Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maciejowa gromadka.
Tylko najpierw go trzeba za to okrzyczec. X'D
Odpowiedz
(09-09-2015, 11:41)Carleesi napisał(a): Ogrodek bedziesz mial po wykonaniu okreslonej ilosci laczen przez NFC.

Dziko D: Może niedługo będzie trzeba każde nowe tama aktywować w Japonii w TamaDepa przez NFC :/

A to miło z tymi guziczkami brzmi o: A to wybrzydzanie jedzenia - chcę to zobaczyć XDD
Odpowiedz
On ma teraz 4U i 4U+ wiec je moze ze soba laczyc i ma tez telefon z NFC, wiec zaden problem.
Odpowiedz
Dokładnie, na weekend włączę też zwykłe 4U i pobawię się łączeniem. Duży uśmiech
Michu, jak je zobaczysz na żywo, to omg. ;_________; Serio się tego nie da opisać. ;w; Bardzo mi się podoba, że to 4U, jak zwykłe, ma takie 'szkiełko' na otoczce, zaraz przy pleckach. Jest mniej widoczne, ale właściwie nadaje całości takie mocne *WOOOOOOOOW!*
Jedyne co mi się nie podoba na ten moment, to tła pod ikonki. Znaczy, są ładne, dla dziewczyn, jakieś cukierki, chmurki, lizaczki, fajne, ale jakoś zwykłe 4U miało ładniejsze (niektóre są zamglone w dziwny sposób). Nie narzekam, czy coś, żeby nie było.
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Mam je ustawione właśnie! Duży uśmiech I już znalazłem super tapetke, taką czarno-białą, mega będzie pasować. Duży uśmiech Za jakiś miesiąc pewnie będę miał do Ciebie i Nexusa prośbę. c:
Odpowiedz
Plusy chodzenia na nienormalne godziny:
- Tamagotchi,
- Pokemony,
- więcej Pokemonów. 

[Obrazek: Nd0VkK3.jpg]

edit/
ciasteczka dla wszystkich, wohoooo! XDD
[Obrazek: Ya8JoVQ.jpg]
Odpowiedz
^Co się stanie gdy Oreo dam wampirowi? Duży uśmiech

U mnie jest teraz tak:
[Obrazek: ifmavQ6.jpg]

[Obrazek: anSW4Uy.jpg]
Odpowiedz
^____^

Poddaję się, znowu mi nie wyrósł Lovesoratchi. D:
[Obrazek: AGY3A6m.jpg]
Odpowiedz
O Spacytchi moja ulubiona postać
[Obrazek: Cuo5aY7.png]
[Obrazek: e3jQr0d.png]
[Obrazek: TFUv9Im.png]
[Obrazek: WUj62ll.png]
Odpowiedz
Robisz cudne zdjęcia. <3 ^^

Odpowiedz
Ja właśnie nieszczególnie lubię Spacytchiego, zapomniałem jak się uzyskuje jego "czystą/umytą" transformacje, więc pewnie przy najbliższej okazji, poślę go do swatki. :>
Michu, ja sobie daję ostatnią szansę, a jak nie, to jednak krótka przerwa od tej wersji.XDD
Dziękiii.
Odpowiedz
Kilka kapieli pod rzad.
Odpowiedz
Wiem, to akurat pamiętam. Tyle tylko, że ja go do tej wanny ślę, nawet i pięć razy, a on i tak się nie przemienia, a potem marudzi, że już nie chce.
Odpowiedz
Dodaję kilka zdjęć, bo ostatnio coś pusto w tym dziale. :c (sorki za kolejny post, ale edycja mi szwankuje :<)
Nie, nie, moje v5 wcale nie umarło, po prostu zaczynamy nagrywać Interstellar 2. C:
[Obrazek: mKKSe6B.jpg]

Przygotowania na Halloween trwają. Duży uśmiech [Obrazek: pixel_pumpkin_by_moohug4-d31gacd.gif]
[Obrazek: DiGiemQ.jpg]
[Obrazek: pumpkin_kitties_by_hyraea-d4cw7hh.gif]

Może jakiś hatch z okazji Halloween? XD
Odpowiedz
Zapytam mamy, gdzie kupiła, to dam znać, skąd je mam. Duży uśmiech
Aaa, oki, nie byłem pewny na 100%. c:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości