Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś?
Taki fajny zegar ze szczeniaczkami do przedpokoju bo mamy prostokątny przedpokój
[Obrazek: 2dqj2hf.jpg]
Wspólnie z mamą, babcią i ciocią ustaliliśmy, że taki zegar się przyda i ja zamówiłam go na allegro.
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Oddam Ci słońce Jandy Nelson w Matrasie i zamówiłam właśnie w Empiku Ghost Stories Coldplaya, Torches Foster The People oraz Surrender Hurts. Duży uśmiech Zaszalałam, ale są takie wyprzedaże, że nie mogłam tego przegapić (zaoszczędziłam na tych płytach prawie 40zł).

EDIT: Okej, oficjalnie ogłaszam ten dzień dniem TREAT YO SELF. Zamówiłam jeszcze Everything, everything Nicoli Yoon (w oryginale!), Wszystkie jasne miejsca Jennifer Niven oraz Playlist for the dead Michelle Falkoff. c:
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Poseę Reef, Sylvanian Families, Książę Lestat, 7 tom Balsamisty, PSC 50zł, PSN 50zł, pewnie coś jeszcze. Treat yo self, taa. XDD
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Oprócz jedzonka (mam sporo jedzonka *-*) i paru pierdółek kupiłam sobie taki olejek do mycia twarzy co regeneruje naskórek i inne takie *-* (I znalazłam też kremy przeciwzmarszczkowe dla młodych ludzi, yay, w końcu coś takiego wypuścili na rynek \o/ Kupię sobie może jak ogarnę twarz-)
Odpowiedz
:'DDDD
[Obrazek: 4969-large_default.jpg]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Super kalendarz z Barbie. Wcale nie przesadzony z różem (lubię różowy, ale też bez przesady), ma też ładne ilustracje i w ogóle bardzo fajnie wszystko zrobione w nim jest. Był jeszcze z Winx, taki w ogóle w czarno-brązowej kolorystyce, też fajny, ale jednak wolałem z Barbie. O taki:

http://i.imgur.com/jZJ5SNy.jpg

I: wstawiam jako link, bo duży obrazek rozciąga forum
Odpowiedz
Jest taki... Oldschoolowy. Duży uśmiech

Właśnie kupiłam na fejsie używane Paper Towns, w oryginale, okładka nie-filmowa, za 22.50 z wysyłką. ^^
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
Fajnie ta Barbie wygląda, naprawdę. Duży uśmiech

[Obrazek: animal-crossing-collector-s-album1set-of-card-3ds.jpg]
Yay, wreszcie! co z tego, że kolejne 2 albumy już zostały wydane, a ja jeszcze nie mam pierwszego, hm
Odpowiedz
O, fajnie! Duży uśmiech Ja widziałem ten album na żywo w sklepie, i w ogóle ACHHD z NFC za 200zł, kusiło, ale już chciałem lalkę kupić i już mamy nie naciągać. D:
Odpowiedz
:'D
Omg, gdzie to widziałeś? ACHHD jest super, ale lalka chyba jednak lepsza?XD Nie wiem, mega krótka jest ta gra (szkoda, że ma koniec). ;___; Zostało mi jakieś 30 minut rozgrywki do końca. D:
Odpowiedz
Całą górę słodyczy kupiłam bo taki głąb ze mnie. ;/
Odpowiedz
^będę lała za mówienie źle o sobie XD Miałaś ochotę to kupiłaś i nic w tym złegoUśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
U mnie w Złotytch Tarasach widziałem w takim sklepie z grami. Nie wiem czy lalka w sumie fajniejsza, ale tańsza i mi brakowało jej do kolekcji. XDD Nie chciałem mamy aż tak zaciągać, bo ma jakieś 5 tyś. kosztów w tym miesiącu (na pierdoły wydała, nie że to coś ważnego, ale e tam)
Odpowiedz
Jedyne 9 zł, więc no. :'D
[Obrazek: $_57.JPG]
Odpowiedz
ACHHD, 5 pack Shopkinsów sezon 3 i jajko wielkanocne Shopkins sezon 4, no i 4 odcinek TFTB.
Odpowiedz