01-03-2018, 20:44
Grube rajtuzy i cienie do oczu które się nie rolują (!!!!!) i mają pięęęęękne kolory.
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
|
|
01-03-2018, 20:44
Grube rajtuzy i cienie do oczu które się nie rolują (!!!!!) i mają pięęęęękne kolory.
10-03-2018, 11:47
http://allegro.pl/portfel-portfelik-poke...NjNlMjI%3D
Kupiłam przed chwilą pokrowiec na moje Pocket Pikachu. ![]() ![]() ![]() ![]()
11-03-2018, 01:31
Niebieską brokatową washi, brokatowy długopis Sakura Gelly Roll Stardust w kolorze SkyStar i cienkopis czarny Micron 005. No mnie wpuścić do papierniczego. :/
![]() ![]() ![]()
11-03-2018, 22:24
Właśnie sobie zamówiłam mangę Pandora Hearts (to moja pierwsza w życiu, tak jak i pierwszy związany z anime zakup ever), i to aż 8 tomów na raz żeby załapać się na darmową wysyłkę. xD Kochałam to anime bardzo parę lat temu, a ono nie było w pełni, nawet chyba nie w połowie, zaadaptowane, a że na ekranie nie czytam i nigdy bym się na to nie zebrała, to po latach mnie wzięło żeby sobie w końcu kupić.
25-03-2018, 01:57
Digimon v2!!! I to w opakowaniu! Już tylko mi brakuje v5 (i ewentualnie v6 ale nie wiem czy na nie polować w ogóle, bo to taki rzadki ewenement, wyszło tylko w Australii bodajże a ma w sobie takie same postacie jak pierwsze Pendulum)
![]() Czarna obudowa, tbh wolałbym albo białą albo którąś z tych przezroczystych, ale e tam. No i dokupiłem sobie też: ![]() Pokrowiec na Entama z Maidtchi ![]() I to coś, to jest CHYBA folder na dokumenty czy coś? A, i poza tama ostatnio kupiłem dwa Kankeny. Ogólnie z plecaków jestem mega zadowolony, gdyby nie to że ten co wziąłem większy specjalnie na laptopa nawet nie zmieści mojego laptopa gamingowego, a ten co wziąłem niby dla mamy w sumie ja teraz używam bo jest mniejszy... A ten co wziąłem dla mamy to Re-kanken, czyli taki z materiałów z recyklingu. Wg. mnie one są trochę brzydsze, na dodatek ten ma taki nieciekawy fioletowy kolor (mama chciała fioletowy no to jej wziąłem fioletowy), no i są z zupełnie innego materiału, takiego, no, plastikowego bardziej. I to STRASZNIE, STRAASZNIE łapie kurz i kocie kłaki. D: Wygląd to nie wszystko ale ehh, jakbym wiedział że to ja będę używać ten plecak to bym wziął któryś z tych bardziej kolorowych, a nie chcę trzeciego plecaka za ponad 300zł kupować tylko dlatego że #aesthetic. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
29-03-2018, 15:27
Poradnik antybiotykoterapii praktycznej i bilety na Avengers: Infinity War. *^*
![]() ![]() ![]()
29-03-2018, 16:07
Jeszcze mi się nie zdarzyło kupić biletów miesiąc przed projekcją, ale szanuję. Gorące premiery, te sprawy.
![]() Etui na telefon, preorder Czarface x MF DOOM na winylu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
29-03-2018, 16:37
I tak się spóźniłam, bo miejsca u góry na środku już zajęte, i będziemy gdzieś tak w połowie siedzieć (pierwszy rząd za vipami). D:
Aaa, no i jeszcze wczoraj zamówiłam paletę cieni Zoeva Cocoa Blend. <3 EDIT: Sukienkę w kwiaty, jeansy boyfriendy, szarą marynarkę i Spotify premium. Udany dzień. ![]() ![]() ![]()
08-06-2018, 20:59
Sukienkę, spódniczkę i koszulę. :DD Polecam aktualnie stradivariusa, tyle zgaszonoróżowości.
08-06-2018, 21:12
Zostało mi trochę kasy jak spłacałem wycieczkę do Japonii więc zamiast wydać ją na coś sensownego to kupiłem losową paczkę merchu Homestuckowego za 50$, i jeszcze do tego jedyną opcją była przesyłka za 55$. </3 I tak się opłacało bo w sumie wartość paczki to 136$ niby, i raczej się ucieszę z czegokolwiek co dostanę więc warto. XD Niestety demony związane z tym komiksem do mnie powróciły w roku nasego Pana 2018 i mi trochę wstyd, ale z drugiej strony jeżeli to mnie uszczęśliwia to co tam, nie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
08-06-2018, 22:54
Oo, pokaż zdjęcia jak już ci ta paczka z merchem przyjdzie, chcę zobaczyć! :'D Nie siedzę w Homestucku kilka lat już, ale i tak miło będzie zobaczyć jakieś cool itemki.
Bilet na autobus, bogato. XD ![]()
09-06-2018, 00:13
Pokażę! W tej paczce jest gwarantowane coś z rzeczy na łóżko, czyli potencjalnie kocyk z Aspectem lub poducha, liczę raczej na kocyk ale jak ma być poducha to najlepiej daki z Porrim XDD, pluszak i książka, co jest dla mnie najbardziej chyba ekscytujące. Ale też są inne pierdółki.
Też w sumie od lat w Homestucku nie siedzę ale Hiveswap i Friendsim tak jakoś we mnie coś obudziły... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-07-2018, 21:22
Książkę
08-07-2018, 17:19
Ostatnio ciuchy na siłownię, ale przed chwilą zamówiłam sobie scrub https://www.soap-szop.pl/produkt/scrub-sex-splendor/, z opisu zapowiada się wspaniale. Zaczynamy urodzinowe #treatyoself.
![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Na jaką paczkę czekasz? // Jaka paczka ostatnio Ci przyszła? | Ralveyn | 153 | 14,681 |
14-08-2019, 10:38 Ostatni post: Lyree |
|
|
|
Jak to sobie wyobrażasz? | pIkAtHu1238 | 4 | 1,056 |
09-02-2015, 21:28 Ostatni post: pIkAtHu1238 |
| Jak wyobrażasz sobie osobę powyżej? | Lyree | 166 | 21,315 |
03-12-2011, 18:34 Ostatni post: Scalee |
|