Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Kurtkę, buty i szalik. W końcu nie jest mi zimno. ;_; (((tzn na dworze mi ciepło, bo teraz czwarty dzień siedzę w jakichś yyy 12 odczuwalnych stopniach, zwłaszcza fajnie mi się tak spało 3 noce w tym chłodzie bez kołdry i poduszki ♥)))
i i to i to i to w venezii, jedyny słuszny sklep, borze nigdzie nie ma ładniejszych butów. i wszystkiego innego w sumie też.
Odpowiedz
W Turcji kama kupiła mi spinner z podświetleniem LED.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
SNESa Mini, to jest ten moment, w którym cieszę się, że w Polsce Nintendo jest raczej takie mehhh i nie muszę w ogóle stać w kolejkach/być 12h przed otwarciem, żeby kupić konsolę. ;w; W ogóle półki cały czas są pełne, a ile już jest po premierze.:o Tak czy siak, mega polecam jak ktoś chce, mała kochana kluska. ;_____;

I jeszcze:
[Obrazek: $_12.JPG]
;w;
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Michu co to jest? Wygląda świetnie
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Musisz mi pokazać, jak dojdą. Podobają mi się Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Zakupiłam właśnie komputer xD Od trzech lat żyłam bez żadnego i wszystko próbowałam ogarniać na telefonie, aż tu nagle na uczelni się koleś trafił, który nie przyjmuje prac pisanych odręcznie wiec Worda potrzeba i dropboxa (którego za Chiny używać nie umiem) i generalnie e-learning się w tym roku trafił, więc byłam zmuszona zakupić. Jestem mega zadowolona i pierwszy raz jestem na forum z komputera Oczko
[Obrazek: 0twIRzh.png]
Odpowiedz
Kupiłam kolejny lakier do paznokci od Miss Sporty (¯\_(ツ)_/¯ przestałam z tym walczyć) i cuuuudownie świąteczno-czerwony sweter w Pull & Bear. Jest cuuudowny.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Aaaaaaa jakie ekstra kapcie!!!!!
Ja noszę tylko puchate, mocno zakrywające kapciuchy, preferowalnie w formie zwierzątek, a moje aktualne się rozwalają i potrzebują godnego zimowego następcy. Czas na wycieczkę do Pepko. >:3
Odpowiedz
Moja przyjaciółka ma takie same. <3 I jest bardzo zadowolona.

Ja kupiłam kolejny lakier od Miss Sporty dziś, ale promocja była, to wzięłam ten różowy z nowej serii Crazy Glitter. Ups. :c
Odpowiedz
Omggg jakie urocze!
Ja dzisiaj żarcie w McDonaldzie i poduszkę na prezent dla mamy. XD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Mi się zawsze kapcie podobają, ale nie mam po co kupować bo i tak spędzam 99% życia w łóżku, bo mam "biurko" z lapem przy wyrze, bo inaczej miejsca nie ma, a rzadko na dół schodzę. :C Poza tym gorąco u nas w bloku, jakimś cudem mamy 25 stopnie zimą, a nie płacimy za ogrzewanie jakoś dużo.

Dzwonek "The Squip Song" na telefon bo i tak miałem resztki na gift cardach i mikser i szczotkę do czyszczenia twarzy w biedronce.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Właśnie zamówiłam sobie to holo cudo: [Obrazek: lakier-color-club-15ml-magic-attraction.jpg]
Nie dość, że 15zł w promocji, to jeszcze płatnośc przy odbiorze w ich siedzibie w Pruszczu Gdańskim, także <3.
Odpowiedz
^ Brokatowe lakiery to życie. Właściwie jedyne, jakich używam (o ile już XD).

Zamówiłam tacie na urodziny breloczek z logiem Star Treka i otwieracz do piwa z Sokołem. Każde po 1$ z ebay'a, liczę, że dojdzie w ciągu dwóch miesięcy do jego urodzin.
Odpowiedz
Trzy pary halloweenowych stopek w Croppie przecenione na 9,99. Są przesłodkie.
Odpowiedz
^ Też je kupiłem!! Chociaż nie stopki a chyba zwykłe skarpety.
Jeszcze w Croppie kupiłem zestaw pędzli do makijażu w kształcie rogu jednorożca.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz