Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Okej, pora na mały apdejt bo dorwałem się z laptopem do internetu.:'D
W P's udało mi się wyhodować Pekopekotchi i okej, uważam, że to najsłodsza i chyba najładniejsza postać w tej wersji.;_____; Uwielbiam ją. <33
[Obrazek: o2pSAWK.jpg]

Zaraz zabraliśmy się za zbieranie brakujących puzzli.8D
[Obrazek: Axr8is3.jpg]

I w sumie mega szybko udało mi się zebrać wszystkie.^^
[Obrazek: FtwIwpo.jpg]

Help.;__________;
[Obrazek: latest?cb=20130810084531]
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Totalnie to rozumiem, ona może być definicją słowa kawaii, awww.;_____________; Serio mimo wszystko lubię postacie w P's.
Odpowiedz
Dokładnie, ja też! Nawet chyba nie uważam, żeby te postacie w tej wersji były jakieś super przesłodzone, czy coś.;w; Są mega urocze.^^
Odpowiedz
Też lubię postacie w P's, w iD L były jednak przekombinowane. No i zawsze pierce są, ale nawet bez nich postaci sporo jest. Duży uśmiech
Też uwielbiam ta postać tak w ogóle, chyba jak ją miałem to ją trzymałem z 10 dni.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
W sumie to mi się wydaje natomiast, że postacie w iD L są takie.. nijakie, nie tyle co przekombinowane co po prostu uhh, jałowe?:< Yuuuppp, tych postaci mega dużo jest + te wirtualne pierce to w ogóle woah, P's daje chyba obecnie najwięcej możliwości.. ;w;
Załóżmy fanklub tej postaci, o! XD
Odpowiedz
Moje nowe najbardziej ukochane tama:

[Obrazek: 6NEPwPA.jpg]
Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. <3333
Odpowiedz
Śliczne jest, gratuluję Maciek Uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Dziękuję.^^ I Inka mi powiedziała, że się świeci w ciemnościach!! więc omg jnfjgkbdksjbgbdsgkjg.;_________;
Odpowiedz
Serio świeci? Bo miałem tą obudowę (która zresztą była Inki XDDD) i tego nie zauważyłem. :o Już jej nie mam niestety i żałuję. :/
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
O fajnie ta obudowa jest fosforyzowana?
Można poprosić o fotki jak się świeci w ciemności?
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Jakie śliczne!!
Odpowiedz
Viktor, wydaje mi się, że naprawdę świeci. W ogóle jak Inka mi o tym powiedziała, to chyba mi się przypomniały jakieś zdjęcia tego tama z TZ, jak świeci w ciemności, ale teraz nic znaleźć już nie mogę.:/ Generalnie ja to moje tama porządnie naświetliłem i chyba faktycznie się świeci w ciemnościach, ale niesamowicie słabo, podejrzewam, że to już kwestia wieku..
Dogz, taak, wydaje mi się, że jest na tym tama warstwa farbki fluorescencyjnej. Zdjęć niestety nie obiecuję zrobić, ja sam to ledwie widzę, a nie wiem jak aparat, ale się postaram.Uśmiech W sumie świeci się tylko ta biała część, czerwone gwiazdki są namalowane normalną farbą.
Michu, Lajri, dziękuuuuję mocno!♥ Ahh, nie mogę uwierzyć, że serio mi się je udało zdobyć, cudowne jest.^^
Odpowiedz
Też do tej pory żałuję, że swoje sprzedałam. X"D
Śliczne jest.
[Obrazek: TRjYe2a.png]
[Obrazek: e3i6psw.png]
[Obrazek: 2ExruxK.png]
[Obrazek: 1iKHfgA.png]
Odpowiedz
Na tym tama chyba ciąży klątwa sprzedawania, gdybym kiedyś je chciał sprzedać - pobijcie mnie pls. >:C
Dziękidzięki. <333
Odpowiedz
Tylko jedno zdjęcie na ten moment, bo jeszcze niezbyt ogarniam to tama.^^ Ale postaram się jakoś niedługo troszkę więcej wrzucić.Duży uśmiech

[Obrazek: ZvQbkg0.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: