Liczba postów: 267
Liczba wątków: 36
Tamagotchi: w " o sobie " :)
Witam Cię . Jestem tutaj nowa . Mam pytanie co do Tamagotchi Music Star otóż mój nonopotchi nie przyjmuje opcji away a chce żeby poszedł do przedszkola ma chyba 1 roczek nie wiem bo dopiero co dostałam Tamagotchi v6, błagam o pomoc jeszcze chciałam zapytać czy w music star kończy się jedzenie dla bobasa? Bo chciałam mu wypełnić wszystkie serduszka ale boję się że jedzenie mi się skończy.
Z poważaniem użytkownik Pathss
Wiem że to zły temat ale nie umiem napisac swojego posta
Chciałam jeszcze spytać jak w Music Star wejść do miasteczka?Bo jak pokonać away to mam przygotowanie do koncertu a ciągle się nie dostaje. Oraz czy jak będę przed każda lekcje pauzował tama na godzinę (tak z sześć , siedem razy) to czy nic się nie stanie od nadmiernego pauzowania. Nie wiem co zrobić bo jak go tak poprostu zostawię to będzie mi pikal. Podsumowanie. 1.Jak wejść do miasteczka w v6? Czy od nadmiernego pauzowania tama się zepsuje?
Bo jak klikam away*
Jeszcze jedno pytania kupiłam mojemu tamkowi strój psa wiem że był taki dział ale ją mam inne pytanie skoro jak tamek usnie to kostium zniknie , czyli zniknie na zawsze? Nie będzie można go odnaleźć? I ponownie założyć?
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Nie zniknie. Będzie w inwentarzu. Po prostu Twój tamek go zdjemuje jak zasypia.
Jest jeszcze problem wczoraj mój tamek ze strojem nietypowo zasnął zawsze było widać jak śpi w koszyczku/łóżku a teraz cały obraz zgasł i tylko był napis Zzz. Gdy tamek obudził się strój z niego zniknął weszłam w skrzynkę i w special ale tam nie było! Tak samo było z kaskiem nałożyłam a on zniknął ze special ! Co się stało ? I gdzie mój strój psa i kask są?
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Już Ci odpisałam na PW. Nie spamuj tak.