04-05-2015, 15:50
Wiadomo coś, co dalej?
|
[smartphone] Pakka Pets
|
|
04-05-2015, 15:50
Wiadomo coś, co dalej?
04-05-2015, 16:07
Ta gra chyba już wyszła dawno temu, ale niezbyt w Polsce była dostępna? Albo mi się coś myli teraz..
![]()
04-05-2015, 17:25
Nie, bo oni chca nam dac produkt dopracowany, a wez pod uwage, ze jest ich tylko dwoje i zapewne maja tez normalnie prace, rodziny. Szanuje to, ze nie chca nam na szybko walnac byle czego.
05-05-2015, 12:41
Tak, tylko miało to już wyjść kilka miesięcy temu
05-05-2015, 12:56
Oni podawali tylko przybliżone daty, na zasadzie 'mamy nadzieję, że nam się uda w tym a tym miesiącu'.
Tak jak mówię, jest ich tylko dwójka, a zrobienie dobrej apki, która się nie wiesza i nie ma miliona bugów nie jest takie proste. Gdyby było, to byś sobie sama taką napisała.
31-07-2015, 22:19
Gra jest już na google play, ale jest niedostępna w naszym kraju
https://play.google.com/store/apps/detai...roto.games
02-08-2015, 21:43
Można, ja już pobrałam.
Dam linka od razu apps4htc.com/option/1187684_1/ Tylko głupio, bo już aktualizacja tego wyszła, a mając grę prosto z pliku nie ma aktualizacji .m.
03-08-2015, 14:56
Pobrałem, zainstalowałem. Na razie wydaje się urocze ^^ Animacje są słodkie, w tle leci melodyjka, ale pewnie można ją wyłączyć. Jest sporo itemów do zebrania i odkrycia np. poprzez alchemię. Można bawić się z małym np. podrzucając go za pomocą własnego palca, może też ganiać za palcem po ekranie
Na razie tyle mogę powiedzieć. Nie pasuje mi tylko za bardzo grafika bo jest niespójna - stworzonka i itemy są urocze, pikselkowe, ale już tło i obiekty do pokoju to gładkie grafiki. Ale ogólnie prezentuje się to wszystko sympatycznie Można w świecie kupić/znaleźć specjalne bilety autobusowe, które pozwalają na odblokowanie nowych lokacji w świecie gry, w których są jakieś różne rzeczy do robienia i zdobycia. Zobaczymy co dalej z tego wyniknie, na razie mogę chyba polecić ![]() Oczywiście są mikropłatności w postaci serduszek, za które kupujemy większość obiektów w grze. Można je też zdobywać poprzez zabawy z malcem. Pewnie w przyszłości też będzie można je zdobywać w inne sposoby, ale na razie odkryłem tylko, że poprzez zabawę ;p EDIT: Dobra, kupiłem pierwszy bilet do jaskini. Można tam kopać w poszukiwaniu nowych itemów oraz wyrywać grzybki. Trzeba zaopatrzyć się w kilof, a potem szukać pęknięć w ścianie, w których można kopać Każde kopanie to minigierka polegająca na tym, aby stuknąć palcem w ekran telefonu w odpowiednim momencie. Kopanie w każdej szczelinie ma 3 etapy, najpierw łatwo jest wyczuć moment stuknięcia, a potem trudniej. Zmarnowałem kilka kilofów, zanim kapnąłem się o co chodzi, ale jest to przyjemne zajęcie. Każdy kilof kosztuje 50 serduszek.EDIT2: Są też reklamy innych gier, wiadomo. Ale są wciśnięte w przystępny sposób: w pewnym momencie dostajemy bilet do kina, dzięki któremu odkrywamy nowe miejsce, czyli kino xD No i tam możemy obejrzeć reklamy za serduszka, poprzedzone minigierką polegającą na łapaniu przysmaków.
03-08-2015, 20:18
Na jakim telefonie instalowane?
03-08-2015, 21:01
Dobrze że są mikropłatności, w końcu to niezależni programiści a nie jakaś korporacja, należy im się kasa. Pewnie jak apka stanie się popularna to łatwiej będzie zdobywać serca za darmo.
Ma ktoś linka do apk? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-08-2015, 21:53
Ja to zainstalowałem z linku, który podała wyżej Katechi. Mam to na LG L9 II i działa bezbłędnie.
Moje kolejne spostrzeżenia, to że serduszka (waluta w grze) szybko się zużywają No i wg mnie potrzeby zwierzątka spadają zbyt szybko i co chwilę muszę siedzieć z nim i go karmić. Poziom Happy też spada szybko i często muszę z nim się bawić i karmić łakociami Ciekawie działa sklep z itemkami i jedzeniem bo co jakiś czas asortyment się losowo zmienia i może być tak, że raz kupisz np. truskawki, rybę, jogurt a za godzinę masz już frytki, mięso, brokuł czy coś. To samo z przedmiotami do pokoju - raz jest coś innego, a innym razem inny zestaw. To całkiem fajne i czasem zmusza do robienia zapasów bo taki paluszek rybny uzupełnia aż 3 pkt głodu, a innym razem trafi Ci się coś, co uzupełnia tylko 1 pkt ![]() Jest też pasek ewolucji, który pokazuje, kiedy nasz zwierzak przejdzie do kolejnego etapu. Można to przyśpieszać np. zjadając odpowiednie jedzonko. Ewolucja malca to oczywiście to co w Tamagotchi czyli w zależności od naszej opieki możemy odblokować inne stworki na wyższych poziomach.
04-08-2015, 11:08
Tano, niezłą recenzją zarzuciłeś xD
U mnie ogólnie raczej mam ciągle ok 1000 serduszek, a dodatki do pokoju też kupuję. Ogólnie trochę się zawiodłam postaciami - nie są jakoś specjalnie urocze, lekko losowo wyglądają, takie potworzaki. A wszystko inne jest kreowane w taki słodziaśny sposób, więc dziwnie tak :q Bo NPC w kopalni (za każdym razem widzę w tym kopalnię na serwerze Majnkrafta XD) i ten od alchemii wyglądają super <3 I ten doktorek też. Jestem ciekawa kolejnych lokacji, bo na pewno takie będą... chyba, że w aktualizacji V_V Na które się nie załapiemy. Nie rozumiem tego blokowania aplikacji w innych krajach, co im szkodzi? @@ Poza tym mam za każdym razem problemy z wywalaniem kupki. I nie polecam używania lodówki do karmienia. W skrzynce widać co i ile zapełnia jedzenie, a w lodówce tylko można je rzucić na pożarcie. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| GIGA PETS wszystkie wersje z lat 90 i nowsze | Dogz | 6 | 380 |
06-09-2021, 11:22 Ostatni post: Dogz |
|
| Kidi Pets | Dogz | 10 | 3,953 |
17-11-2016, 11:32 Ostatni post: Carol |
|
| Digi Pets | Orsacchiotta | 5 | 885 |