Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
Michu, wejdź na strone wpisując link/wchodząc przez google.
Nie wiem czemu przez link, który podała carol, nie wchodzi.
Mi wcześniej przez nie normalnie wchodziło.
Właśnie rozważam sobie czy za moje ostatnie kieszonkowe nie kupić sobie Tamagotchi Friends. Świetnie bym się z nim w Internecie bawiła, a pozostałe czarno-białe zwierzątka są bez TamaTown trochę nudne... Tęsknie najbardziej z TT dla v4. Z tego co widziałam to TF nie jest takie drogie. Więc może się skuszę. Przypomina mi bardzo Tama-Go. Pewnie mi się znudzi po czasie, ale czemu by nie spróbować? ; v ;
Na tmgc friends mam 9 milinów czy tysięcy gotchi punktów,chyba po zalogowaniu swego tama na dream town.Jak ktoś ma tmgc friends niech sprawdzi swoje konto gotchi punktów.
Ja miałam. Ale oddałam. xd
Fajnie się gra na tym. ;3 Tylko ta muzyczka, ARGH, do szału mnie doprowadza, ale jest opcja w ustawieniach, że można muzykę całkiem wyciszyć i zostawić odgłosy otoczenia, uff.
Całkiem fajne to tamatown tylko szkoda,że nie da się wrzucić do niego postaci z tmgc,jak w tamatown music.
Da się wyciszyć wchodzisz w plecak,koło zębate i wyciszasz przy nutce.
No przecież napisałam, że jest i że wyciszyłam.
Wtedy to nowe "coś" jest podobne do TamaTown Music Star?
Niee, w ogóle nie jest podobne moim zdaniem. Music City było jednak o wieelee bardziej interaktywne.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Weszłam dziś na DreamTown i pojawiły mi się misje. Mam pytanie, co potem jest?
Ja jeszcze nie wiem, przeszłam tylko dwie chyba... Jakoś nie chciało mi się ostatnio w to grać. xd
Mi zostało ostatnie miejsce do odblokowania. Nie wiem co potem, bo narazie nie da się grać z innymi użytkownikami jak się chyba nie przejdzie tych "misji" :3
Nie wiem, czy w ogóle można grać z innymi użytkownikami. ;/
O, właśnie zauważyłam, że masz Tamagotchi P's. Duży uśmiech
Ech, ja też nie wiem. Music City było świetne,grało się z innymi i można było mieć swój pokój. Tak mam Tmgc P's limitowaną wersje różowo-żótą z Coffretchi. Obudowa jest po prostu słodka tak jak Coffretchi. To jest moja ulubiona postać ^^
Ach, Dream Coffret set. Ładne, ja też je chciałam kupić, ale nie wystarczyłoby mi kasy i kupiłam zwykłe żółte. ^^

No cóż, sama jestem trochę tym Dream Town zawiedziona... Miałam nadzieję, że będą trzymać poziom, a nie, że go obniżą... -.-
Nawet Tamatown dla v3 i v4 były moim zdaniem lepsze...