Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Mój chłopak, hahaha. xD
Odpowiedz
Wczoraj Jezus, bo dwa razy prawie go zabiłam kiedy chciałam go przytulić, lol~ XD

A dzisiaj... mój sen. Po raz pierwszy od bardzo dawna miałam świadomy sen. I teraz też. Skal ninja przygotowuje się na zakończenie roku liceum, nie wiadomo po co, hahahha. XD
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Pyszne śniadanko! Duży uśmiech
Odpowiedz
Wszystko. Kradnięcie coli z Sabłeja, Adaś i "altacet", Adrian na ruchomych schodach, zbiorowy hug i pisanie do kogoś smsów i to, co z tego wynikło. <3 A z tego co wynikło wynikł "ekowy dzień dobroci". </3 Chce ktoś komplement? : DD I to, że właśnie się zorientowałam, jakich świetnych znam ludzi. ;_; Ech. Może te wakacje nie będą takie złe. c:
Odpowiedz
Widziałam ich. A oni mnie. W prawdzie dzięki mamie koleżanki nie udało mi sie zrobić z nimi zdjęcia i normalnie pogadać ^^"""" ale. Miałyśmy super miejsca. Było bosko. Mój Kieran mi pomachal, widział mnie! I widział nasz plakat który potem miałam! I chyba nawet widzial jak płakałam na The morning after...po wszystkim przybilam piątkę Ashowi, tylko mi przybil choc dużo osób wystawiało ręce! Dałam cześć Robbiemu i przekazalysmy mu laurke dla chłopaków, obiecał ze im da! Ta laurka swoją droga jest świetna, w naszym stylu, sikam jak o niej myślę 8DD i było tak super. A gdy już musiałam jechać a niedługo potem oni wyszły...została tam moja przyjaciolka z Twittera i zrobiła mi świetna niespodziankę...bo powiedziała Kieranowi ze jej przyjaciółka Rozalka nie mogła go teraz spotkać ale bardzo go kocha i pocalowala go mówiac ze to ode mnie. A nawet tej akcji ze mną nie uzgadniala. XDD Kieran jej odpowiedział "przekaz rozalce, ze też ją kocham!"
MOGE MDLEC JUZ
Odpowiedz
Jeszcze nic. Ale będzie powód, bo dziś wracam do domu i czeka na mnie 8 nowych nabytków. ^__^ <3
Odpowiedz
Lyr, jak fajnie. <3

Dzisiaj Dexter. A wczoraj... Krisu, cenzura w postaci talerza, peruka, Neko paparazzi, Nemi, która mnie rozgryzla, wiedzowka, Piotrek analfabeta, moje buty, które prawie mnie zabiły, machanie parasolką, park bez traktorów, Nyan Cat pod kościołem, Angelika, Natalia i Jezus. Hentai i yuri, torrenty Jezusa, pokój Jezusa, okno i łóżko, haha. Cały dzień. <3
Odpowiedz
Domek, domek, domekkk. xD
I zobaczę moje śliczne nowe Tamagotchi P's. *__* I Dinkie Dino. *______________*
Odpowiedz
"Sto lat", torcik-napoleonka ze świeczką, zdmuchnięcie świeczki (i cukru pudru XD) i "twoje życzenie już się chyba spełniło", puchata owca-skarbonka z karteczką "zbieram na xboxa". <3 You made my day~
Odpowiedz
mi mi mi mi mi ~ Kyary XDDDDDD mimimimimi? XDDDDD
https://www.youtube.com/watch?v=WF5u_5RzxWY
Odpowiedz
http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/0...4vclcg.swf
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
Mój kot i pewien mały prezent. XD I to u góry też. XD ^
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=Gh4dCW8I7LY
XDDDDDDD