18-03-2018, 18:40
Aha, czyli to po prostu krokomierz z animacjami, ja myślałam, że też można w coś grać itd. Ale i tak fajna sprawa, animacje pewnie są przesłodkie. Trzymam kciuki za zbieranie na Nana Moon!
![[Obrazek: QqBCWNZ.png]](https://i.imgur.com/QqBCWNZ.png)
![[Obrazek: LlR1PCD.png]](https://i.imgur.com/LlR1PCD.png)
![[Obrazek: bUM0nXF.png]](https://i.imgur.com/bUM0nXF.png)
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :)
|
|
18-03-2018, 18:40
Aha, czyli to po prostu krokomierz z animacjami, ja myślałam, że też można w coś grać itd. Ale i tak fajna sprawa, animacje pewnie są przesłodkie. Trzymam kciuki za zbieranie na Nana Moon!
![]() ![]() ![]()
19-03-2018, 19:03
Schowałam Pocket Pikachu do pudełka kroków nabiłam około 35000
I teraz sobie zrobie przerwę.Może napiszę notkę jak będę mieć Nana Moon, ale dopiero za miesiąc.
![]() ![]() ![]() ![]()
26-04-2018, 20:48
Dzisiaj napiszę notkę o moich osiągnięciach w Pokemon Go.
![]() Wykonałam główne questy czasami były łatwe i trudne najtrudniejsze było wykonać raidy bo potem zabrakło mi raidpassów a tych raidów trzeba było zrobić 10. I trochę się namęczyłam, żeby excellenta rzucić poprzez podkręcenie pokeballem. Ale opłaciło się w końcu złapałam Mew i jak go się łapało był niewidzialny. ![]() Z okazji dnia ziemi w Pokemon Go można za złapanie trawiastego, ziemnego i wodnego 300 razy Stardustu zdobyć i dodatkowo jest Shiny Wailmer, myślałam, że go nie złapię, ale jak odwiedziłam swoją dawną szkołę to zrespił się jakiś Wailmer i to był shiny! ![]() A to moje wszystkie Shiny Pokemony, które do tej pory złapałam i niektóre są ewoluowane:
![]() ![]() ![]() ![]()
05-05-2018, 11:32
Jak tak patrzę na te Pokemony to moje w Pokemon Go to takie kiepskie. XDDDDD Jakiś czas temu włączyłem i zauważyłem te questy, muszę częściej zacząć grać też.
![]()
29-05-2018, 11:41
W Pokemon Go wykluł mi się Shiny Pichu, a ostatnio na raidzie złapałam Ho-Oh Shiny.
Ostatnio mam szczęście z tymi Shiny. A dodam, że pierwszego Shiny mam Dratini teraz jest Dragonairem i to był mój pierwszy Shiny i od 39 Levelu Shiny mi się trafił właśnie.A wczoraj złapałam Shiny Arona wcześniej Shiny Kabuto i mam Shiny Areodaktyla, z questów a z jajka 2 kilometrowego mi się Shiny Pichu wylkuł. W sumie Shiny Poków mam 14. ![]() A z elektronicznych zwierzątek doszedł mi LPS ptaszek ten nowszy bez sznurków jest w idealnym stanie wizualnym i technicznym.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-07-2018, 18:57
Przyszłedł mi ten piesek i okazuje się, że to petogotchi.
![]() ![]() Tylko jak się dużo pikselków wyświetla to one tak bledną da się coś z tym zrobić? ![]() I jeszcze mi doszedł razem z Petogotchi LPS husky kocham go.
![]() ![]() ![]() ![]()
09-07-2018, 19:03
Powiesz coś więcej o tym piesku, bo jestem ciekawa?
11-07-2018, 15:41
Jest bardzo podobne do mga i nano puppy i ma podstawowe funkcje.
Z mga jest podobne bo ma jedną grę, a do nano puppy jest podobny bo wyrasta na psa dorosłego w nano puppy i jak śpi przy zgaszonym świetle to ma taką samą animację z nano puppy. ![]() Jestem zadowolona, że go kupiłam za 12 zł. EDIT: Tak jak mój puppy mga w kształcie pikachu ten też piszczy w nocy i robi kupy podczas snu. W końcu to jest MGA. Muszę na noc dźwięk wyłączyć.EDIT: W zwierzątkach typu mga jest taki trick, że można przyśpieszyć lata Yr i szybko piesek rośnie nastwiając na 11:59 PM czekamy minutę na 12:00 i zwierzak rośnie, w moim pikachu piesku mga też tak jest. XD Ekranik mojego petogotchi jest orysowany na szczęście nie aż tak jak ja kupiłam my sweet pet garden, bo babka nie zabezpieczyła go w folię bąbelkową w kpercie się zrobiła dziurka i zrobiły się głębokie rysy właściwie taka plamka porysowana podczas transportu którego oddałam Michu do czasu aż będzie miała taką blaszkę od baterii bo on by działał bo sprawdzałam wkładając folię aluminiową mocno ściskając, a tam jest chyba 8 zwierzątek w typie nano. ![]() Jak już pisałam mam 40 Level w Pokemon Go jak nie mogłam grać jak byłam na zwolnieniu lekarskim to moja mama łapała poki ze swojego telefonu na moim koncie. A jak wracała do domu to nabijałam ex ewoluując Pokemony pidgeye, rattate itp. ![]() Teraz mój psiak po przyśpieszeniu lat wygląda na psiaka w typie nano.
![]() ![]() ![]() ![]()
17-07-2018, 11:19
Mój piesek petogotchi urósł po raz drugi i wygląda właśnie tak jak w nano puppy:
![]() Ma 7 yr teraz.
![]() ![]() ![]() ![]()
13-10-2018, 15:42
Teraz w Pokemon Go w zadaniach za 7 dni jest Suicune.
Właśnie można na androidzie robić świetne fotki bo jest aktualizacja i jest ar+ na moim Sony xz1 działa. ![]() Można zrobić zdjęcie Pokemonów z różnych stron a przedtem tylko z przodu. A w Pokemon Go w sumie złapalam 54690 pokemonów ogółem i prrzeszlam 4338 km. Oraz mam już wszystkie Pokemony z Kanto bo wykluł mi się Tauros z jajka 7 km.
![]() ![]() ![]() ![]()
14-10-2018, 08:36
Dzięki Michu ja po prostu codziennie do Arkadii po pracy po pietnastej chodzę i Pokemony łapię i ja to bardzo lubię robić sprawia mi to wielką przyjemność.
![]() ![]() ![]() ![]()
17-10-2018, 19:42
Dzięki doszło mi Tamagotchi chibi i pooche puppy, tylko ekran w poochim puppym muszę displexem potraktować bo ekran się zarysował od opakowania bo tak opakowanie wyprodukowali, że podczas transportu się musiało porysować na szczęście mam dwa Poochie Puppy.)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|