Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tamagotchi Friends
Niestety tą biżuterię się tylko kolekcjonuje, to już niemal pewne :/ Od początku się bałam że to tama to nic specjalnego... Jeżeli chociaż tamatown będzie fajne to będzie dobrze. Nie żeby coś, lubię proste tama jak p1 i v1, no ale jednak to już nowa era tamków i ta wersja już trochę kosztuje...
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Jestem pewna na 100%, że ta biżuteria będzie miała duże znaczenie na nowym Tamatown. Nie zrobiliby czegoś takiego tak po prostu.
Kurka, to jednak Bandai. Nie zrobiliby przecież czegoś kompletnie bezużytecznego, pomyślcie. ;P
Poza tym wskaźnik BFF też jak na razie nie wzrósł, hm, możliwe, że to też ma związek z nową stroną.
Przekonamy się w sobotę. Jak na razie nie ma co jeszcze narzekać. -.-
Wiesz co, myślałam o tym, ale w takim razie po co książeczka? Przecież tam się zawsze wyświetlał poziom przyjaźni z drugim Tamkiem. A to moim zdaniem jest poziom przyjaźni z właścicielem. Tylko, kurka, jak go podnieść??? o.o
Na pewno by nas aż tak nie zmuszali do wydawania kasy, przecież wiedzą, że niektórzy nie mogą sobie na to pozwolić albo nie mieliby się z kim łączyć. Przecież tam też jednak ludzie myślący pracują. ;P

EDIT: LOLOLOLOLOL, post nr 2000! Duży uśmiech
Możliwe że ten limit łączenia się istnieje po to, by nie zapełnić całego serduszka od razu... Bo tak mi się zdaje że ten tamek jest raczej skierowany dla młodych dziewczynek przyjaźniących się. Biżuterią się można wymieniać, a "bump" po angielsku znaczy tyle co nasz "żółwik". Chociaż kompletnie nie przychodzi mi do głowy co by mogło się stać jakby to serduszko było zapełnione. Kurka, czasami bycie jednymi z pierwszych osób mających na świecie nie jest aż takie fajne, bo już chce aby profesorzy z TZ odkryli tajemnice tego...
Pewnie będzie jak w connections, że sama przyjdzie. ^__^

Jak próbuję wejść na tamagotchifriends.com to przekierowywuje mnie na http://pl.tamagotchifriends.com/ co oznacza polskie Tamatown. Duży uśmiech
Oby znowu nie rozwalili polskiego tamatown, tj. jak jeszcze było to i tak grałam na angielskim, bo wiele rzeczy w polskim nie było przetłumaczonych no i tłumaczenia były straszne...
Ja będę korzystać właśnie z uk, bo v3 i v4 po polsku miały o wiele mniej opcji, nie robili systematycznie update'ów. ;/ Poza tym nie chcę grać na polskim, lol. xD
(21-11-2013, 23:54)Michu napisał(a): A mnie ciekawi jak to będzie ze swatką, bo w ikonce drzwiczek nie ma opcji swatki.

Pewnie tak samo jak w Tama-Go jak Tamek skończy 5 czy 6 lat to Date Place samo się pojawi.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
[Obrazek: ComingSoon_EN02.png]
Są jakieś podziały na zawody czy coś? o,o Kuurde, ale jestem ciekawa tego tama. XDD Chcę. ;__;
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Według tego, co jest napisane na stronie, wskaźnik BFF podnosi się pod wpływem 'uderzania'... Czyli zbieram kasę na drugie. Różowe. x3
Ja kupię po to, żeby móc korzystać ze wszystkich opcji. ;]
Ja kupię jak stanieją do jakichś 60zł, może to potrwać z dwa lata ale trudno...
Do tylu chyba nie stanieją... Ale może też trochę poczekam, na razie krucho z kasą przed świętami. x/