Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezenty na Gwiazdkę oraz Mikołajki ^-^
Jak w temacie.
Ja dostałam na Mikołajki takie chrupki zbożowe oraz Baton Twix.
A Tamagotchi Friends to prezent wcześniejszy na Gwiazdkę. Uśmiech
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Na Mikołajki dostałam po 100 zł od cioci i babci i chce sobie kupić za to nowe okularki startowe, dostałam jeszcze spodnie, taką kule z Mikołajem w środku, w sumie to pozytywka też jest, no i pełno słodyczy,
Na Boże Narodzenie dostanę słuchawki nauszne z Sol Republic Duży uśmiech.
[Obrazek: 1tLhpRw.png]
Dostałam słodycze, rajstopy w kości, Resident Evil Mercenaries 3D na 3DSa, 1 tom Kobato. ;w; A na Gwiazdkę pewnie nic nie dostanę, albo kasę imieninową, jak zwykle. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Michu, zostało do mnie wysłane wczoraj, powinno przyjść w przeciągu tygodnia, ja od razu wysyłam do Ciebie jak je dostanę. Oczko

No ja na Mikołajki sobie kupiłam zielone iD, na które obecnie czekam. ;]
Hm, otwierając ten wątek sądziłem że będzie o tym jakie prezenty dajemy Język ...to chyba dobrze, wszyscy tu pazerni tylko nie ja. Oczko

(a daję Tamagotchi; głównie dlatego jestem w ogóle na forum)

(10-12-2013, 21:52)Scalee napisał(a): Dostałam [...] rajstopy w kości, Resident Evil Mercenaries 3D na 3DSa

Jak świątecznie... ;P
Kasę dostałam, i dzisiaj torba przyszła jeszcze. c:
A ja nic nie dostałam.
I nie dostanę.
Ja zwykle nie dostaję nic w dzień mikołajek czy świąt, po prostu zamawiam sobie coś "z okazji" nie z mojej kasy. Chociaż dostałam 50zł od siostry w niedzielę.
Furby Boom dostaję od mamy, od wujka będzie peruka na cosplay Cleara z Dramatical Murder, wymieniłam Tamagotchi Friends na P's, no i kupuję keitai od Ra.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
No, zapomniałam o Umino za Tamagotchi Friends. Oczko
I to jakie! Cudne, nowiutkie fioletowe. *3*
Ja będę miała używane zielone iD. Oczko Ale i tak się cieszę, zarobiłam sobie na nie całkiem sama. Duży uśmiech
Ja nie wiem co dostanę na święta Uśmiech Tzn. wiem tylko o wisiorku, bo chłopak mi go pokazał wczoraj, żeby wymienić w razie gdyby mi się nie spodobał. Ale podoba się bardzo Uśmiech Na Mikołajki dostałam słodycze Język

Mój chłopak ma jutro urodziny, 9 grudnia miał imieniny (na szczęście obyło się bez prezentów), do tego święta, więc chyba zbankrutuję w tym miesiącu Język Na urodziny kupiłam mu koszulkę: http://teeturtle.com/products/pocket-full-of-monsters , bo oboje lubimy Pokemony i jeszcze garnek Duży uśmiech taki profesjonalny i porządny, bo bardzo lubi gotować. Na święta dostanie najnowszą książkę Pratchetta (Raising Steam, jeszcze nie wyszła w Polsce) i etui na Kindle'a. Mam nadzieję, że tego nie przeczyta Język

Siostrze kupiłam parasolkę z Muminkami i dwie książki Charlesa Bukowskiego. Mamie też dwie książki Camilli Lackberg i może jeszcze portfel. Tacie zegarek i pewnie też jakąś książkę. Do tego książki dla przyjaciółek. Hmm, chyba każdemu kupuję książki Język Ale sama uwielbiam je dostawać Uśmiech I wiem, że te osoby też.
Omg, smeg, świetna ta koszulka! ;___;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Na tej stronie prawie wszystkie są świetne Duży uśmiech Sama dostałam kiedyś taką: http://teeturtle.com/collections/pocket/...y-spectrum (Eevee <3)
Wolę sharkrobota. D: http://sharkrobot.com/search?q=pokemon&search-button= i'll hm01 you, pikachu used flash i inne, kocham, kiedyś muszę sobie kupić. XDDD *tak już lekko offtopem mówiąc*
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Na gwiazdkę pewnie kasę dostanę, jakoś nie zdążyłam pomyśleć nad prezentem. Eh... W tym roku dziadek nie będzie musiał się przebierać za Mikołaja ( taka tradycja xD ) ;.;

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości