01-01-2019, 12:47
Strasznie słodkie te zdjęcia!
|
Maciejo z aparatem
|
|
01-01-2019, 12:47
Strasznie słodkie te zdjęcia!
01-01-2019, 13:15
Dziękuję, Delicje!
Omg Michu, na szerio?;;; Jasne, już ich szukam i Ci wysyłam.^^ I nooo, dhsgjhsgsjkgsjh, dziękuuuuuuujęę, przeogromnie się cieszę, że Ci się podobają!<33 I dziękuję najmocniej na świecie, że chcesz ich użyć jako tapety, trochę się czuję tak, jakby moje zdjęcia wreszcie trafiły do dobrego domciu, haha.:D ![]()
01-01-2019, 13:39
Mi się szczególnie podoba piąte zdjęcie, widać że są staranne, bo ty chodziłeś do technikum fotograficznego, co nie? A te zdjęcia są przerabiane czy masz też takie małe mebelki czy wgl sam je robisz? Bo widać że sceneria cała taka dopasowana i zastanawiam się jak to możliwe. D:
![]()
01-01-2019, 13:44
Kocham Zeldę w mundurku i w ogóle wszystkie Zeldowe zdjątka (Pokemony są też super cute, no ale LIIIIINK) <3 Link z Eponą najlepszy. <33 I ten Korok na głowie!
![]()
01-01-2019, 14:46
Michu, sentymentalne na pewno są, nawet i dla mnie, ale na pewno nie są śliczne, hahahahah, ale dziękuję!<3
Dziękuję Akaiowy.^^ Znaczy się umn, tak, chodziłem. Ale.. jakby, to technikum nie miało nic wspólnego z fotografią, więc jeżeli np. chciałbyś robić zdjęcia, czy coś, to mogę Ciebie zapewnić, że technikum fotograficzne na pewno nic nie wniesie. Przynajmniej moje takie było, chociaż też nie chcę generalizować. A małe mebelki i akcesoria są po prostu małe.:D Część jest kupiona a niektóre robiłem sam.:) Dziękuję Skali!!<3 Ja totalnie kupiłem ten mundurek tylko dla Zeldy, hahahaha.<3 Ahhhhhh, dziękuję Marta!!;_______; Jakoś tak idk, ale Twoje wsparcie i opinia zawsze znaczy dla mnie milion.^^ ![]()
01-01-2019, 22:30
Kocham Twoje zdjęcia.
Wszystko w najnowszym poście śliczne, szczególnie pierwsze cztery mi się podobają, a tak najnaj to trzecie mi się podoba, bo ja kocham biały i to zdjęcie jest takie jasne i puchate i ładne i kwiatkowe.
02-01-2019, 19:47
Omg Lajri, nie masz pojęcia jak ja się cieszę???;;;; DZIĘKUJĘ! I no, generalnie zdjęcie samo w sobie mi się nie podoba, ale te kwiatki o których piszesz, stoją u mnie na parapecie do teraz! One tak jakoś dziwnie się nazywają... gipsówka chyba? Pojęcia nie mam, skąd taka nazwa, ale długość ich życia i sama.. determinacja do życia (z milion ich nie podlewałem lmao) jest imponująca! ![]()
03-01-2019, 19:15
Hahahhahaha, yasssssss, dziękuję Michu!!! x) I cieszę się, że Dominice też ta decyzja się podoba!
![]()
10-07-2019, 17:05
Uhm, Maciek, może to dziwnie zabrzmi i będziesz się zastanawiał skąd w ogóle teraz tu piszę, ale czy masz może jeszcze to zdjęcie z Mimikyu z poprzedniej strony w dobrej rozdzielczości? ;; Wyglądałoby przepięknie na moim telefonie na blokadzie.
![]() ![]() ![]() |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
|
|
Dogz z pokemonami z aparatem | Dogz | 10 | 842 |
07-03-2019, 16:39 Ostatni post: Ralveyn |