Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
W TRU widziałem dopiero, niestety kubeczków z losowymi nie było, tylko takie średnie zestawy z jednym nomem i 3 numami i kubeczkiem i łyżką. Nie brać lodów neapolitańskich, serio, strasznie śmierdzą. XDDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
+C, P's, sweterek, prezent urodzinowy dla T., sukienkę. ;3
Odpowiedz
Płytę gymbreak - naturalna rzeźba. Uwielbiam tych sadystów Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Czipsy i wafelki wczoraj. Dzisiaj muszę znowu kupić nowy prowiant, aczkolwiek chęci do nauki słabną ;;;;;;;;;;;
Odpowiedz
Nie miałem pojęcia, że Num Noms jednak trafiły do Polski! ;u; Ubolewam, że nie ma blind boxów, bo na eBayu fortunę kosztują. D: Mega mega gratki, to jedna z najsłodszych rzeczy ever! ;;; A ile kosztowały?

*Traci kontrolę nad sobą.*
*Wydaje wszystkie oszczędności przeznaczone na wakacje w 15 minut.*

*Jest super.*
[Obrazek: linkmajorasmall.jpg]

[Obrazek: 81bX5RtQwSL._SL1500_.jpg]

[Obrazek: kirby-planet-robobot-amiibo-01.jpg]
[Obrazek: kirby-planet-robobot-amiibo-bonus-01.jpg]
[Obrazek: wiiu_pokemon_tekken_packshot.jpg]

I jeszcze zapłaciłem za naprawę aparatu.:'D
Tak czy siak; pieniądze z wakacjii wydałbym na gry.>:c
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Num Noms w tym zestawie kosztowaly chyba 44zł.
Super łupy Maciek. też chcę jakieś gry. :ccc
Odpowiedz
A jak myślisz Viktor, opłaca się kupić za 44 zł? Z czego one są zrobione w sumie? Boję się, że mi tylko kurz będą zbierać.;;; I dziękuuuuję, jak się kiedyś spotkamy, to przytargam do Ciebie gry na Wii U! 8D
Hahahha Michu, dziękiiii! :'D Mam trochę wyrzuty sumienia, no ale już za późno.XD Te poki to w sumie taka typowa bijatyka, ale chciałem coś takiego bez fabuły właśnie, no i grafika jest cuuudowna.
Odpowiedz
No wiadomo! Tylko potem w wakacje będzie smutek, że nic w górach sobie nie kupię..XD
Odpowiedz
Nomy są z twardego plastiku, tutaj ten akurat to taki chodzący, a Numy są z... nie wiem co to, chyba guma. XD Nawet nie zbierają kurzu tak bardzo, fajnie mięciutkie są i ładnie pomalowane. Myślę że 44zł to ok cena, chyba bardziej się opłaca niż shopkinsy. Ale te zapachy to serio meeh, już się boję 2 serii bo tam to zapachy "słonego" jedzenia są, nawet sushi. :xxx
Odpowiedz
Omg, dzięęęki za wyjaśnienie! Nie mam pojęcia jak może pachnieć słone jedzenie, ale aż chcę powąchać, okej.XD Mój Toys R Us mega biedny jest, ale poszukam jakiegoś zestawu, a co. c:
Odpowiedz
Dumle, Magnum biale, chipsy Język
Odpowiedz
Omgggg, jednak? :'D Yasssssssssssssssssssssss. Idealnie do Ciebie pasuje, teraz będziesz mogła z Mariuszem jeździć!:'D Graaaaatkiiiiii!
Odpowiedz
Gdzie kupilas? Ostatnio takie modele (ale nie we wzorki) w Biedronce widzialam. Uśmiech
Odpowiedz
Ja mam taka cala mietowa, ma juz z 16 lat. ^__^
Odpowiedz
Omggg, strasznie bym chciała deskorolkę też, ale szkoda mi kasy. :c Ale klasyka, nie żadnego longboarda czy coś, tylko tak o. Zazdroszczę bardzo. ;___; Miłego jeżdżenia, opanuj jakieś super triki. XDDDDDDDDD
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz