Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 267
Tamagotchi: Tamagotchi: 53 Inne elektroniczne zwierzątka: 37
Jak w temacie.
Ja dostałam na Mikołajki takie chrupki zbożowe oraz Baton Twix.
A Tamagotchi Friends to prezent wcześniejszy na Gwiazdkę.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 6
Tamagotchi: v. 3, v. 5,5
Na Mikołajki dostałam po 100 zł od cioci i babci i chce sobie kupić za to nowe okularki startowe, dostałam jeszcze spodnie, taką kule z Mikołajem w środku, w sumie to pozytywka też jest, no i pełno słodyczy,
Na Boże Narodzenie dostanę słuchawki nauszne z Sol Republic  .
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
Dostałam słodycze, rajstopy w kości, Resident Evil Mercenaries 3D na 3DSa, 1 tom Kobato. ;w; A na Gwiazdkę pewnie nic nie dostanę, albo kasę imieninową, jak zwykle. XD
Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Michu, zostało do mnie wysłane wczoraj, powinno przyjść w przeciągu tygodnia, ja od razu wysyłam do Ciebie jak je dostanę.
No ja na Mikołajki sobie kupiłam zielone iD, na które obecnie czekam. ;]
Liczba postów: 35
Liczba wątków: 2
Tamagotchi: Catz GBA
Hm, otwierając ten wątek sądziłem że będzie o tym jakie prezenty dajemy  ...to chyba dobrze, wszyscy tu pazerni tylko nie ja.
(a daję Tamagotchi; głównie dlatego jestem w ogóle na forum)
(10-12-2013, 21:52)Scalee napisał(a): Dostałam [...] rajstopy w kości, Resident Evil Mercenaries 3D na 3DSa
Jak świątecznie... ;P
Kasę dostałam, i dzisiaj torba przyszła jeszcze. c:
A ja nic nie dostałam.
I nie dostanę.
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Ja zwykle nie dostaję nic w dzień mikołajek czy świąt, po prostu zamawiam sobie coś "z okazji" nie z mojej kasy. Chociaż dostałam 50zł od siostry w niedzielę.
Furby Boom dostaję od mamy, od wujka będzie peruka na cosplay Cleara z Dramatical Murder, wymieniłam Tamagotchi Friends na P's, no i kupuję keitai od Ra.
No, zapomniałam o Umino za Tamagotchi Friends.
I to jakie! Cudne, nowiutkie fioletowe. *3*
Ja będę miała używane zielone iD.  Ale i tak się cieszę, zarobiłam sobie na nie całkiem sama.
Liczba postów: 413
Tamagotchi: P1, P2, V3, V4, V4.5, V5
Ja nie wiem co dostanę na święta  Tzn. wiem tylko o wisiorku, bo chłopak mi go pokazał wczoraj, żeby wymienić w razie gdyby mi się nie spodobał. Ale podoba się bardzo  Na Mikołajki dostałam słodycze
Mój chłopak ma jutro urodziny, 9 grudnia miał imieniny (na szczęście obyło się bez prezentów), do tego święta, więc chyba zbankrutuję w tym miesiącu  Na urodziny kupiłam mu koszulkę: http://teeturtle.com/products/pocket-full-of-monsters , bo oboje lubimy Pokemony i jeszcze garnek  taki profesjonalny i porządny, bo bardzo lubi gotować. Na święta dostanie najnowszą książkę Pratchetta (Raising Steam, jeszcze nie wyszła w Polsce) i etui na Kindle'a. Mam nadzieję, że tego nie przeczyta
Siostrze kupiłam parasolkę z Muminkami i dwie książki Charlesa Bukowskiego. Mamie też dwie książki Camilli Lackberg i może jeszcze portfel. Tacie zegarek i pewnie też jakąś książkę. Do tego książki dla przyjaciółek. Hmm, chyba każdemu kupuję książki  Ale sama uwielbiam je dostawać  I wiem, że te osoby też.
Liczba postów: 5,481
Liczba wątków: 54
Tamagotchi: 11
Omg, smeg, świetna ta koszulka! ;___;
Liczba postów: 413
Tamagotchi: P1, P2, V3, V4, V4.5, V5
Na tej stronie prawie wszystkie są świetne  Sama dostałam kiedyś taką: http://teeturtle.com/collections/pocket/...y-spectrum (Eevee <3)
Liczba postów: 3,266
Liczba wątków: 43
Tamagotchi: v3, v4, v4.5, v5, v5.5, v6, v6, iD L
Wolę sharkrobota. D: http://sharkrobot.com/search?q=pokemon&search-button= i'll hm01 you, pikachu used flash i inne, kocham, kiedyś muszę sobie kupić. XDDD *tak już lekko offtopem mówiąc*
Chantal
Niezarejestrowany
Na gwiazdkę pewnie kasę dostanę, jakoś nie zdążyłam pomyśleć nad prezentem. Eh... W tym roku dziadek nie będzie musiał się przebierać za Mikołaja ( taka tradycja xD ) ;.;
|