Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SPRZEDAM] v4, v4.5, v.5, Music Star, iD
Hej, jakby co, to ja jestem chętna na iD na JUŻ. Oczko
Jakby inni nie dali rady. A z tego, co widzę, to wchodzą na forum raz na ruski rok. Język
Caremay się nie odzywa nadal, Maciek był jeszcze chętny (tylko mówiłeś, że jesteś spłukany? jak się sytuacja ma?). Jeśli Maciek nie będzie chciał/mógł kupić, to wtedy iD jest Twoje. Duży uśmiech
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Ech, ja mógłbym je kupić dopiero po 5 grudnia, musiałbym czekać za kieszonkowym. Niech Carol weźmie, jeżeli ma już pieniądze.
[Obrazek: usRtoXY.png]
My się z Maciejem przed chwilą umówiliśmy na pewien układ, więc biorę to Twoje iD. Oczko

Jak chcesz żeby Ci zapłacić? To Tama działa na bank w 100%? xD
Wpłata na konto bylaby najlepsza, tylko powiedz mi, jak najlepiej wysłać Tama? Paczka chyba, bo koperta bąbelkowa chyba trochę ryzykowna. Dowiem się, jakie są koszty wysyłki i wtedy mi wpłacisz. Uśmiech
Działa na tysiąc procent, zanim wstawiłam ogłoszenie sprawdziłam wszystkie Tamagotchi.
Oki, a mogę jeszcze prosić o zdjęcia pod światło? Chcę zobaczyć stan wyświetlacza. Oczko
To ja wracam do domu i robię szybko fotki, póki jest światło. Mogę wysłać paczkę kurierem albo pocztą, napisz mi dokładnie co Ci odpowiada (masz doświadczenie w wysyłaniu Tama).
Zdecydowanie wolę to, co wyjdzie taniej. xd
Nie mam doświadczenia w wysyłaniu kurierem. :<

Oki, to ja czekam na zdjęcia. <3
Niestety nie mam do niego pudełka, ale znalazłam jeszcze oryginalną instrukcję. Duży uśmiech
[Obrazek: 2lm42vp.jpg]

[Obrazek: 5v57qa.jpg]

[Obrazek: 2dkibmc.jpg]

[Obrazek: fc7gwh.jpg]

[Obrazek: qs89yt.jpg]
Kikitchi pozdrawia.
Nie wiem, czy o takie zdjęcia Ci chodziło, ekranik jest nietknięty jakimikolwiek ryskami, jest jedynie trochę zakurzony w rogach.
OMFG cudowne! Mów ile przesyłka i płacę już! Duży uśmiech
Z magicznej strony Poczty Polskiej dowiedziałam się, że za paczkę priorytetową ze zdeklarowaną wartością (tzn. jak ją zgubią to oddają mi tyle, ile zdeklarowałam, tak przynajmniej to rozumiem) będzie 15zł, a zwykły priorytet to 11zł. Ja wolałabym już wysłać tą z wartością tak szczerze powiedziawszy, wtedy całość byłaby 165zł. Jeśli się zgadzasz, zaraz prześlę dane do przelewu na pw.
Zgadzam się, poproszę o PW. Duży uśmiech
Chociaż jakby co to jak będziesz na poczcie to zapytaj czy tak to działa na 100%.
Możesz wysłać je jutro? xD
Jutro raczej mi się nie uda, bo mam zajęcia dodatkowe z chemii, ale we wtorek to na bank. Uśmiech
PW leci.
Niestety, nie mogę kupić iD. Przepraszam za kłopot.
Spokojnie, nic się nie stało. Oczko