Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co sprawiło, że się dzisiaj uśmiechnąłeś.
Hahahahahaha Michu.XDDDDDDDDDDDDDDDDD Ten pająk gdzieś zniknął. ;___________; Wydaje mi się, że wszedł za listwę, bo ja bym go normalnie przytulił butem, tyle tylko, że on najpierw uciekł, a potem jak go znalazłem, to tak jakoś dziwnie odskoczył w kierunku listwy, normalnie WTF JESTEŚ TYLKO PAJĄKIEM, CZEMU UMIESZ SKAKAĆ.XDDDDDDD Pieseł siedział długo w sumie i próbował go wypatrzeć (na muchy potrafi cały dzień polować XD), ale nie udało mu się. :c
[Obrazek: usRtoXY.png]
Odpowiedz
Jeżeli to skakunowaty (pająki które umieją skakać) to go zostaw, one nie gryzą i są mega słodkie. D: Będzie ci komary zjadał ale tobie na pewno nic nie zrobi.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Skaczące pająki XDDDDDD Nie cierpię.

Victor, dla mnie słodkie są tylko te, których mordki widać nie tylko pod lupą XDDD

Ja śmiechłam z wielu rzeczy dzisiaj. Głównie jedno forum, eee, drugie forum, brat. Henryczek XD
Odpowiedz
Na mnie raz skoczył skakun na geografii i jak się mu przyjrzałem to było mordkę widać, był cudny. :C W ogóle dla mnie zabicie pająka to jak zabicie chomika, chyba że serio jest jakimś zagrożeniem ale u nas raczej nie ma takich, najwyżej takie co tylko w ogrodach siedzą.

Nauczyłem się farmić kasę w Cookie Runie! 38k to mój rekord na razie. Duży uśmiechD
No i czekam na 2 super paczki co były wysłane dzisiaj.
[Obrazek: tFePIKi.png]
[Obrazek: YSekEjy.png]
[Obrazek: 3gJokPP.png]
[Obrazek: yHpLEFd.png]
[Obrazek: 6fALI4i.png]
Odpowiedz
Postowałam dzisiaj z osobą, która normalnie daje posta na dwa miesiące, a mi dała jakieś 4 *-* Kocham posty tej osoby.
Odpowiedz
Ups, to ja.
[Obrazek: 741411e8c9f3856879d82a2502db9a7b.jpg]
Odpowiedz
^ TAK. Ale i tak:
Simsy > losowe spacerowanie po Internecie.
Ostatnio się przegrałam trochę w Simsy (rodzice emeryci i dzieciaki - najnudniejszy okres :/), ale może znowu je ruszę.

Ja się uśmiechnęłam, bo znalazłam płatki w szafie, elo.
I piękne zdjęcie Gagi, przez które nagle chcę mieć kolejną postać na mortisie ;-;
Odpowiedz
Henryczek Katechi zwijający dywan Duży uśmiech <33333 Duży uśmiech
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Haha, tak Henryczek jest mistrzem Duży uśmiech Szkoda, że nie lubi być nagrywanym. Bo często jak widzi telefon to zastyga w bezruchu. Zdjęcia da mu się robić bez problemu, ale szkoda, że nie można nagrać tego co robi Duży uśmiech
Odpowiedz
Mały cwaniak XD
[Obrazek: jLDUSeK.png]
Odpowiedz
Emilia Clarke, Pierwsza tego imienia, Zrodzona podczas słonecznego dnia, choć synoptycy przewidywali lekkie opady z dużym zachmurzeniem, Królowa Amstaffów, Owczarków i Spanielów, Władczyni Siedmiu Schronisk, Protektorka miski z karmą, Khaeesi wielkiego morza szczeniaczków, Nieszczekniętą, Matka psiaczków, wyzwolicielka z kagańców, Matka wszystkich piesełów, Pani skaczącej piłki, Księżniczka pluszowych zabawek.
[Obrazek: 1797b08d2af4be4feeeccfed6479700d.jpg]
Odpowiedz
http://www.nowvideo.sx/video/55ffa2fd6222d
Odpowiedz
Gdzie jest Dory. <3
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz
[Obrazek: wlmngkgbqhgrcsduuwslykhoailyetxsutsykfut...ajzvntnjyn]

PŁACZĘ XDDDD
Odpowiedz
Dzisiaj na zebraniu USS z rektorami, główny rektor przez dobre 5 minut chwalił jak sprawnie działa komunikacja między starostą a opiekunem roku na I roku leku. *^* Doceniona na najwyższym szczeblu, o m g.
[Obrazek: QqBCWNZ.png]
[Obrazek: LlR1PCD.png]
[Obrazek: bUM0nXF.png]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości