Liczba postów: 8,747
Liczba wątków: 204
Tamagotchi: ~ 100 εїз
Powiem jedynie, że wydaje się dobrym człowiekiem i w porównaniu z Kaczyńskim wychodzi u mnie na plus.
Jesteś za zakazem karmienia gołębi w miejscach publicznych?
Liczba postów: 6,657
Liczba wątków: 85
Tamagotchi: 46.
Tak, to jedyne zwierzęta których nienawidzę. Chociaż w parkach to okej.
Jesteś za segregowaniem śmieci?
Oczywiście, że tak.
Jesteś za trzymaniem psów na łańcuchach? Spotkałam się ze stwierdzeniem, że 'miejsce psa jest na sznurze przy budzie'.
Hmn, zależy, czy pies jest agresywny, czy nie. Ale jak są okej, to jasne, że nie. Pieseły powinny biegać!
Jesteś za twierdzeniem, że to facet powinien utrzymywać rodzinę, a kobieta prowadzić dom?
Nie zadawaj mi tego pytania, bo mnie feministki zeżrą... Powiem tak: mój T. uważa, że obowiązkiem męża jest opiekować się żoną i dziećmi [jeśli je mają] i ich utrzymać, a jak kobieta znajdzie pracę i będzie też dokładać do domowego budżetu to super. Ja osobiście bym nie miała nic przeciwko byciu kurą domową tylko bym się musiała nauczyć gotować, ale równie dobrze mogłabym pracować.
Jesteś za tym, żeby kobiety mogły jak faceci chodzić bez bluzek w miejscach publicznych?
Liczba postów: 6,718
Liczba wątków: 26
Tamagotchi: ~30
Carol, prawdziwe feministki nie mają nic przeciwko bycia kurą domową jeżeli ktoś tego CHCE. Jeżeli jest to komuś NARZUCANE, to każdy powinien być przeciwko czmuś takiemu. Consent is important.
Tak, jestem za. Piersi są dla dzieci, nie dla facetów do gapienia się- i w niektórych krajach tak jest!... Po prostu tam się bardziej na tyłki patrzą za to.
Jesteś za zmniejszeniem produkcji alkoholu?
Tak, zdecydowanie!
Jesteś za zwiększaniem cen (to się vat nazywa???) alkoholu/papierosów/innych używek?