Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
Zabijmy hille za złą reklamę.
Chciałam kupić te Tamagotchi Friends. Zrobił ktoś zdjęcie z rozgrywki??
Nie martw się. Przerzucałam strony wstecz w celu zapoznania podmiotu. Napisałam literówke co każdemu się zdarza. A już takie "wielkie" czepianie. Wstawialiście zdjęcia ale nie chronologiczne. A mi chodziło o takie zdjęcia "gameplay"
Może zrobić ktoś takie?

Witam. Mam wiadomość odnośnie Dream Town które będzie na http://www.TamagotchiFriends.com Napisałam do Bandai z zapytaniem kiedy uruchomią wkońcu gre i oto ich odpowiedź:

Witam serdecznie,

Dziękuję za maila i czujność. To dla nas bardzo ważne, ze fani Tamagotchi tak uważnie oglądają strony , ale tez ze dzielą się z nami uwagami. Część poprawek już nanieśliśmy (zdjęcia). Brak polskich znaków w wersji mobilnej może wynikać z ustawień urządzenia, proszę sprawdzić czy to jest ten przypadek.

Jeśli chodzi o Dream Town, to rzeczywiście będzie to rodzaj gry/zabawy online dostępny dla wszystkich użytkowników, ale tylko specjalny kod z nowego Tamagotchi Friends odblokuje dodatkowe funkcje. Ta zakładka zostanie uruchomiona wkrótce, przewidywana data to koniec stycznia 2014 (przybliżona data emisji 24.01)

Pozdrowienia

Małgorzata Wierzbicka
Marketing Manager

Też do nich pisałam i nie napisali mi nic ciekawego, tylko, że mam sobie śledzić stronkę pl.tamagotchifriends.com ;/
Ciekawe że Tamagotchi Friends nie ma wciąż w ogóle na eBay...
Bo zostanie wydane poza Europą dopiero za rok.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Tym bardziej "powinno" być już na eBay... Język (od europejskich sprzedawców)
Ale nie ma i ludzie z ameryki płaczą, że dostaną tama dopiero w przyszłym roku. C:
Z tego, co wiem, to w sprzedaży są tylko w Hiszpani (już w sklepach) i w Polsce na Allegro.
W Europie rzadko się używa Ebaya...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
http://www.toys.ie/files/admin/uploads/W..._25701.PDF
Jest instrukcja tylko po angielsku.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
(13-12-2013, 19:45)Carol napisał(a): Z tego, co wiem, to w sprzedaży są tylko w Hiszpani (już w sklepach) i w Polsce na Allegro.

Wow, jak to się stało że dostaliśmy jakiś elektroniczny gadżet na początku? Język

(14-12-2013, 16:02)Hilla napisał(a): W Europie rzadko się używa Ebaya...

Na zachód od nas - całkiem często.
W Polsce też już są w sklepach, bo widziałam że jeden ze sprzedawców na Allegro to sklep z zabawkami z mojego rodzinnego Ełku.
Może kiedyś będzie sprzedawane w tych Carrefourach, Tesco, Smyk itp, wtedy by było super. Uśmiech

EDIT
Jest reklama TMGC Friends na Facebooku:
https://www.facebook.com/photo.php?v=1497289613828924
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]