04-04-2011, 16:02
Fajne Tama, Mijuś. : D Pamiętnik też~ :3
|
Mijam Log's <3 ID L
|
|
04-04-2011, 16:02
Fajne Tama, Mijuś. : D Pamiętnik też~ :3
04-04-2011, 16:14
Śliczne Tamagotchi. :3
Maluszek też słodziutki, w ogóle postacie są super. <3
06-04-2011, 20:32
Zachęciłaś mnie... jutro lub pojutrze kupuję ID L :>
Zawalisty pamiętnik , lubię takie klimaty <3 kolorowo mi <33
![]()
06-04-2011, 20:38
Mijam, a czy iD L łączy się z wszystkimi kolorowymi tamkami jakie posiadasz? :3 Pytam tak z ciekawości.
A pamiętnik naprawdę super. : ) ![]() PRECZ Z ACTA! GŁOSUJ NA OSU! xD od Cheer <3
09-04-2011, 00:33
Popsuł mi się komputer i nie mogłam pisać : > Ale już mam nowy i wszystko OK ! Plus problemy w szkole i TMGC zdechł : (( *smut smut*
Na początek Midlana jutro sprawdzę czy z Colorkiem też bo tylko go nie próbowałam : ) Ale sądzę iż tak! Nuda ostro się mnie trzyma i zamiast robić potrzebne rzeczy malowałam w paincie XDD ![]() Po tym jak zostawiłam go samego niechcący w domku nie miałam do czego wracać : ( Tamagotchi niestety odszedł zostawiając tylko list. Było mi bardzo przykro że starciłam przyjaciela. ![]() Nie zamartwiając się już dalej uruchomiłam Tamka ponownie. Na ekraniku ujrzałam małe urocze jajeczko. Ozdobione kolorowymi gwiazdkami i kółeczkami. ![]() Nagle ... jajko ruszało się szybciej i niszcząc przy okazji skorupkę wyskoczyła z niego mała tamka <3 ![]() Głodna z uśmiechem na twarzy wołała mnie. Jest naprawdę urocza ! Nazwę ją Osu <3 ! Ale aby nie męczyć ją dłużej w niecierpliwości udaliśmy się do kuchni na kolacje. ![]() Gdy wyszliśmy z kuchni ta podbiegła to drzwi i widocznie chciała rozejrzeć się na dworze. Gdy wyszliśmy nie tylko przywitały nas gwiazdy i księżyc ale też stare drzewko! Do tego zwiędłe! A fe~ Biedna Osu z przerażenia odskoczyła. ![]() Zaczerwieniłam się troszkę. Było mi wstyd, w końcu zaniedbałam ogródek! By nie musieć dłużej patrzeć na tę 'ozdobę' posadziliśmy nowe drzewo! Osu samodzielnie wykopała dołek i wsadziła do niego nasiono przyszłej roślinki. ![]() ![]() Podlałyśmy ją zieloną konewkom i już po chwili wyrosły pierwsze listki! ![]() Teraz Osu już śpi, ale jutro obudzi się jako nastolatka!!! <3333 I wreszcie zmienię wygląd pokoju ten jest taki smutny : ( ! Osu przemieniła się!!! W coś na wzór rolady/ciastka.| Ale ona urocza awww <33!!! Ślicznotka z niej! W przybliżeniu : ![]() Oraz normalnie gdy paraduje sobie po domku. : ) ![]() Ahh ! No i zapomniałam kolejny dowód na to że mi się ostro nudzi XDD ! ![]() Osoby tak zmęczone jak ja nie powinny malować bo im to nie wychodzi. > >
09-04-2011, 20:37
Jupi, to ja! <3
Jestem tym ciasteczkiem, ona jest totalnie słodka, to moje ulubione dziecko z iD L. <3 Ten pokoik smutny, zmień mi go! D: A Twoja praca z painta jest ładna, ja nigdy bym takiej nie zrobiła, ma słodkie oczka. <3
10-04-2011, 12:54
Osu jest przesłodka. *o*
A rysunki też piękne. <3 Co do pokoiku, to zgadzam się z Osu.
14-04-2011, 09:52
Wiecie że to dopiero 5 notka? XDD
Muszę się pośpieszyć z notkami bo nie będę miała 15 na zakończenie : )) ![]() Gdy dziś rano się obudziłam zobaczyłam ze cały dom jest brudny !! Ale z tej uwasatchi brudasek! Musiałam się więc wziąść za sprzątanie. ![]() Zaczeliśmy od salonu. Podłączyłyśmy odkurzacz i umyłyśmy cały salon. Domek był czysty i pozbawiony kurzu. ![]() Kuchnia też nie wyglądała idelanie. Musiałyśmy zmyć naczynia i umyć okna. Na sam koniec wytarłyśmy podłogę. ![]() A oto i sama Osu ! Wyrosła na śliczną i uroczą Uwasatchi! Bardzo lubię tą postać. Sądzę że zostaniemy dobrymi przyjaciółkami! ![]() Dla rozweselenia atmosfery udałyśmy się na plac zabaw. Tam zakupiliśmy ubranka po przecenie :" ) ![]() Niestety nadal nie było nam mało ubrań. Wyszliśmy znów do skelpu z ubraniami. Tam kupiliśmy śmieszne uszy XD! ![]() Osu była zachwycona tym kąplecikiem ! ![]() >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Mini konkurs !!! Do wygrania 20gp!!! Należy przeczytać opis i napisać co to za postać !!! 1. Ta postać zadebiutowała w Lovely Melody. Jej ulubione zajęcie to gra na instrumencie.
14-04-2011, 10:35
Meloditchi? XD
Fajna jestem, ale nie lubię Uwasa. >:
06-05-2011, 16:36
Ładne, ładne. Ale ten pokoik nie jest smutny tylko taki za mało tamoskowy
![]() PS Vocaloidowe skrzydełka! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pamiętnik OsuMesu i Mijam | mijam | 14 | 3,736 |