29-03-2015, 00:11
Znalazłam moje "wiersze" pisane w czasach podstawówki i po prostu umieram ze śmiechu. XD
![[Obrazek: PYf9yLD.png]](https://i.imgur.com/PYf9yLD.png)
|
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
|
|
29-03-2015, 00:11
Znalazłam moje "wiersze" pisane w czasach podstawówki i po prostu umieram ze śmiechu. XD
![]()
29-03-2015, 10:47
Wchodzę sobie rano na neta a tu info ze zapowiedziane nowe serie dwóch z moich ukochanych anime, świetny początek dnia. <3
03-04-2015, 14:46
- Dlatego będziesz miała mnie, i obie nie będziemy chodzić do sklepu
- To czym będziemy się żywić, co mi będziesz gotować - Kiełki Zdechłam XD ![]() ![]() ![]() ![]()
03-04-2015, 21:16
"Jesteś coraz dziwniejsza kobieto"
DZIEKI, WIEM XDDDDDDD
04-04-2015, 21:10
Za 10 minut 22:19. I uśmiecham się cały czas. Minął już miesiąc, oja. Taka szczęśliwa.
![]() ![]() ![]() ![]()
11-04-2015, 18:03
Jade sobie pociągiem a ja koocham jeździć pociągami i ten jest taki nowy i w ogole mój fav shjshsksja i wifi i cieplutko i jestem sama w pociągu chyba. XDDD tylko widziałam jednego ludzia w przedziale obok i jednego na drugim końcu mojego. XD i jest piękna pogoda. <3
11-04-2015, 18:20
Na torrentach pojawił się zgrany z Netflixa nowy serial Marvela, Daredevil. <3 Już się bałam, że go nie obejrzę, a tak ściąga się pięknie cały sezon.
![]() ![]() ![]()
11-04-2015, 19:18
Teaser najnowszej książki Landy'ego. <3 Szkoda, że to tylko jeden rozdział, teraz po prostu będę odliczać dni do 28 sierpnia, żeby to faktycznie kupić. :'D
![]()
"Specjalnie idę do domu dłuższą drogą, żeby móc z tobą porozmawiać"
Głupek łazi o 22 po mieście bo w domu nie ma możliwości rozmowy telefonicznej, dsjfhbdsjhfsdfke. ![]() ![]() ![]() ![]()
11-04-2015, 21:37
Dziś widziałam się z moją małą siostrą, tą 3,5 letnią, no i przyniosła mi kartkę i kredkę i mówi żebym jej coś narysowała. To pytam co. Ona na to, że "główkę mamusi". No to pomyślałam, że chodzi jej o twarz, co nie i mówię, że nie umiem ludzi, mogę jakiegoś zwierzaczka. Ta tak westchnęła i mówi "to ja ci pokażę", wzięła tą kartkę i kredkę i narysowała coś okrągłokwadratowego z fałdkami w środku. Ja tak patrzę taka "co to", a ona "to co mamusia ma w główce. I ja też to mam, i ty i każdy ma. No mózg."
To chyba przez uczenie się ze mną biologii co weekend. XDDDDDDDD Zawraca mi głowę gdy muszę się uczyć to czytam na głos i każę jej wszystko powtarzać i tłumaczę jej rysunki w książce etc. XDDDDDDDD Trzeba se radzić. XDDD
12-04-2015, 01:31
Hahah, twoja siostra już przed podstawówką ogarnie całą biologię jaka ma być na maturze. XDD
Moje kochane dziewczyny i dyskutowanie o GF w środku nocy. <3 ![]()
20-04-2015, 08:39
"4 maja to poniedziałek, ale 2 i 3 to weekend"
A pierwszy też jest wolny. Jijxhsbsjdjdksllzhhz ![]() ![]() ![]() ![]()
20-04-2015, 21:40
Książki. <3 Wrociłam martwa ze szkoły, idę do pokoju, rzucam plecak na łóżko, a na łóżku paczka i w niej dwie książki.... i po prostu zaczęłam piszczeć ze szczęścia. <3 <3 <3 Yay, przyszły, będę mieć co robić cały weekend.
![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|