Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie do was :)
Mam od wczoraj Tamagotchi Friends różowe. Znacie kogoś z zagranicy kto by chciał się wymienić?? Uśmiech
Odpowiedz
Ja nie znam niestety, ale może Carol Ci pomoże. Czemu chcesz je wymienić?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Czemu je tak od razu chcesz wymienić?
Aha, odpisałam Ci, że opuściłam cenę iD L.
Odpowiedz
Przepraszam ale brat za szybko mi zamówił a Tamagotchi odebrałam wczoraj u siebie w mieście. Znasz kogoś Carol? Mam też dwa pokrowce szydełkowane i wszystkie misie z najnowszej Sagi. Nowe, nie otworzone.
Odpowiedz
Nie rozumiem, to jednak nie chcesz tego iD L???

Radziłabym założyć konto na TamaTalk albo na Tumblr i dać ogłoszenie z dokładnymi zdjęciami z kartką z datą i nickiem.
Odpowiedz
Pierw chciałam TF potem Twoje. A on się pospieszył. Ja zamieniam się bez wad i rys na ekranie. Teraz chciałabym te Tamagotchi Friends wymienić.
Odpowiedz
Michu masz rację. Jeszcze tej użytkowniczki nie znamy dobrze ponieważ jest nowa na forum.
Jak chcesz wymienić TMGC Friends to załóż konto na tumbra, lub na tamatalk jak znasz dobrze angielski to sama dasz radę.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Ja tylko prosiłam o kontakty bo nie znam się na zagranicznych forach. Wiem jestem nowa. Pozatym jestem odpowiedzialna i nie prosze o czyjąś odpowiedzialność. Zwłaszcza, że od niedawna .
Albo jak ktoś ma z was w super stanie Tmgc iD L na wymiene. Daje też dwa pokrowce szydełkowane i najnowsze misie Sagi nowe!
Odpowiedz
Ja mam tylko to różowe iD L. Nie jest w stanie idealnym, ale i tak jest więcej warte niż tmgc friends.
Odpowiedz
A ma rysy na ekranie?
Ja teraz nie mam kasy. Mogę tylko wymienić.
Odpowiedz
A ja moje chcę sprzedać. Na polskim forum raczej nie wymienisz, bo tmgc friends jest teraz łatwo dostać, a iD L czy jakakolwiek inna wersja z kolorowym ekranem jest o wiele droższa.
Odpowiedz
Ja jak już mogę pomóc z językiem, chociaż jestem za szlifowaniem angielskiego, a nie olewaniu go...
Chociaż nie wiem czy by ktoś już się chciał wymienić, w końcu w sumie już można kupić TF na ebayu i amazonie.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Jest na ebay amerykańskim ale za 50-56 dolarów. A ja bym mogła się wymienić za używanego p's. Ja nie wiem jak ogarnąć Tamatalk. Zrobiłabym zdjęcie z karteczką i wziełabym za siebie odpowiedzialność. Bo jak narazie nowa jestem tu i nie znacie mnie.
Odpowiedz
Ale przecież tutaj każdy ma dostęp do tego na Allegro. ^^"
Odpowiedz
Ok ok Oczko
Odpowiedz