Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tamagotchi apollo 8 in1
witam

dawniej jako dziecko mialem elektroniczne zwierzatko z tego co wyszukalem nazywalo sie "apollo" link -> http://www.youtube.com/watch?v=JKwJCL5PnHc i tylko ze ja mialem 8 in 1, swietnie sie nim bawilem a takze uczylo odpowiedzialnosci, dzis jestem dorosly ale chce nabyc 2 sztuki takiego zwierzatka konkretnie tego modelu! dla moich pociech, czy ktos moze doradzic gdzie kupic takie zwierzatko? nie wazne ile bedzie zwierzatek moze byc 8, 9 czy 99 wazne jest dla mnie akurat ten model zwierzatka elektronicznego Uśmiech pomozcie Duży uśmiech
Szukam tego dokładnie zwierzątka od... ok. 11 lat. Na ebay'u nie ma co nawet szukać, bo to było zwierzątko produkowane w Rosji. Znalezienie jednego graniczy z cudem. A uwierz mi, mam oko na wszystko, co możliwe, łącznie z zagranicznymi wersjami allegro.
mialem tego 2 sztuki ale jak dziecko jak sie znudzilo to walnelo gdzies w kat czy nawet rozwalilo bo liczyla sie nowa zabawka... szkoda ze nie uwazalem na nie...;p
hehe, czyli nie ma co szukac bo nawet jesli sie znajdzie to Carol bedziesz pierwsza? tak?;>
Ja moje dostałam jak miałam 6 lat. Zgubiłam je zupełnie niechcący rok-dwa później (miałam na rzemyku na szyi, który się zerwał). Od tamtej pory żadnego nie widziałam.
tylko ja nie rozumiem ludzi... dlaczego nie ponowia produkcji czegos co bylo dawniej super hitem i moge sie zalorzyc ze kilka dziesiat ludzi by kupilo chetnie elektronicznego psiaka czy kota ktore bylo produkowane w 97' roku
Carol a probowalas pisac do tych ludzi co maja filmiki na YT? czy dalej posiadaja te zwierzatko i czy nie sprzedadza czasem?Uśmiech
Wychodzą nowe zwierzątka. Tamagotchi. Z kolorowymi wyświetlaczami.
Czasami są takie zwierzątka, raz było apollo taki kurczaczek na allegro, ale ktoś inny wylicytował. Ja właśnie przypadkowo znalazłam na allegro pieska, którego straciłam SWEET PUPPY. Tylko ja licytowałam. I na stronie aledil znalazłam również pieska elektronicznego w kształcie pikachu, którego również straciłam. Rzadko są takie okazje.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
(27-11-2013, 16:30)Michu napisał(a): wtedy się tak mocno nie przyjaźniłam z Carol
Serce

(27-11-2013, 16:30)Michu napisał(a): ona też jeszcze wtedy fazy na zbieranie innych elektronicznych zwierzątek niż te od Bandai nie miała, więc przeszło nam koło nosa niestety.
Nawet mi o tym nie przypominaj... ;_________;
Mam dużą nadzieję, że się pojawi gdzieś w jakiejś ofercie znowu, ech... x[
Mam takie samo, 8 in 1, to moje ulubione i jednocześnie jedyne, jakie zachowało mi się z dzieciństwa. Ale niestety nie działa Smutny
W sumie nie myślałam o tym, przeleżało parę lat w piwnicy, teraz w szufladzie. Ale w pracy mam paru kolegów elektroników, może je przyniosę i któryś mógłby zerknąć Uśmiech
Smeg, nawet uszkodzone - sprzedałabyś mi je? Dałam bym się za nie zabić...
A jakie dokładnie funkcje miało to zwierzątko? Wiem że jest filmik, ale mój netbook ledwo wytrzymuje filmiki...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Najprostsze. Kąpanie, gry, jedzenie, pogoda... Trochę jak gyaoppi.
Jakoś zawsze mnie ciekawiły zwierzątka nie-kolorowe które mają pogodę... Ale czapek im się nie zakłada jak w gyaoppi, nie? I zwykłe zwierzątka tam były?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Miało jeszcze funkcję "robienia zdjęć", tzn. można było przeglądać, jak wyglądało zwierzątko w przeszłości. I zwierzaki można było zmieniać w trakcie ich rozwoju, np. mam dinozaura, urósł mi trochę, zmieniam na kurczaka i mam od razu podrośniętego Uśmiech