Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tama-Go wady i zalety
Nie zastępuje iD a zwykłego colora. Przecież to nie ma żadnych opcji z iD.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Tamaaga napisał(a):Nadaje się imiona? ;)
Niestety nie, i to też jest wadą. >;
Nie można nadawać imion? :3 Szkoda. :3
.halfi. napisał(a):Michu mistrz ciętej riposty! XDDD
Ta, to może następne Tama będzie wielkości IPad'a? D:
Ta, albo Hamburgera.
Tama-Go powstało tylko po to aby wyssać ludziom pieniądze. ;p
[Obrazek: nPCCI2S.png]
niunilove6 napisał(a):O! Znalazłam zaletę- Można się pochwalić Tama-Go innym.
Wszystko w takim razie ma taką zaletę. D: Jak mam DS'a, nowy telefon, koszulkę z H&M'u to tym też mogę się pochwalić, nie? -.-
Ciekawe, czy "rozbudują"to Tamagotchi. Mam na myśli, czy będę powstawać kolejne jego wersje?
Unhappy Junhyung is unhappy.
Wady - dziwne dźwięki, wielkość, brak baterii w opakowaniu.

Zalety - wymienne figurki ,wymienne wzorki ,jak się wejdzie w godzinę to pod paskiem wyświetla się_co robi, można iść do swatki ze staruchem, nowe fajne opcje na tama town.

Rany ile błędów X__x. Uważaj jak piszesz, nie spiesz się i włącz podkreślanie błędów w przeglądarce. - Hazey
.halfi. napisał(a):czy będę powstawać kolejne jego wersje?
Może za jakiś czas, zrobią nowe figurki! x D
Jedna WADA: Tama-Go to nic innego jak + Color. Właśnie chodzi mi o podobieństwo funkcji i wyglądu. Bo w USA i w Europie Tamagotchi zawsze będzie czarno białe. ;p
[Obrazek: nPCCI2S.png]
Szkoda, że nie ma itemów, nudno jest bez nich. xD
Czyli, u nas, bez figurek, klapa Smutny
MichuPychu napisał(a):Tylko częsciowo jest podobne do +C, bo np. w tamaGo nie ma itemków. Tzn są, ale dostępne tylko z figurkami. W tej fabrycznej figurce nie ma żadnych itemków,tylko jena gra, więc dopóki nie dokupimy nowych figurek, to musimy się bawić bez przedmiotów. Inka dobrze mówię? Bo nie jestem pewna. W colorku są itemki od razu. Myślę, że to gigantyczna wada tamaGo, bo nie każdy ma tyle kasy, żeby dokupić figurki. Tymbardziej, że nie są tanie.
Dobrze mówisz.
Ta, bez itemków nudno. No i to też do wad. :c
Okrooopnie grubasińskie...
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!
Cytat:Inka a ile ono potrzebuje baterii? Bo gdzieś wyczytałam, ze 3. To prawada? Jak tak to porażka.
Nie, dwóch. Takich jak w +C chyba, nie pamiętam.
Colorek mi się bardziej podoba. Co z tego, że Tama Go pasuje do TT, kiedyś przecież raczej będzie i TT do colorka czy ID.

Ortografia- Michu
Melody napisał(a):kiedyś przecież raczej będzie i TT do colorka czy ID.
Wtrącę się, ze raczej nie będzie takiego TT, bo iD i +C mają je wbudowane w sobie.
Myślę, że warto by wypróbować TamaGo, to nowa wersja i nie znamy jej jeszcze całkowicie. Trudno określić jej wady i zalety, jak ma je tylko 2 osoby na krzyż na forum. xD
No, ale trudno określić, jeśli się nie ma TamaGo, co z tego, czy mamy podane wady i zalety, jak i tak wielu z nas nie grało na nim, może zauważyłoby coś. Trzymanie w łapkach, to co innego, niż dowiadywanie się od szczęśliwych (albo i nie) posiadaczy. Przynajmniej według mnie.
Ja mogę pokazać zdjęcia, opisać je po polsu itp. Moja naj przyjaciółka kupiłaTMGO
[Obrazek: a4mw45.png]

Buahahahahahaha! Herbata powraca!