapłacić i z przesyłką poleconą priorytetową z folią bąbelkową,która taniej kosztuje(około 5 zł).
Wysyłam tylko pobraniową prioretytową.
A to szkoda,a dlaczego z góry nie chcesz?
Po prostu nie mogę. Rodzice nie pozwalają.
Nie mają Twoi rodzice konta bankowego?
Mają, ale nie zgadzają się już na inne formy płatności. Chyba, że ktoś chce odbiór osobisty.
Dziękuję Michu!

Tamagotchi mogę sprzedać za 65 zł + 18 zł przesyłka. Czyli tak jak było ustalone poprzednio.
Matko, jakie piękne MS ^3^ Akurat szukam czegoś nowego i w sumie bym się skusił... Ale, można negocjować co do ceny, czy raczej nie bardzo? Język
[Obrazek: usRtoXY.png]
Nie bardzo Maciejo. Niezdecydowany Music Star jest w stanie idealnym, nie używałam go w ogóle. Wygląda jak wyjęte dopiero z opakowania. Nie przesadzam!