Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^
Od wujka dostałam jeszcze pendriva z taką minką, pluszowego wściekłopomarańczowego kota no i perukę na cosplay Cleara. A od siostry dostanę Operettę (Monster High).
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Ja pod choinkę będę miała od T. iD L Princess Spacy! ;D
No akurat się fajna okazja trafiła, że za $53 w opakowaniu (z przesyłką! Duży uśmiech). ^___^
Ja dostałam na Gwiazdkę dzisiaj nową piżamę niebieską, 150 zł oraz słodycze. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Ja dostałam 150 zł, bluzę z kapturem z nadrukiem kota, pełną siatkę kolorowych włóczek, zestaw kolorowych szydełek różnych rozmiarów, pachnące kosmetyki i tusz do rzęs, słodycze, fioletowe słuchawki do MP3, książkę z wzorami szydełkowymi, kalendarz książkowy i od T. będę miała dwa zwierzątka elektroniczne. ^o^
Podsumowując dostałam: Tama iD L, pluszaka, słodycze i książkę "Szydełkowe cuda,, . I tak jestem bardziej szczęśliwa, niż w poprzednie święta ^3^ Ja tam jeszcze nie ogarniam, że już kolejna Wigilia za mną... Ten rok za szybko minął ;.;
Chan, taką?
[Obrazek: szydelkowe-cuda-25-modnych-dodatkow-b-iext10940056.jpg]

Fajna jest? Duży uśmiech
Tak właśnie taką ^^ Szczerze mówiąc mogłaby być lepsza. Zdjęcia są na całą stronę, nie ma typowych schematów, tylko opisy słowne.
Dopiero pod koniec książki jest pokazane jak się robi dane słupki. Jeszcze nie próbowałam z niej czegoś robić, bo głównie w niej są ubrania i torebki ^^", ale może się z niej czegoś nauczę Uśmiech
To ja dostałam taką:
[Obrazek: 126_motywow_szydelkowych.jpg]

Jest super, są wzory kwadratowe, okrągłe, kwiatki, listki, zwierzątka i inne cuda. ^o^ I są zarówno opisy słowne jak i schematy rysunkowe. Oczko
Ja zamówiłam sobie z Team LM.C rękawiczki i breloczek. Kosztuje mnie to wszystko 80 zł z euro, ale warto. W końcu są to oryginalne rzeczy.
(26-12-2013, 12:24)Michu napisał(a): Ja dostałam prezent połączony świąteczny z urodzinowym. Dostałam tamagotchi te z aukcji, famitama, v3 w koniczynki, v3 w różowe kwiatki i v4 to granatowe, śliczne zielone kapcie z misiami, dwie pary skarpetek w paseczki XD, bieliznę, gigantyczną torbę słodyczy i przekąsek i dostanę jeszcze starszą wersję iphonea, ale za to 32gb (czekam na przesyłkę). A sama sobie (z ogromną pomocą Carol ^^), dałam tamagotchi id z wymiany za friends i już się nie mogę doczekać kiedy będę miała je w łapkach. Duży uśmiech I jeszcze jak pojadę do Torunia to dostanę bluzę z kapturem, trochę kasy i znowu słodycze, na stówę znów przytyję hahaha. XDDD

No, ja z kolei sobie sprawiłam sama iD zielone, bo sobie na nie zarobiłam, za TF mam czerwone Umino (już w Sosnowcu na mnie czeka aż wrócę, hehehe xd), od T. będę miała pieska i Apollo 8 in 1 i jeszcze kapcie, które jak pluszowe trampki wyglądają (kochany jest, bo mówiłam mu, że by się nowe przydały x3) no i jeszcze, jako, że od babci 150 zł dostałam, będę sobie iD L Princess Spacy kupować (chyba, bo może się na jakieś deco pierce'y zdecyduję, albo nowe białe Morino...). ^o^
Michu, którego iPhone'a? Ja mam 3 G S i jestem zachwycona. <3
Ja bardzo dużo z neta na moim korzystam więc go ładuję prawie codziennie. ;P Ale to jedyna 'wada' jak na razie, mam go już ponad rok i dalej twierdzę, że to najlepszy telefon jaki miałam EVER i nie zamieniłabym go na żaden inny, chyba, że po prostu na nowszy model, bo Android mi się przejadł, a windows 8 jest dla mnie paskudny. ;P
Ja mam iPhona 4s i też bym w sumie go nie wymieniła na żaden inny telefon. Może dlatego że dostałam go za darmo, nie wiem, ale no wszystko działa szybko, sprawnie i się nie zawiesza, i aplikacje są fajne. Tylko denerwuje mnie to że nie mogę nowej muzyki wrzucić, bo nie mam zsynchronizowanej muzyki z iTunes, a jak teraz zsynchronizuję to ponoć aplikacje się usuwają, a nie chcę tracić tego co zrobiłam w grach...

W ogóle to dzisiaj od brata dostałam 3 pomadki w opakowaniach w kształcie serduszek. Jedna jest na pewno żurawinowa, druga chyba piernikowa a trzecia nie wiem jaka.
A ja iTunes'a nie mam w ogóle, bo ofc mój notebook ma jakiś problem. -.-"
Więc muzyki nie mam na nim wcale, ale nie narzekam, bo mam MP3 z sony walkman, która jest genialna, dostałam ją na urodziny 2-3 lata temu.

Dostałam dziś od kuzynki kalendarz (który dam T., bo jest w sumie męski, taki skórzany ciemny, bardzo ładny, a poza tym od mamy już pod choinkę ekstra kalendarz dostałam) i białą bluzkę z czarnym kotem i napisem MEOW. =^.^=
Mam tylko jakieś 200 piosenek które gdzieś mam zapisane więc usunięcie muzyki to nie problem, na początku myślałam że to właśnie tylko muzykę usuwa i chciałam to zrobić, a jednak mówiło to coś o programach czyli aplikacjach, więc zrezygnowałam... Ty się znasz na telefonach, jak wiesz jak to zrobić to byś napisała na PW?

A do tematu- dostałam jeszcze książkę od brata, "Magiczne lata". Kazał mi to przed mamą chować, hmm.

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości