Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banalnie proste wykonanie przywieszki
Ameryki może tutaj nie odkryję, ale tak to czasami bywa, że na najprostsze pomysły najtrudniej wpaść Oczko

Proponuję wykonanie zawieszki z kolczyka. Może ktoś z Was ma kolczyki, których nie używa, dostał jakieś, chociaż nie ma przekłutych uszu albo chciałby kupić sobie te prześliczne niedźwiadki, ale "do czego je ubrać". Ja mam trzy dziury w uszach (nie licząc tych do słyszenia :>), ale żadna z nich nie nadawała się do przecudnej urody kolczyków, które dostałam, bo noszę większy kaliber.

Tak więc, najpierw wybieramy sobie kolczyk, który nas ujął. Mój wybór padł na króliczka rodem z KISS. Nie tylko fajnie wygląda, ale jest też lekki i miękki (zrobiony z PCV i kolorowego plastiku) więc nie powinien zarysować obudowy.

[Obrazek: rsv593.jpg]

Najpierw obcęgami wyginamy zaczep kolczyka, który łączy go z haczykiem.

[Obrazek: bezj1i.jpg]

Później wystarczy doczepić go do nitki, sznurka, łańcuszka, czy innego cuda, które to pasuje do otworu w tamagotchi. Swój łańcuszek zachowałam po prostu z metki w sklepie (była nim przytwierdzona do bluzki). Polecam kolekcjonować wszelkie kółeczka i inne części z niechcianych breloczków - zawsze się przydają, i to niekoniecznie do tworzenia nowych przywieszek Oczko

[Obrazek: w9cp4k.jpg]

A tak wygląda moje TF z mrocznym króliczkiem. MiuMiu I macha do Was z ekranu ^^

[Obrazek: dm9zpz.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości