Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Music Star
7 lat.
EDIT: Teraz dostałam kupę w liście -.-
[Obrazek: tumblr_ms2pjqJps41s1wid1o5_250.gif]
Odpowiedz
Możesz jeszcze spróbować nastawić na 19:59. Jeśli sporo ćwiczyłaś z zespołem i jest tam członek przeciwnej płci, to przyjdzie się zeswatać. XD Chwila.
[Obrazek: PYf9yLD.png]
Odpowiedz
Jest tam jeden członek przeciwnej płci (Mametchi) i jestem 1st więc chyba dużo ćwiczyłam.... Spróbuję zaraz.
Odpowiedz
"Dorosłego w Music Star może odwiedzić swatka (Guitaritchi) dopiero po 72 niepauzowanych godzinach (mniej więcej w wieku 5 lat)."

Pauzowałaś, jak mniemam? Czyli nic z tego.
Odpowiedz
Aha spoko xD No to... się zestarzeje i umrze? Smutny
EDIT: A da się połączyć z V5? Moja koleżanka ma i nie gra, więc może mi pożyczy i bym zaprzyjaźniła... chociaż trzeba by czekać aż urosną parę dni ;/
Odpowiedz
Nie. A najlepiej już przeczytaj wszystko tu: http://forum.tama-world.pl/Thread-V6-Mus...o-o-swatce
Nie umrze, stanie się jedynie staruszkiem i znowu będzie czekanie 72 godziny o ile zaczęłaś nie pauzować właśnie dzisiaj. Jeżeli nie, to jest szansa, że zeswatasz postać jeszcze jako dorosłego.
Odpowiedz
Spróbuję dzisiaj nie pauzować, ale nie wiem, jak mi się to uda. Najwyżej będę przestawiać czas tak, aby w godzinach typu lekcja spał Oczko
Odpowiedz
Z v5 nie da sie zeswatac i tak. Chyba.
Moze z v7...?

Po prostu czekaj na ta swatke. Jak nie przyjdzie, to w MS nawet jak jest staruszkiem to moze przyjsc swatka, tak jak pisano wyzej.
A co do cwiczenia, to chodzi o cwiczenie z zespolem tam gdzie jest praca itp...?
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Ja osobiście zabierałam moje pierwsze v6 do szkoły i opiekowanie się na przerwach wystarczało by przeżył te kilka godzin. A jeżeli chciałabyś zeswatać z v5, to najlepiej na jakiś czas zapauzować v6, do kiedy v5 nie podrośnie, a potem łączyć je przez cały dzień.
Odpowiedz
Da się zeswatać...

"Żeby urządzić taki ślub, musisz łączyć swoje tamagotchi tak długo, żeby osiągnęły najwyższy możliwy poziom znajomości. Gdy już to zrobisz, wybierz "Marry -> Give" na swoim v5 i wybierz Tamagotchi, które ma być partnerem. Pojawi się on w Music Star jako Nazotchi. Potem pojawi się jajko, a Nazotchi zostanie, by żyć w Twoim tamagotchi."

Dobra, poczekam te 72 godziny ;]

Mam jeszcze jedno pytanie: Kupiłam mojemu tamkowi taki kostium kota. On jest jednorazowy? Na ile starcza?
Odpowiedz
Najlepsze wyjście. A na przyszłość warto sobie urządzić wszystko tak, żeby tamek był młody od poniedziałku do piątku, to potem przez weekend nie trzeba go pauzować jako dorosłego, cóż, ja tak zazwyczaj robiłam. XD

EDIT:

Tamek zdejmie ten strój, kiedy się obudzi, rano. XD
Odpowiedz
Dzięki Duży uśmiech
Jak nazywa się ta obudowa?
Dzięki Duży uśmiech Jak nazywa się ta obudowa?

[Obrazek: yx8l76scjggi_t.jpg]
Odpowiedz
Rock City, jeżeli dobrze pamiętam.
Odpowiedz
Aha, dzięki. Takie mam <3
EDIT: Mam pytanie. Da się wysyłać samemu tamka na koncert?
Odpowiedz
Nie, chyba że przestawisz godzinę na 15:59, 16:59 lub 17:59 - wtedy tamek dostanie to "przywołanie" na koncert (jeśli o to ci chodzi).
Odpowiedz