Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[zamienię] Tamagotchi v5
Oczko 
Hej. ^__^
Mam jedno Tamagotchi v5. Wzór czarny ninja. Ninja Całkiem szczerze mówiąc nie bardzo trafia w moje gusta. Smutny
Chciałabym je zamienić po prostu na inne v5. Szczęśliwy
Innego, jakiegoś jaśniejszego koloru. A z tego, co wiem, to ten wzór się ogólnie ludziom podoba. :]
[Obrazek: tumblr_mw1u06ZMDY1soif0yo6_500.jpg]

Jak ktoś zechce, to mogę zrobić dokładniejsze zdjęcia, to wzięłam z mojego tumblr. Oczko
Nie jest uszkodzone ani zniszczone, jest w raczej przeciętnym stanie, jak to użyte raz-dwa Tamagotchi. Nie ma mega wielkich, widocznych rys na ekranie, farba nie zeszła.
Odpowiedz
Kurczę. :[ Tylko to białe i różowe mi się podoba, haha. Szkoda. Smutny Ale rozumiem, że chcesz zachować ulubione. Oczko Serce

Może się ktoś jeszcze zgłosi...? (pleeeeeeaaaase xd)
Odpowiedz
Mam tylko dwie granatowe v5 z Kuczkiem (jak Michu powyżej na zdjęciu), ale wątpię byś chciała. :c
Odpowiedz
One wyglądają trochę jakby się na tym ekraniku rzeź rozegrała. O.O Tak szczerze. xd Nigdy mi się ten wzór nie podobał, przepraszam. Smutny
Ja bym chciała właśnie jakiś jaśniejszy, bardziej 'dziewczęcy', nazwijmy to tak.
Odpowiedz
Moja koleżanka miała kiedyś zielone v5, mogę ją zapytać czy je jeszcze ma. ;v;
Odpowiedz
Oooo, to zielone w serca właśnie miałam i sprzedałam Cecilowi. x[
Na tablicy są ładne dwa v5, już pisałam do babki, że jedno bym chciała, jak się uda, to to czarne dam po prostu na sprzedaż. Oczko
Odpowiedz
Szczerze to to czarne jest przepiękne Uśmiech Jeszcze jakby dorobić z modeliny plastycznej czerwone skrzydełka (jak gdzieś tu na forum ktoś swojemu zrobił) to byłby przepiękny smok Uśmiech
Odpowiedz